Galiba kanser oldum

aysun_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
12
0
36
İzmir
itiraf ediyorum hayatımın hiç bir dönemimde düzenli bir hayatım olmadı.yaşım 38 .hiç çocuk sahibi olmadım evli olmama ragmen.istemediğimden deil.şartlar öyle gerektirdi.4 sene önce rahim kanserinin 3.cü safhasında olduğumu ögrendim.çok yıkıldık tabi çünkü hiç bir rahatsızlıgım olmamasına ragmen check up larımı hiç ihmal etmemiştim.düzenli smirlerime ragmen doktorum kanseri 1.ci safhasında yakalayamamıştı.o da ikinci yıkım oldu adeta.ünlü bir prof bulup ameliyat oldum.iki kere.şimdilik rahmini almamıza gerek yok dendi çünkü kanser gerilemişti.rahat bir nefes aldığımızı düşünürken tüberküloz olduğumu öğrendim.ve dedim ki galiba hayat benimle uğraşmayı seviyor.:)2 senedir tedavi görüyorum bu yüzden.ben ölmedim ya yinede şükrediyorum tabi.şimdilerde meme kanseri oldum galiba.kabul etmek istemiyorum ben hastalıklarımı.henüz ölmek için zamanım var benim.eger azrail beni yine ıskalarsa,bir bebegim olsun istiyorum.ve uzun bir tatile çıkıp, büyük ıssız kalmış bahçeme hiç solmayacak çiçekler dikmek istiyorum..hayal mi acaba:?

Allahım şifanızı versin inşallah!
Doktorlar ne diyor?
Eski kayınvalidem de hem göğüs hem de rahim kanseri olmuş zamanında ama tedavi sonucu sağlığına kavuşmuştu.

( çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.Allahtan size şifa diliyorum.umarım dileğiniz tez zamanda gerçekleşir.ve evet henuz çok erken çok gençsiniz.dualarm sizinle

:

öNCELİKLE BU ÇİÇEKLER SENİN İÇİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN

dirayetine hayran kaldım keşke bende senin gibi olaylara böyle güzel bakabilsem.Bu moralle ve güçle siz her zorluğu aşabilecek güçlü bir kadınsınız... Hayatınıza öyle güzel çiçekler dikeceksiniz ki bahçeniz rengarenk olacak inşallah.İnsanın hayatında problem olması ve bunları aşabilmekk insanı eminim ki çok mutlu ediyordur..Rabbim hayırlı bebekler nasip etsin..Hemde 2 tane birden Umarımmm herşeyden kurtulacaksın ve hediyende bebek olacak inşallah....çok mutlu ol hep böyle umutla bak dünyayaaa

oncelikle cok gecmis olsun.
sahip oldugunuz pozitiflik ve sabirla bence herseyin ustesinden gelir, bunu da atlattim dersiniz.
tekrar eski sagliginiza ve dileklerinize kavusmaniz dilegiyle.

Son düzenleme:
çok büyük geçmiş olsun.umarım sağlığınıza hayırlısı ile kavuşur ve o çok arzu ettiğiniz çiçeklerinizi dikip kocaman bir bahçeye sahip olursunuz.
umarım göğüs kanseri korkunuz yersiz çıkar ve diğer rahatsızlıklarınız da hayatınıza daha fazla sekte vurdurmaz. çok büyük geçmiş olsun her şey gönlünüzce olsun inşallah.böyle güçlü ve inançlı olduğunuz sürece inanıyorum ki arzu ettiklerinize de kavuşursunuz.

Büyük geçmiş olsun.

Rabbim evlerde hastanelerde nerde şifa bekleyen varsa hepsine acil şifalar versin.

Bunuda atlıp biran önce bebek sahibi olmanız dileğimle..

lütfen sakin olun. bana kalırsa meme kanseri falan olduğunuz yok. sadece başınıza kötü şeyler geldiği için en ufak
belirtide daha önce de olmuştu şimdi neden olmasın diyorsunuz. rahatlayın şöyle bir. hafta içi doktora gider iyice görünürsünüz.

cok gecmıs olsun..inşallah bunu da atlatırsınız ..
Allah yardımcınız olsunnn....inşallah tez zamanda bebek haberlerininizi alırız...

cook cook gecmis olsun
allah acil sifalar versin.insallah bir an önce atlatirsin.insallah allah sana cocuk verir ve bahcene rengarenk ciceklerini dikersin.insallaaaahhh

Hepsi bir imtihan arkadasim, Rabbim acil sifalar versin hepsini atlaticaksiniz inshAllah...

Bu dunyada herkezin imtihani farkli,farkli iste...

ne güzel yazmışsınız.dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki anlatamam.umutlarıma umut kattınız.sonsuz teşekkürler.

Allah acil şifalar versin size ve tüm hastalarımıza.. Amin

Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin hayatın kime ne getireceğini bilemeyiz.
Kimsenin senedi yok, yaşama hep umutla bakmak gerekir.
Rabbim tüm şifa bekleyen hastalara, muhtaçlara, fakirlere yadım etsin inşallah.
Sonrada size bir bebiş nasip etsin... AMİN...

Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin hayatın kime ne getireceğini bilemeyiz.
Kimsenin senedi yok, yaşama hep umutla bakmak gerekir.
Rabbim tüm şifa bekleyen hastalara, muhtaçlara, fakirlere yadım etsin inşallah.
Sonrada size bir bebiş nasip etsin... AMİN...

İnşallah bunuda atlatırsın çoook geçmiş olsun herşey yoluna girer hayatında bence bir bebeğide boşver.
Sen daha önemlisin sağlıklı yaşaman çok önemli hiç bir şey hayal değildir Allah yardımcın olsun.
Ne illet bir şey bu kahretsin...

Son düzenleme:
Çook çok geçmiş olsun ,umarım hissettiğiniz bir kuruntudur..İnş birşeycik yoktur.
Allah yardımcınız olsun..

çok geçmiş olsun canım umarım düşündüğün gibi değildir hasta değilsindir
güçlü sabırlı pozitif birisin belli herşeyin üstesinden gelebilirsin
inşallah bebek sahibi de olursun canım
tüm hastalara acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…