Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayırli olsun sağlikla kucağiniza alın insallahKızlar HAMİLİK söz konusu mu ilk defa çift çizgi görüyorum çok heyecanlıyım şuannn
33 güne göre 5 günüm 28e göre 4 günüm kaldı canımVar canım bence hayırlı olsun. Regline kaç gün var?
Amin inşallah çok teşekkür ederimEvet hayırli olsun sağlikla kucağiniza alın insallah![]()
Yaaa hadi inşallah hayırlısı olsun33 güne göre 5 günüm 28e göre 4 günüm kaldı canım
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimYaaa hadi inşallah hayırlısı olsun![]()
Canım öncelikle Rabbım kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde benim de 12 gun bugün negatif testim sen kaçıncı günde pozitif gördün ve ivulasyon testini yumurtlamanin kaçıncı gününde yaptığın da pozitiftiKızlar HAMİLİK söz konusu mu ilk defa çift çizgi görüyorum çok heyecanlıyım şuannn
Hayırlı olsun canımKızlar HAMİLİK söz konusu mu ilk defa çift çizgi görüyorum çok heyecanlıyım şuannn
Sanki sizinkide benim test gbi silik ama gözüküyorMerhaba hanımlar adetime 4 gün var daha bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde sanki bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz lütfen
Eki Görüntüle 3113978
Sizde baya baya belirgin çizgi sabah kan vermeye gidin bence inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba bayanlar sizce varmi bisey bu ay klomen hap kullanıp yumurta takibi yaptırdım 14unde test yap dedi doktor simdi bunu yaptim ve hemen böyle çıktı
Yarin aksam gitcem kan vermeye inşallah vardır bakalm teşekkürlerSizde baya baya belirgin çizgi sabah kan vermeye gidin bence inşallah güzel haberler alırsınız
Canım var sende çok belli oluyor benim testim de böyleydi aynı hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah hemen kan ver 2 gün sonra tekrar ver beta artışı takip et bir süreMerhaba bayanlar sizce varmi bisey bu ay klomen hap kullanıp yumurta takibi yaptırdım 14unde test yap dedi doktor simdi bunu yaptim ve hemen böyle çıktı
Ayy Amin inşallah teşekkür ederim yarin aksam vercem kan özeldeCanım var sende çok belli oluyor benim testim de böyleydi aynı hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah hemen kan ver 2 gün sonra tekrar ver beta artışı takip et bir süre![]()