Galiba kararı mı verdim. Esimin yüzünü bile görmek istemiyorum hele o kaynanamin...

Pmukprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
111
100
28
31
Herkese merhaba. Cok destek verende oldu malesef kızan da oldu haklılar tabi ki.Hep iyi niyetimden kaybettim sanırım. Bir iki tane çok yakın akrabam yengelerim var (halalarimin gelinleri ) onlar beni görmeye geldiler . Birde amcamın kızı . Evli oda benim sorunlar dan yaşadı. Beninki daha kötü tabi konuları mi bilen biliyor elbette. 3 gun oldu baba evindeym ne arayan oldu ne soran. 3 gorumce 1 elti var hiç biri aramadı. Yanlış anlaşılmasın vallahi atamalarıni beklemiyorum.. bende son noktayı koydum. Annemde babamda koydu. Asla o eve donmiycem asla... akrabalarima anlattıkça sinirden agladilar resmen sakin gitme dediler. Ve ben gerçekten kararı mi verdim. Asla gitmek yok!!! Ben o evde hep Degersizdim. Eşim ic çamaşır paramı bile kaynanama verirdi sen anlasmassn annem alsin sana derdi. 3 4 yılı mi heba etmişim bir hiç uğruna.. ama sizden şunun için yardım istiyorum. Ben buraya gelirken 5 kuruş param yoktu. Annemle çarşıya çıkarken ondan hiç birsey isteyemiyorum. alır aliyorda ama hep bir çekinme duygusu var. Neden acaba. Mesela bugün çarşıya götürdü beni kızım şunu alayım vs vs. Ama aldiramadm. Yok anne ya çok para gider diye. Bilmiyorum neden böyle oldu. Bu duyguyu yaşayan var mi acaba. Herkes öyle diyordu bana koca evinde. Annenin evinde uzun elin kısa olur derlerdi. Şunu da tekrar beyan etmek istedim sizlere. Orayla tamamen bağı mi kopardim. Beynim çok dolu 3 günde 2 kilo vermişimdir ağzıma bir lokma zorla sokuyor annem. Üzüntüden birşey yemek gelmiyor icimden bu normal mi arkadaşlar. Hepinizden allah razi olsun

Çok şükür bu sefer sünnet düğününden bahsetmemişsiniz, bu da bir gelişme.
Zamanla her şey daha iyi olacaktır.
Davayı ne zaman açacaksınız?[/QUOTE sunnet düğünu hakkında gerçekten salakca düşündüm. Gorumcemle arkadaş gibiydik büyüktü benden ama en çok onu seviyordum. Oda sirtimdan vurdu beni :/ ne kadar aptal kalpliymisim değer vermeyenlere değer vermişim ama gerçekten canim cok açıyor yasadiklarimdan ruhen bedenen zihinim çok yoruldu

Herkese merhaba. Cok destek verende oldu malesef kızan da oldu haklılar tabi ki.Hep iyi niyetimden kaybettim sanırım. Bir iki tane çok yakın akrabam yengelerim var (halalarimin gelinleri ) onlar beni görmeye geldiler . Birde amcamın kızı . Evli oda benim sorunlar dan yaşadı. Beninki daha kötü tabi konuları mi bilen biliyor elbette. 3 gun oldu baba evindeym ne arayan oldu ne soran. 3 gorumce 1 elti var hiç biri aramadı. Yanlış anlaşılmasın vallahi atamalarıni beklemiyorum.. bende son noktayı koydum. Annemde babamda koydu. Asla o eve donmiycem asla... akrabalarima anlattıkça sinirden agladilar resmen sakin gitme dediler. Ve ben gerçekten kararı mi verdim. Asla gitmek yok!!! Ben o evde hep Degersizdim. Eşim ic çamaşır paramı bile kaynanama verirdi sen anlasmassn annem alsin sana derdi. 3 4 yılı mi heba etmişim bir hiç uğruna.. ama sizden şunun için yardım istiyorum. Ben buraya gelirken 5 kuruş param yoktu. Annemle çarşıya çıkarken ondan hiç birsey isteyemiyorum. alır aliyorda ama hep bir çekinme duygusu var. Neden acaba. Mesela bugün çarşıya götürdü beni kızım şunu alayım vs vs. Ama aldiramadm. Yok anne ya çok para gider diye. Bilmiyorum neden böyle oldu. Bu duyguyu yaşayan var mi acaba. Herkes öyle diyordu bana koca evinde. Annenin evinde uzun elin kısa olur derlerdi. Şunu da tekrar beyan etmek istedim sizlere. Orayla tamamen bağı mi kopardim. Beynim çok dolu 3 günde 2 kilo vermişimdir ağzıma bir lokma zorla sokuyor annem. Üzüntüden birşey yemek gelmiyor icimden bu normal mi arkadaşlar. Hepinizden allah razi olsun
Bir işe gir çalış sana uğraş olur anne babadan da ihtiyacın olursa çekinme ailen onlar senin

