5 aydır telefonla süren bir ilişkim yanıma geldigi gun bitti.aynen seninki gibiydi.facebookta hiç birseyin altına yorum yapmadı,kimseyi kıskanmadı,kimse senin neyin bu kim şu kim diye sormadı.seminerlere katılıp gecenin yarısı geldim eve merak etmedi.seminerde erkek var mı diye bile merak etmedi.son dönemde abarttı.subaydı kendisi ve doguda habire göreve gigtiklerini söylüyordu.5 gun,2 gun vs.geldiginde sadece geldim canım diye msj atmayı tercih edip aramıyordu.insan özlemez mi sesimi?ben neden aramıyorsun dedim diye arıyordu.zorla aratıyordum resmen.yanıma geldi bana buzgibi davrandı ve benim ona asık gibi davranmadıgımı onu terk etmedigimi dusundugumu iddia etti,sinirlerimi bozdu.tansiyonum dustu alıp bir eczaneye bile götürmedi.metroya binerken ben arkamdan bile bakmadı döndü arkasını gitti.buz gibi mesajlar geldi ardından canımsız,aşkımsız.aklım karısık dedi en son ben ona soğuk davranmışmışım ki ilgisi yok.napacaktım üstüne mi atlayacaktım hayret bişi.sen kararını vermişsin coktan olan 5 ayıma oldu,boşa bekleyip acı cekmişim dedim.seni üzmek en son isteyecegim sey dedi.deyiş o deyiş adamın umrunda değilim.kaldım cektigim acıyla başbaşa.hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.biliyorumki gececek ama cok zor gunler geciriyorum.uzaktan uzaga telefonla olmuyor olmuyor olmuyor.onların dediklerine inanmaktan başka yolun kalmıyor.boşuna beklediginle kalıyorsun.seven adam öyle sana bırakmazdı herseyi söylerdi,arardı,msj cekerdi.biz kadınlar herseyi görüyoruz biliyoruz ama duygularımızı secip görmezden geliyoruz sonra dusundugumuz seyin doğru oldugunu farkettiğimizde boşa zaman harcadıgımızla kalıyoruz.şüphe duyuyorsan inan bana doğrudur.BİTİR !şipheyle yürümez bu iş zaten.eninde sonunda bitecek.mantıgında bitmiş senin coktan.artık pusudasın,uyanmıssın.hatasını bulmaya çalışacaksın kendine haklılığını kanıtlamaya calısacaksın.söylediklerine artık inanmayacaksın.her lafın altını kazacaksın.yapma kendine bunu BİTİR.gercek bir adam bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?