galiba ikimiz de özür bekliyoruz

Yahu insanca bitirmeeye çalıştım yine anlamadı
Normal bi insan değilmş maalesef yakından tanıyınca anlıyorsun
Nasıl birini sevmişim nası lböyle biri çin onca yılı vermişim aklım almıyor
Geri kafalı bile diyemiyorum psikolojisi aşırı derecede bozuk manyak bela bir şey

bana diyor ki sen anca etrafındaki erkekleri mutlu eder onları hoşnut tutar memnun bırakırsın bunlar ne demek bir düşünsene canım.
kendimi övmekten nefret ederim ama inan çevremdeki herkes beni bilen herkes çok sever benim hastaneden kalma görüştüğüm duasını aldığım insanlar bile var
Baksana özgüvenimi bile yerle bir etti kendimi ispat etme derdine düştüm

Kızlar beni en hassas noktalarımdan vurdu
Dinim, namsum, fiziksel görunuşum hepsine saydı da saydı.
O çarşafı çıkar sen müslüman değilsin kerha.. fah.. benden ayrıll git o adamla birlikte ol gibi laflr.
Kilom için de aygır falan dedi işte ben ilaçlardna dolayı son dönemlerde kilo aldığımı söylerdim hep

Ahhhh ahhh meryem bu yazdiklarini okuyunca 7 yil oncesine gittim bi psikopat da beni bulmuştu boyle adi üstünde sofiiiydi ama küfür saygisizlik hersey vardi kiskanclik cabasi ayrintilara girmek istemiyirum ama senin anlattığın tarzlarda dahasida var cok şükür Rabbime aklim başıma geldi brn senden daha sofiyim defim ve uzaklaştim maddi zarari birak manevi zarari da oldu ibadetlerimden tad almamaya başlamistim artik zaman oldu yapamadigimda çok dukur atlatiyorum sen Allahin sevgili kuluymuşsun öyle düşün ve hiç üzülme gün gelecek ne kadar hakli ve yerinde bi karar verdigini anlayacak ve Üzüldüğune uzuleceksin hakkinda herseyin hayirli olsun

aynen kızlar ayrı ev olunca yine bir şekilde geçiniyorsunda hepten içiçe ben bilmiyorum rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin..
Evlendikten sonra ayri eve cikmak daha da zor diye düsünüyorum. Tabi tecrübem yok bu konuda bilemem ama sonucta o eve yerlestikten sonra hep ertelencek, bir sürü engel gircek araya bahaneler falan. Ayri evde oturmak istiyorsa bastan sart kosmasi lazim.

Ahhhh ahhh meryem bu yazdiklarini okuyunca 7 yil oncesine gittim bi psikopat da beni bulmuştu boyle adi üstünde sofiiiydi ama küfür saygisizlik hersey vardi kiskanclik cabasi ayrintilara girmek istemiyirum ama senin anlattığın tarzlarda dahasida var cok şükür Rabbime aklim başıma geldi brn senden daha sofiyim defim ve uzaklaştim maddi zarari birak manevi zarari da oldu ibadetlerimden tad almamaya başlamistim artik zaman oldu yapamadigimda çok dukur atlatiyorum sen Allahin sevgili kuluymuşsun öyle düşün ve hiç üzülme gün gelecek ne kadar hakli ve yerinde bi karar verdigini anlayacak ve Üzüldüğune uzuleceksin hakkinda herseyin hayirli olsun
Sana da geçmiş olsun o zaman canım, atlatman uzun sürdü mü?
Aynı sorun bende de var ibadetlerimden tat alamama

Evlendikten sonra ayri eve cikmak daha da zor diye düsünüyorum. Tabi tecrübem yok bu konuda bilemem ama sonucta o eve yerlestikten sonra hep ertelencek, bir sürü engel gircek araya bahaneler falan. Ayri evde oturmak istiyorsa bastan sart kosmasi lazim.

Öyle yapcam olursa zaten bir daha asla yumuşak davranmıcam böyle meselelerde
Benim en büyük tecrubem bu oldu , bu konuda
O yüzden sizleri de uyarıyorum kızlar

Son düzenleme:
ben bu devirde kv ile yasamayi kabul edenleri pek anlamiyorum,
kv den hasta falan degilse, niye kabul ediyorlar ki acaba,
sonra kv ile sorun, e bastan kabul etmeseydin, bana söyle
geliyor hani evlenelim de ne olursa olsun, kabul edeyim dediklerini

hic bariscaginizi düsünmezdim o son hakaretleri okuduktan sonra

Çok güzel söyluyorsun ama karşı taraf yüzsüz olunca olmuyor işte
Kaç kez daha söylemeliydim bilmiyorum anneni istemiyorum diye
Sonra ben kötü gelin oluyorum

Slm canim seni coktan beri takip ediyorum sonuc ne oldu ayrildin mi,???
Çok güzel söyluyorsun ama karşı taraf yüzsüz olunca olmuyor işte
Kaç kez daha söylemeliydim bilmiyorum anneni istemiyorum diye
Sonra ben kötü gelin oluyorum

Slm canim seni coktan beri takip ediyorum sonuc ne oldu ayrildin mi,???

aleykumselam canım,
karışık bi dönemdeyiz bir kere görüştük , konuştuk
şartlarımı söyledim
ama daha karar vermedim
yani aileye nasıl söylerim kısmındayım

Ayrildiniz yani o tarafi soylememissin canim dondurmanin bu konulara gelecegini hic tahmin etmemistim offf
aleykumselam canım,
şartlarımı söyledim
ama daha karar vermedim