Bir işe gir kendi paran olsun o zaman harcamaya çekinmezsin.
Cok haklısınız ama simdi ise hemen girmem doğru olmaz galiba biran cika gelirler ailemle konuşmak için. Bu sefer ben işte olurum hemen adını çıkarırlar ailemin kızı hemen çalıştı derler emin olun onlar diyen insanlar .

Nihayet karar verilmis.
Hadi bakalim. Hayirlisi.

Simdiden bunlari takma.
Zamanla hersey duzelir. Rayina oturur hersey.
Kendine ve ailene zaman tani.

Insallah hersey guzel olacak.
Sabret

Cok haklısınız ama simdi ise hemen girmem doğru olmaz galiba biran cika gelirler ailemle konuşmak için. Bu sefer ben işte olurum hemen adını çıkarırlar ailemin kızı hemen çalıştı derler emin olun onlar diyen insanlar .
Kesin boşanmayı düşünüyorsan bunlar neden umurunda ki? Seni bilen bilmiyor mu? Hem çalışan kadınların adı mı çıkıyormuş??

Niye hala hakkimda konuşurlar diye dusunuyosun gir ise çalış kendine gel zamanla kafanla dagilir unutursun onlarda fesatlanirlar ancak sen bazen saçma dusunuyosun kusurabakma ama..

Sana ne onların ne dediğinden artık? Sen kendi hayatını kur.

Çıkar gelirlermiş de evde olmazmış.Boşver bak önüne.Sen artık annene babana sorumlusun.

Çalışıyor diye adını çıkarsa ne olur.

Geçin artık bunları yaaa.Kendi hayatınıza sahip çıkın .

İlk zamanlar boyle hissetmen cok normal. Annemde kaldim 10 gun. Param olmasina ragmen bakkala gidiyorum demeye cekinirdim. İsteyemezsin, aldiramazsin aslindaa annen baban senin gozunun icine bakiyorlar birseyler aldirsin birseyler istesin diye. Onlar seni mutlu gormek istiyolar cunki. Ama sen cekineceksin yeri gelcek utanicaksin ama bunlar kisa surede gececek. Her ne kadar bagimi kopardim desende her calan telefonda acaba o mu diye aklindan gecirmelerinde normal canim. Kimse kurulu duzenini birakmak istemez.. ama senin icin hayirli olani bu. Esin denen o adam sana siddet de uyguladi. Kv sana ve kizina beddua da etti bunlari dusun!. Ailenin yaninda kalmaya bir sure sonra alisacaksin bak gor. Burasi benim kendi evimmis diyeceksin he birde sukret ki sana sahip cikan bir aileye sahipsin!

En zoru o karari almakti. Gerisi corap sokugu gibi gelir. Hayirlisi olsun. Aramalarini bekleme aramazlar. Bu saate kadar gelen giden olmadiysa onlar da bitmesini istiyordur muhtemelen. Kilo vermen normal. Ben 34 beden olmustum. Sonra aliyorsun merak etme. Tum bunlari hepimiz yasadik. Is dava asamasina gelince de biraz yipranacaksin ama merak etme sonrasi bahar yeniden. Oncelikle bir avukat bulmalisin. Tum haklarini talep etmelisin. Sonra gencsin bir ise gir. Is seni avutur, yeni arkadaslar edinmeni saglar, cevren genisler, kafan dagilir. Ilerde istersen kendine ayri bir duzen de kurarsin.
Gecmis olsun.

Allah yardımcın olsun canım..ins en yakın zamanda kolay bir şekilde toparlanirsin.bazi yaraların iyileşmesi zaman ister..zaman ilaç gibi gelecektir.ailenin senin arkanda olması çok güzel.suan olayın şokuyla kimse aramamiş ama bence arayacaklar.

Yapmayın bunu kendinize, tamam çok zor bir karar aldınız ama artık onlari düşünerek atmayın adımlarınızı. Onlar zaten laf edecek bir şey bulacaklar. Çalışıp hem kafanızı bu düşüncelerden uzak tutun hem de ekonomik özgürlüğün bir keyfini çıkarın.

Back
X