- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
Cok pisman olacak ama gec olcak... Insallah yanlis bi karar vermez ....canım,nişanlısı olumlu bakmıyormuş ayrı ev olayına zaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok pisman olacak ama gec olcak... Insallah yanlis bi karar vermez ....canım,nişanlısı olumlu bakmıyormuş ayrı ev olayına zaten..
Bunlari bilipte caymamak ne kötü bisey ya... Ben bunlari düsündükce tekmeyi basasim geliyor. Meryemin aski gözlerini kör etmis resmen... :26:hala nasıl karar veremedin ya.
şu yazdıklarını bir daha oku. sana dediği kelimeleri tek tek oku ve kimi düşündüğünü tekrar sorgula.
bu adamlamı devam edeceksin. ha öyleyse daha ağırlarına şimdiden alıştır kendini.
Kızlar beni en hassas noktalarımdan vurdu
Dinim, namsum, fiziksel görunuşum hepsine saydı da saydı.
O çarşafı çıkar sen müslüman değilsin kerha.. fah.. benden ayrıll git o adamla birlikte ol gibi laflr.
Kilom için de aygır falan dedi işte ben ilaçlardna dolayı son dönemlerde kilo aldığımı söylerdim hep
Meryemcim ben son gelişmeleri hiç görmemişim ya. Bu adam neymiş böyle. Sana söylediği hakaretler falan. Barıştığında hepsinin tekrar yaşanacağını kabullenmiş olacaksın farkında mısın? Ayrıca yardım derneğine gitmek ordaki insanlarla internet üzerinden konuşmak için izin alman gerekmiyor. İzin vermese kaç yazar allahım ya. Sevdiklerimiz bize kayıtsız şartsız güvenmek zorunda değil mi? Bu adam sana hakaret etmeye yer arar hale gelmiş..
hala nasıl karar veremedin ya.
şu yazdıklarını bir daha oku. sana dediği kelimeleri tek tek oku ve kimi düşündüğünü tekrar sorgula.
bu adamlamı devam edeceksin. ha öyleyse daha ağırlarına şimdiden alıştır kendini.
Kızlar beni en hassas noktalarımdan vurdu
Dinim, namsum, fiziksel görunuşum hepsine saydı da saydı.
O çarşafı çıkar sen müslüman değilsin kerha.. fah.. benden ayrıll git o adamla birlikte ol gibi laflr.
Kilom için de aygır falan dedi işte ben ilaçlardna dolayı son dönemlerde kilo aldığımı söylerdim hep
meryem konunu yeni okudum bu adamla birde barıştıysan evlendiginde görecegin her türlü muameleye hazırlıklı ol derim.
Adam seni döverek adam edecegim demişse sakın bu sözleri yabana atma
Üstelik sana dininle bile saldırmış müslüman degilsin demiş.
sana şu kadarını diyeyim bu kaygılarınla adamın ettigi hakaretlerle peygamberimizin önüne çıkıp bu adamla evleneyim mi diye sorsaydın sana ne cevap verirdi ?
hemen topukla hemen. ve ardına bakma sakın![]()
valla bir insan ne ederse kendine eder oky..
Adam baştan demiş ben karaktersizim diye buna bile bile lades demek aman elalem ne der demek anne bababama nasıl anlatırım diye düşünmek eblehce..
Koy totosuna gitsin bu adamla ömür geçmez bir de kayınvalide ile oturacakmışsın öyle anladım yazılanlardan aman diyorum başka birşey demiyorum
Ayrılmak istemiyor gibisin ama çok büyük bir hata yapıyorsun Meryem.
Henüz nişanlısınız seni ne kadar çabuk kaybedebileceğini bildiği halde sana ettiği küfürlere bak..
Senin tüm şartlarını kabul etti diyelim,bütün bunları evlenince burnundan fitil fitil getirir emin olabilirsin.
Dayakta yersin sen bu adamdan.
Hani diyorsun ya şu ana kadar verdiği sözleri tutmadı,şimdi vereceği sözlere nasıl inanacaksın.
Gene seni kandırmak için evlenene kadar tüm şartları kabul edip,sonra hiç bir sözünü tutmazsa ne yapacaksın?
Meryem konun ne zaman bu hale geldi , sadece bir kaç mesaj okudum ve çok şaşırdım .
Okuduklarım bile beni korkutmaya yetti , iyi düşün lütfen .
