Herkese merhaba. Cok destek verende oldu malesef kızan da oldu haklılar tabi ki.Hep iyi niyetimden kaybettim sanırım. Bir iki tane çok yakın akrabam yengelerim var (halalarimin gelinleri ) onlar beni görmeye geldiler . Birde amcamın kızı . Evli oda benim sorunlar dan yaşadı. Beninki daha kötü tabi konuları mi bilen biliyor elbette. 3 gun oldu baba evindeym ne arayan oldu ne soran. 3 gorumce 1 elti var hiç biri aramadı. Yanlış anlaşılmasın vallahi atamalarıni beklemiyorum.. bende son noktayı koydum. Annemde babamda koydu. Asla o eve donmiycem asla... akrabalarima anlattıkça sinirden agladilar resmen sakin gitme dediler. Ve ben gerçekten kararı mi verdim. Asla gitmek yok!!! Ben o evde hep Degersizdim. Eşim ic çamaşır paramı bile kaynanama verirdi sen anlasmassn annem alsin sana derdi. 3 4 yılı mi heba etmişim bir hiç uğruna.. ama sizden şunun için yardım istiyorum. Ben buraya gelirken 5 kuruş param yoktu. Annemle çarşıya çıkarken ondan hiç birsey isteyemiyorum. alır aliyorda ama hep bir çekinme duygusu var. Neden acaba. Mesela bugün çarşıya götürdü beni kızım şunu alayım vs vs. Ama aldiramadm. Yok anne ya çok para gider diye. Bilmiyorum neden böyle oldu. Bu duyguyu yaşayan var mi acaba. Herkes öyle diyordu bana koca evinde. Annenin evinde uzun elin kısa olur derlerdi. Şunu da tekrar beyan etmek istedim sizlere. Orayla tamamen bağı mi kopardim. Beynim çok dolu 3 günde 2 kilo vermişimdir ağzıma bir lokma zorla sokuyor annem. Üzüntüden birşey yemek gelmiyor icimden bu normal mi arkadaşlar. Hepinizden allah razi olsun