- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
Yahu insanca bitirmeeye çalıştım yine anlamadı
Normal bi insan değilmş maalesef yakından tanıyınca anlıyorsun
Nasıl birini sevmişim nası lböyle biri çin onca yılı vermişim aklım almıyor
Geri kafalı bile diyemiyorum psikolojisi aşırı derecede bozuk manyak bela bir şey
bana diyor ki sen anca etrafındaki erkekleri mutlu eder onları hoşnut tutar memnun bırakırsın bunlar ne demek bir düşünsene canım.
kendimi övmekten nefret ederim ama inan çevremdeki herkes beni bilen herkes çok sever benim hastaneden kalma görüştüğüm duasını aldığım insanlar bile var
Baksana özgüvenimi bile yerle bir etti kendimi ispat etme derdine düştüm
Kızlar beni en hassas noktalarımdan vurdu
Dinim, namsum, fiziksel görunuşum hepsine saydı da saydı.
O çarşafı çıkar sen müslüman değilsin kerha.. fah.. benden ayrıll git o adamla birlikte ol gibi laflr.
Kilom için de aygır falan dedi işte ben ilaçlardna dolayı son dönemlerde kilo aldığımı söylerdim hep
Ahhhh ahhh meryem bu yazdiklarini okuyunca 7 yil oncesine gittim bi psikopat da beni bulmuştu boyle adi üstünde sofiiiydi ama küfür saygisizlik hersey vardi kiskanclik cabasi ayrintilara girmek istemiyirum ama senin anlattığın tarzlarda dahasida var cok şükür Rabbime aklim başıma geldi brn senden daha sofiyim defim ve uzaklaştim maddi zarari birak manevi zarari da oldu ibadetlerimden tad almamaya başlamistim artik zaman oldu yapamadigimda çok dukur atlatiyorum sen Allahin sevgili kuluymuşsun öyle düşün ve hiç üzülme gün gelecek ne kadar hakli ve yerinde bi karar verdigini anlayacak ve Üzüldüğune uzuleceksin hakkinda herseyin hayirli olsun