Sana da geçmiş olsun o zaman canım, atlatman uzun sürdü mü?
Aynı sorun bende de var ibadetlerimden tat alamama
Sağol cnm sürdü tabi ama psikolojik olarak degil mavnevi anlamda çöküş yasadim halada azda olsa sürmekte keske o insani tanimamiş olsaydim diyorum bazen dini yonden kendisi ustunmuş gibi konusmalar tavirlar soyledikleriyle yasadiklarinin alakasi olmayişi ne bileyim ya

Meryem, sen bir kisir dongunun icine girmissin bile, artik bundan cikis cok zor, senin adina uzuldum. Bugun tum gucunu toplayip, silkelenip bu isten kendini siyirmazsan hayatinin geri kalanini asagilanan, hergun hakarete ugrayan, kufredilen, hatta hirpalanan, tam kacip gidecek cesareti buldugun anda da ardi arkasi kesilmeyen ozur ve mazeret masallari arasinda geri donmeye ve kalmaya mecbur edilen bir kadin olarak gecireceksin...:ssz: Saraylim demisti dersin, ben bu filmi daha once gordum.

Sağol cnm sürdü tabi ama psikolojik olarak degil mavnevi anlamda çöküş yasadim halada azda olsa sürmekte keske o insani tanimamiş olsaydim diyorum bazen dini yonden kendisi ustunmuş gibi konusmalar tavirlar soyledikleriyle yasadiklarinin alakasi olmayişi ne bileyim ya

Şimdi başka biriyle evlisin sanırım di mi?

Şimdi başka biriyle evlisin sanırım di mi?

Evet cnm evli cocuklu mutlu huzurlu cok sukur Rabbim sanada nasip etsin insallah

Kafana takma uzulme Rabbim herseyi hakkiyla bilendir onun rizasi doğrultusu nda onun razi olacaği işleri yap gerisini ona birak

Yalan olmasın normal görüşmeler dışında da internet üzerinden konuşuyorduk ama o hepsine izin verdi ama bir kavgada hepsini yüzüme vurdu

Meryemcim ben son gelişmeleri hiç görmemişim ya. Bu adam neymiş böyle. Sana söylediği hakaretler falan. Barıştığında hepsinin tekrar yaşanacağını kabullenmiş olacaksın farkında mısın? Ayrıca yardım derneğine gitmek ordaki insanlarla internet üzerinden konuşmak için izin alman gerekmiyor. İzin vermese kaç yazar allahım ya. Sevdiklerimiz bize kayıtsız şartsız güvenmek zorunda değil mi? Bu adam sana hakaret etmeye yer arar hale gelmiş..

aleykumselam canım,
şartlarımı söyledim
ama daha karar vermedim
hala nasıl karar veremedin ya.
şu yazdıklarını bir daha oku. sana dediği kelimeleri tek tek oku ve kimi düşündüğünü tekrar sorgula.
bu adamlamı devam edeceksin. ha öyleyse daha ağırlarına şimdiden alıştır kendini.

Kızlar beni en hassas noktalarımdan vurdu
Dinim, namsum, fiziksel görunuşum hepsine saydı da saydı.
O çarşafı çıkar sen müslüman değilsin kerha.. fah.. benden ayrıll git o adamla birlikte ol gibi laflr.
Kilom için de aygır falan dedi işte ben ilaçlardna dolayı son dönemlerde kilo aldığımı söylerdim hep

Son düzenleme:
meryem konunu yeni okudum bu adamla birde barıştıysan evlendiginde görecegin her türlü muameleye hazırlıklı ol derim.

Adam seni döverek adam edecegim demişse sakın bu sözleri yabana atma

Üstelik sana dininle bile saldırmış müslüman degilsin demiş.

sana şu kadarını diyeyim bu kaygılarınla adamın ettigi hakaretlerle peygamberimizin önüne çıkıp bu adamla evleneyim mi diye sorsaydın sana ne cevap verirdi ?

valla bir insan ne ederse kendine eder oky..

Adam baştan demiş ben karaktersizim diye buna bile bile lades demek aman elalem ne der demek anne bababama nasıl anlatırım diye düşünmek eblehce..

Koy totosuna gitsin bu adamla ömür geçmez bir de kayınvalide ile oturacakmışsın öyle anladım yazılanlardan aman diyorum başka birşey demiyorum

Ben bi hata yaptım duysanız bana kızacaksınız
Evlerine gittim önce annesi ile konuştum
Sonra yalnız kaldık bir odada ve onunla konuştuk
Çok yalvardı ama derken ben çok fena bir kaç tane peş peşe tokatlaar indirdim
Sonra ağladı bir kere sarılmak için izin istedi ama vermedim
Annesi siz i barıştırmadan bu evden çıkmıcan dedi
O Eğitim aldığım adamın durumunu da anlattım
İşler çok karışık ben altından kalkamıyorum
Hata üstüne hata yapıyorum

Ayrılmak istemiyor gibisin ama çok büyük bir hata yapıyorsun Meryem.

Henüz nişanlısınız seni ne kadar çabuk kaybedebileceğini bildiği halde sana ettiği küfürlere bak..

Senin tüm şartlarını kabul etti diyelim,bütün bunları evlenince burnundan fitil fitil getirir emin olabilirsin.

Dayakta yersin sen bu adamdan.

Hani diyorsun ya şu ana kadar verdiği sözleri tutmadı,şimdi vereceği sözlere nasıl inanacaksın.

Gene seni kandırmak için evlenene kadar tüm şartları kabul edip,sonra hiç bir sözünü tutmazsa ne yapacaksın?

canım,nişanlısı olumlu bakmıyormuş ayrı ev olayına zaten..

Meryem konun ne zaman bu hale geldi , sadece bir kaç mesaj okudum ve çok şaşırdım .
Okuduklarım bile beni korkutmaya yetti , iyi düşün lütfen .

Son düzenleme:
Back
X