Galiba icimde patlayan volkanlar var

fatmasimsek55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
126
52
18
36
Merhaba arkadaslar!
Bugün kafam hafif dumanli. Rabbim yardimcim olsun.
Konuya geceyim:
Ben 3 seneyi geckin bosandim. Kendim istedim evlendim. Babamda pek arastirmadi. O kadar berbat bi nisanlilik gecirdimki anlatamam. Babanin sözü: Zehir olsanda yutucaksin sen istedin. Yuttum. Bozulmasin isiniz diye 40 takla attim yinede yaranamadim. Haliyle ezik durumuna düstüm. evliligimde kisa sürdü zaten eski esim durmadan bosanalim de durdu. Pamuk ipligine bagliydik zaten. Aslinda Annem Babam kisacasi ailem iyidir. Ama Babam gelenek görenek deyince en ön sirada yerini alir. Elalem lafi Babam icin cok önemli dir. Bende haliyle ona laf getiren, laf dinlemeyen evlat. Genel anlamda iyi davranir ama yeri geldimide lafi gedigine oturtur.
Gelelim asil konuya:
Kiz kardesim biraz asidir. Basina buyruk. Biriyle tanismis. Oglan evlenmis bosanmis ve bir nisan atmis. Babamin bana dedigi laf su: sen kardeslerine kötü örnek oldun. Öyle ya bende cok merakliydim aci cekmeye, Baba evine dönmeye, acilarla pismeye.
Allah kimseyi kimseye yerindirmesin. Icim kan aglasada, evliligim icin nasil cirpindigima Rabbim sahit olsada Ben bosandim arkadaslar. Ve Baba evindeyim.
Zor...

Bir kere çıktın mı o kapıdan geri dönüşü eskisi gibi olmaz derler.Doğru demek ki..

Ayrı yaşama imkanınız yok mu?

Kimse isteyerek boşanmaz nisan atmaz imtihan dünyası bunları yaşayıp göreceğimiz varmış sen mutlu olmaya bak zaman herseye care.

Zor bir durumun içindesşn ama elin oğlunun kahrını,ağız kokusunu çekeceğine babanın kahrını çek daha iyi.Duymamazlıktan gel.Zamanla düzelir.

Bir kere çıktın mı o kapıdan geri dönüşü eskisi gibi olmaz derler.Doğru demek ki..

Ayrı yaşama imkanınız yok mu?
Ben suan ailemle yurtdisinda yasiyorum. Tek kurtulus Türkiye'de bir is bulup oraya yerlesmek onun disinda Babam yanliz yasamama izin vermez. Üniversiteyi bitirdim hamdolsun. Yani güzel bir is bulabilirsem Türkiye'de cok isterim uzaklasmak

Ben suan ailemle yurtdisinda yasiyorum. Tek kurtulus Türkiye'de bir is bulup oraya yerlesmek onun disinda Babam yanliz yasamama izin vermez. Üniversiteyi bitirdim hamdolsun. Yani güzel bir is bulabilirsem Türkiye'de cok isterim uzaklasmak
İnşallah bulursunuz..

O degilde Ben cidden kendimi cok dinledim, nasil bir insanim diye cok zaman ayirdim kendimi tanimaya. Vardigim kani ise Ben kötü biri degilim. Asla degilim. Ben kötü örnek olucak ne yapiyorum bilmiyorum. Babam evlilik konusunda Beni dinlemedin der durur. Halada öyle. Görücüler geliyo istemiyorum diye kafayi yiyolar. Bunun icin Beni asi, lafa söze gelmez, akilsiz biri olarak görüyor :'(

tr de iş bulup adapte olman zor ama başka bir eyaletten iş bulsan eve çıksan

tr de iş bulup adapte olman zor ama başka bir eyaletten iş bulsan eve çıksan
Yazin Türkiye'de staj yaptim. O kadar iyi geldiki bana anlatamam. Ben zaten uzaklasip baska yerlere Adapte olmak istiyorum. Buna acim adeta. Burda bu laflardan skldim. Kötü örnek, gecimsiz, laf söz dinlemez insan degilim ama üstüme ailem yapistirdi bunu

sen çalış dik dur eğer sürekli lafı ediliyorsa birikim yap kendine ayrı bi ev tutabiliyosan tut aklimada pek bişey gelmiyo zor zor anlayissiz babalar ah.. hata etmissende sen onun evladisin yani hakliysan başı göğe mi eriyor neticede kızının canı yanmis . ..

Dedigim gibi kötü biri degildir Babam. Calisir cabalar ailesinin rizkini gözetir annemden baskasina Yan gözle bakmaz. Ama babamla benim kimyam uymuyor pek. Onun icin Baba evet senin uygun gördügün insanlar evlenicem demedigim sürece ben ne yapsam Bos. Hatta dalga gecilir onca sene üniversiteyi okudun ama biseyden anlamiyosun diye.

kendi uygun gordugude belki yine aynı durum olabilirdi insanın yaşadığı biraz kader birazda kendi secimi . . bi kız arkadasim 5 6 ay icinde geri geldi ailesi mutlu olsun die herşeyi yapıyo takdir ettim.

kendi uygun gordugude belki yine aynı durum olabilirdi insanın yaşadığı biraz kader birazda kendi secimi . . bi kız arkadasim 5 6 ay icinde geri geldi ailesi mutlu olsun die herşeyi yapıyo takdir ettim.
Babam cok agir konusuyor. Ve bunun farkinda varamiyor. Begenmedigi bir insani cok kücümsüyor ama bunu idrak edemiyor. Eskiden daha kötüydü galiba saniyoduki basima bisey gelmez. Benim yasadiklarimdada direk Beni suclar ve ona laf getirdigimi direk söylemez ama lafi sokar

Hatta bunuda söyleyim icimde kalmasin. Ben zaten düzgün giyinen bir bayanim. Ama Babam benim giyimimle cok ugrasirdi neler neler derdi bana. O kadar cok kavga ettiki benimle ergenlik yaslarimla o kadar agladimki birinde dedimki bana bunlari yapiyosun hic ummadigin kizlarinin birinden bana yaptiklarini Sana yasatsin dedim. Ve fazla gecmedi kizkardesim o kadar acildiki babamin Kabul etmeyecegi sekilde. O kadar asi olduki kiz kardesim kimseleri dinlemez Hale geldi. Üzülüyorum demeseydim diye ama icimi öyle bi yaktiki. Duyan sanir Ben o....k ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…