Galiba evime fare girdi :(

Eczanede ozel fare yemi var belli basli gorunur yerlere dokersiniz. Fare eger yerse onu anlarsiniz fare oldugunu.. hem bu yemler fareleri aci cekmeden olduruyor hemde bir diger ozelligi ise biyerlerde olse bile koku olmuyor kuruyor yok oluyor.. kayinvalidemlerin yazliktaki evlerinde oluyordu kaynim hemen o yemden aliyodu fareden eser kalmiyodu.. eger varsa dikkat edin geceleri ozellikle kulak filan kemiriyorlar cok tirsarim ben:KK17:
bizde yem aldik da fayda etmedi kokusunu anliyo hayvanciklar. uyanik .D

Kapan kur, kapana fındık, ceviz, veya peynir tak. Yemeğe gelince yakalanır merak etme :)
Eski ev müstakildi, bazen girerdi. Kapı açık olunca :KK45:

Yaaa :KK70: uyanikda oluyorlar hakkaten eger buyukse kucukleri pek anlamiyoda buyukleri uyanik oluyo dogrudur:KK48:
bizim iri büyük fareydi ama eve girmişti öle hizli koşuyor yakalanmak da güç.. eşimle babasi zor yakaladilar.
ama evde fare görmek uğursuzluk olduğu düşünüyorum fare gördükten bi hafta sonra oğlumu kaybetmişim. 2015 te..:(

Offfff benim fare fobim var ya. Evime fare girse bir dakika yaşayamam evde. Zira rüyamda görünce uykumdan sıçrar ,önce üstümü başımı ararım,sonra da yatağı ararım fare var mi diye.uyu tekrar uyuyabilirsen. Öyle ki fotosunu üzerime atsanız korkudan balkondan atlarim

Geçen yıl benim evime de girmişti buzdolabının arkasına pislemiş oradan anladım böyle çörekotu gibi siyah ve sert :KK43:fındık faresi kıyamam çok sevimli ama fare işte sonuçta.Benim kedim var yakalamak için ekstra birşey yapmama gerek kalmadı o nedenle nereden geldiğini de bulun bence aynı yerden sürekli geliyor çünkü ancak böyle tamamen kurtulursunuz

Geçen yıl benim evime de girmişti buzdolabının arkasına pislemiş oradan anladım böyle çörekotu gibi siyah ve sert :KK43:fındık faresi kıyamam çok sevimli ama fare işte sonuçta.Benim kedim var yakalamak için ekstra birşey yapmama gerek kalmadı o nedenle nereden geldiğini de bulun bence aynı yerden sürekli geliyor çünkü ancak böyle tamamen kurtulursunuz

Fotodaki kedi sizinki mi maşallah çok güzel.

:cry:
öldürmeseniz olmuyor mu ... ben küçükken bakkalımız vardı, depomuza girmişti ve ben hangi akla hizmet oraya gittiysem gördüm ve korkup hemen dedemi babamı çağırmıstım , nerden bileyim onu yakalayıp öldüreceklerini. alıp dışarı çıkarırlar sanmıştım. tabiki kötü bi şekilde öldürüldü. o sesi hala kulağımda. nasıl kıyabilir ki insan bu hayvanlara. zararlı bile olsa ondan kurtulmanın yolu öldürmek midir....

Daha önce evine fare girmiş olanlar yardımcı olabilir mi? En etkili ilaç hangisidir ona göre alıcam.. basına böyle birşey gelen var mı? Nasıl kurtuldunuz bundan deliricem. Balkonumda kovada minik minik şeyler vardı fare pislemiş diye düşünüyorum daha gözümle görmedim :KK43:
Hamam böcekleri de pisliyor , bilginiz olsun...

Baya zeki hayvanlar benimde evimde vardi eskiden bene kapan almistim ama kizlar kapanlada ölüyolar yani canli yakalamak pek mümkün degil ben bide 3 cesit peynir denedimdi iki kere kapana yakalanmadan peyniri alip kactilar ücüncüde yakalandilar 2 tane yakaladim ama ben mutfakta gezerlerken gördüm pisligine hix denk gelmemistim sonra bida deneyim belki daha vardir dedim bi tane daha yakalandi ama kpanda hepsi ölüydü

Daha önce evine fare girmiş olanlar yardımcı olabilir mi? En etkili ilaç hangisidir ona göre alıcam.. basına böyle birşey gelen var mı? Nasıl kurtuldunuz bundan deliricem. Balkonumda kovada minik minik şeyler vardı fare pislemiş diye düşünüyorum daha gözümle görmedim :KK43:
kesin emin misin fare olduğuna? bir yere köşey peynir bırak bakalım gelecek mi anlarsın.. bazen başka hayvanın pisliği de olabiliyor. benim başıma öyle birşey geldi de. fare sandım değilmiş.

Lütfen yapışkan kullanmayın. Bunun için yalvarıyorum size lütfen yapmayın.
Öldürmeyen sadece hapseden kapanlar var nalburdan bulursunuz. İçine girince kapısı kapanıyor. Oradan alıp dışarıya bırakın.

Bizim şubeye yanda fırın vardı ordan geliyordu .
ATM ye giriyordu
Belediye yi çağırdım onlar sokağa bakıyormuş kapan kurun dedi
Mavi kutu içinde mavi blok var Eminönü’ndenalın demişlerdi

En etkilisi canlı yakalayan kapan bı yakınından rica et birakivefsin sokağa daha önce fındık faresini böyle yakaladık evde :)

Back
X