- 12 Kasım 2016
- 126
- 52
- 18
- 36
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
Ben suan ailemle yurtdisinda yasiyorum. Tek kurtulus Türkiye'de bir is bulup oraya yerlesmek onun disinda Babam yanliz yasamama izin vermez. Üniversiteyi bitirdim hamdolsun. Yani güzel bir is bulabilirsem Türkiye'de cok isterim uzaklasmakBir kere çıktın mı o kapıdan geri dönüşü eskisi gibi olmaz derler.Doğru demek ki..
Ayrı yaşama imkanınız yok mu?
İnşallah bulursunuz..Ben suan ailemle yurtdisinda yasiyorum. Tek kurtulus Türkiye'de bir is bulup oraya yerlesmek onun disinda Babam yanliz yasamama izin vermez. Üniversiteyi bitirdim hamdolsun. Yani güzel bir is bulabilirsem Türkiye'de cok isterim uzaklasmak
Babanin sözü: Zehir olsanda yutucaksin sen istedin.
tr de iş bulup adapte olman zor ama başka bir eyaletten iş bulsan eve çıksanBen suan ailemle yurtdisinda yasiyorum. Tek kurtulus Türkiye'de bir is bulup oraya yerlesmek onun disinda Babam yanliz yasamama izin vermez. Üniversiteyi bitirdim hamdolsun. Yani güzel bir is bulabilirsem Türkiye'de cok isterim uzaklasmak
Icim cok yaniyor. Kendim yazdigimda es gecsemde sizin paylasmanizla istemdisi gözümden yaslari geldi :'(
Şu sözden sonra senin hiçbir suçun yok !
Hayat sana güzel kapılar açacak inşallah .
Yurt dışının nimetlerinden yararlanan dileğiyle
Icim cok yaniyor. Kendim yazdigimda es gecsemde sizin paylasmanizla istemdisi gözümden yaslari geldi :'(
Yazin Türkiye'de staj yaptim. O kadar iyi geldiki bana anlatamam. Ben zaten uzaklasip baska yerlere Adapte olmak istiyorum. Buna acim adeta. Burda bu laflardan skldim. Kötü örnek, gecimsiz, laf söz dinlemez insan degilim ama üstüme ailem yapistirdi bunutr de iş bulup adapte olman zor ama başka bir eyaletten iş bulsan eve çıksan
Dedigim gibi kötü biri degildir Babam. Calisir cabalar ailesinin rizkini gözetir annemden baskasina Yan gözle bakmaz. Ama babamla benim kimyam uymuyor pek. Onun icin Baba evet senin uygun gördügün insanlar evlenicem demedigim sürece ben ne yapsam Bos. Hatta dalga gecilir onca sene üniversiteyi okudun ama biseyden anlamiyosun diye.sen çalış dik dur eğer sürekli lafı ediliyorsa birikim yap kendine ayrı bi ev tutabiliyosan tut aklimada pek bişey gelmiyo zor zor anlayissiz babalar ah.. hata etmissende sen onun evladisin yani hakliysan başı göğe mi eriyor neticede kızının canı yanmis . ..
kendi uygun gordugude belki yine aynı durum olabilirdi insanın yaşadığı biraz kader birazda kendi secimi . . bi kız arkadasim 5 6 ay icinde geri geldi ailesi mutlu olsun die herşeyi yapıyo takdir ettim.Dedigim gibi kötü biri degildir Babam. Calisir cabalar ailesinin rizkini gözetir annemden baskasina Yan gözle bakmaz. Ama babamla benim kimyam uymuyor pek. Onun icin Baba evet senin uygun gördügün insanlar evlenicem demedigim sürece ben ne yapsam Bos. Hatta dalga gecilir onca sene üniversiteyi okudun ama biseyden anlamiyosun diye.
Babam cok agir konusuyor. Ve bunun farkinda varamiyor. Begenmedigi bir insani cok kücümsüyor ama bunu idrak edemiyor. Eskiden daha kötüydü galiba saniyoduki basima bisey gelmez. Benim yasadiklarimdada direk Beni suclar ve ona laf getirdigimi direk söylemez ama lafi sokarkendi uygun gordugude belki yine aynı durum olabilirdi insanın yaşadığı biraz kader birazda kendi secimi . . bi kız arkadasim 5 6 ay icinde geri geldi ailesi mutlu olsun die herşeyi yapıyo takdir ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?