- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
Peki ne konustunuz nisanlinla.. Ve nasil ögrendin digerinin niyetini?Görüşmemei istemesi ve sonrasında o adamın evlenme niyetini öğrenmem
Bask birşeyler biliyor da istememiş gibi bir düşnce oluşturuyor
Bu da suçlulk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ne konustunuz nisanlinla.. Ve nasil ögrendin digerinin niyetini?Görüşmemei istemesi ve sonrasında o adamın evlenme niyetini öğrenmem
Bask birşeyler biliyor da istememiş gibi bir düşnce oluşturuyor
Bu da suçlulk![]()
Ne hissediyorsun peki ?
Peki ne konustunuz nisanlinla.. Ve nasil ögrendin digerinin niyetini?
Ya ben bu çocuğu seviyorum sanki bir hastalığa yakalanmış ama geçicek gibi
Tokat atınca da içim soğudu kendimce o ağır lafların cezasını verdim
Ama kararsızım yalvarıyor ve ben neyin doğru olduğnu anlayamıyoruım
İstihareye yattın mı hiç ? :44::44:
Bence sen bu isi artik zamana birak. Sakin kafayla iyice düsün. Sirf seviyosun diye hemen özrünü kabul etme... Sonra yine ayrildik haberi almiyalim.... Sen baya baya yumusamaya basliyosun aman dikkat ...Bu adamla bir kadın vasıtası ile , bir grup arkadaşça tanıştık işte o kadın diğer arkadaşımı arayıp söylemiş ama arkadaşım bana çok yeni haber verdi bu iş bitince söyledi yani nişanlımla olan ilişkim bitnce söyledi
Bu benim son hakkım değişicem dedi çok pişmandı durumun ciddiyetinin ilk kez bu kadar farkındaydı ve zaten ailesi de onu kınadı herkes hem de
Bence sen bu isi artik zamana birak. Sakin kafayla iyice düsün. Sirf seviyosun diye hemen özrünü kabul etme... Sonra yine ayrildik haberi almiyalim.... Sen baya baya yumusamaya basliyosun aman dikkat ...
Hayır benimkiler çıkmıyo :))
​Çevrende güvendiğin,sevip saydığın birileri varsa senin için istihareye yatsın.Hayır benimkiler çıkmıyo :))
Keske gitmeseydin ama olan olmus bikere.. Bencede aileni de zor durumda birakirsin bi ayril bi baris yakisik kalmaz. Iyi düsünüp son karari vermek en mantiklisi :)Artık öyle kolay olmaz ki zaten aileme ne derim hem
En mantıklısı zamana bırakmak ama keşke evine de girmeyeydim
Yatsıdan sonra uyusam yatarım da uyumuyorum ben de.![]()
Çok mantıklı hemen bir arayşıa girdim bile :))​Çevrende güvendiğin,sevip saydığın birileri varsa senin için istihareye yatsın.
Keske gitmeseydin ama olan olmus bikere.. Bencede aileni de zor durumda birakirsin bi ayril bi baris yakisik kalmaz. Iyi düsünüp son karari vermek en mantiklisi :)
Üzüldüm adınıza.
Çünkü siz onu affedeceksiniz ve sonra olacaklar belli.
Hiç anlam da veremedim, hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi?
Bence sen bu isi artik zamana birak. Sakin kafayla iyice düsün. Sirf seviyosun diye hemen özrünü kabul etme... Sonra yine ayrildik haberi almiyalim.... Sen baya baya yumusamaya basliyosun aman dikkat ...
Biliyorum cryptic'cim, acik konusmak gerekirse meryemin onu affetmesini pek istemiyorum ama sonucta onun hayati...önemli olan yaşadığı son garipli değilki canım..nişanlısı nın olaylara kavga gürültü hakaretle yaklaşması uslubu öyle demek..buda tehilike arzediyor biraz:44:
Biliyorum cryptic'cim, acik konusmak gerekirse meryemin onu affetmesini pek istemiyorum ama sonucta onun hayati...
Meryem yorumunda nisanlisinin ne kadar pisman oldugunu falan anlatmisti, yani barissammi barismasammi gibi düsüncesi varmis gibi konustu. O yüzden öyle yazdim :26:
yoo canım anladım zaten istemediğini şimdi biz tacrubeli olduğumuzdan,yaşadıkları olayları değerlendirerek kendimizce yorumluyoruz son karar kendisinin artık..birde kayınvalideyle yaşama olayı var..kayınvalide dünyanın en iyi insanı bile olsa..herkezin temizliği yemek yapması vs farklı değilmi onlarıda anlattık artık kendi bilir..![]()
yoo canım anladım zaten istemediğini şimdi biz tacrubeli olduğumuzdan,yaşadıkları olayları değerlendirerek kendimizce yorumluyoruz son karar kendisinin artık..birde kayınvalideyle yaşama olayı var..kayınvalide dünyanın en iyi insanı bile olsa..herkezin temizliği yemek yapması vs farklı değilmi onlarıda anlattık artık kendi bilir..![]()
ben bu devirde kv ile yasamayi kabul edenleri pek anlamiyorum,
kv den hasta falan degilse, niye kabul ediyorlar ki acaba,
sonra kv ile sorun, e bastan kabul etmeseydin, bana söyle
geliyor hani evlenelim de ne olursa olsun, kabul edeyim dediklerini
hic bariscaginizi düsünmezdim o son hakaretleri okuduktan sonra
Kayinvalide olayini bilmiyorum ben :26: .... Ozaman dahada zorlanir. Zaten herseye cemkiren bi nisanlisi var. Kaynana da durmadan burun kivirirsa o evde ömür de gecmez.... Aynen herkesin özel hayati var...
![]()