Çok güzel söyluyorsun ama karşı taraf yüzsüz olunca olmuyor işte
Kaç kez daha söylemeliydim bilmiyorum anneni istemiyorum diye
Sonra ben kötü gelin oluyorum
Merhaba kızlar,yine ben
Bu seferki sorunum nişanlım.
Normalde zaten Çok sinirli biri ve son zamanlarda ciddi ailevi sorunları da var bu yüzden daha bi gıcık.
Benim ayağım çatlamıştı o da aksam okul çıkışı beni almaya geldi çantamı aldı koluma girdi aramız iyiydi sonra benim boğazım durmadı canım dondurma çekti derken orda dondurma seçerken bana çok karıştı çok düşündü oysa benim istediğim belliydi sonra ben de uğraşmaya gelemedim ve boşver almayalım dedim surat astım o da başladı saymaya hakaret etti ben de uyardım bir kelime daha hakaret et gidicem dedim buna rağmen yine laf söyledi ben de çektim gittim arkamdan gelmesine müsaade etmedim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz neymiş adam yerine koymamışım şimdi kim alttan almalı sizce?
Şimdi başka biriyle evlisin sanırım di mi?
Henüz bir şeye karar vermedim , yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız ama bu aralar hiç bişey düşünmek istemiyorum psikoljik olarak berbat haldeyim
meryemcim yorumu konu başına göre yaptım pardon![]()
ayri oturmak istedim diye kötü gelin oluyorsam, kabul ederdim kötü gelin olmayi
restimi de cekerdim, gerisini kendi bilir, annesinle yasamak istiyorsa bensiz istedigi
kadar yasasin diye düsünürüm
ama böyle kaybetmeme pahasina herseye okey diyemezdim sanirim, heleki bu kadar
önemli bi konuda, kvle oturmayi kabul edip sonradan yakinanlari da anlamiyorum
sizde ki tek problem bu degil tabi, insan sevdigi kisiye o kadar hakaret edemezdi diye
düsünüyorum, tabiki kendini riske atip deneyebilirsin ortadaki bariz olan seyleri göz ardi
ederek
Tabiki herkes kendi tecrübe etmek istiyor senide anlıyorum ya gerçekten düzelir mi diye herşey,bizde 8 sene sonunda evlendik ufak tefek tartışmalar olurdu böyle kötü olmadı ...ama titriyordu üstüme evlendik bir sene oldu tamam kavga gürültü yok ama bazen hiç tanımadığımi düşünüyorum. ..evlilik gerçekten insanı rahatlik veriyor erkeğe o zamanla evlilik çok farklı oluyor..bazen hiç tanımamış gibi oluyorsun. ..sana çok kırıcı şeyler söyledi inşallah en doğru karari verirsin. ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Tokat mı indirdin??
Vaovvv?
Keşke bu kadar yüz göz olup onun seviyesine düşmesen. Kendini biraz geri çekebilsen keşke.
Bilirim zor geliyor sana ama tek yapman gereken bence ondan uzak durmak kendine gelmek, ancak o zaman yaşadıklarına uzaktan bakıp neyin ne olduğunu göreceksin
Ha bi de.. Onca lafı hakareti yutmuşsun üstüne annesiyle oturmayı kabul etmişsin. En başta onun gibi bi adamı kabul etmişsin. Sen bu adama şu sinyali vermişsin. Sen ne yaparsan yap ben hep hayatındayım. Herşeyine katlanacağım. Oysa kendi değeribi bilsen. Daha doğrusu onu değil kendini ön planda tutsan, şimdiye sen onun evine değil o senin evine gelirdi sorunlarınızı çözmek için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl yani sana o dondurmadan yemiceksin hayir bundan mi yiceksin dedi.ya benim dedigimi ye yada yemicekmisin dedi sendd vazgectin yemekten.ustune boyle bi sebeb icin sana hakaretmi etti.
Dondurma yemek bile tartismaha donusmus yani bence ikinizde iyi tarafınizda degilmissiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ooo dondurma olayının üzerinden eneler neler geçti canım![]()
Nişanı attık arkadaşlar.
Burada eski nişanlımın bana yaptıklarını;sizlerle paylaştım ama şimdi konularda yüzüme vuruluyor, biraz edep biraz da saygı lütfenn
Nişanı attık arkadaşlar.
Burada eski nişanlımın bana yaptıklarını;sizlerle paylaştım ama şimdi konularda yüzüme vuruluyor, biraz edep biraz da saygı lütfenn
Nişanı attık arkadaşlar.