Galiba kazıklandım , hakkımı nasıl ararım?

haklısın,sanırım öyle yapıcam.

En az 4yil once o fiyata yakin bir gozluk almistim. Hem de disarida kullandigim gun sayisi bir elin parmaklarini gecmez. Pek gozluk kullanmayi beceremeyen ben hatta benim ufaklik bile zarar veremedim gozluge, dusmedigi, atilmadigi yer kalmadi hatta oglum yamulta yamulta dolandi ortada hala hicbir seyi yok gozlugun. Kisaca anlatmak istedigim aldiginiz gozlugun fiyati ortalama duzeyde uzulmenize gerek yok, uzun uzun yillar kullanirsiniz.

Çok mutluyum.Sabah aradık,artık istemediğimizi söyledik.Zaten başlamamışlar galiba.O yüzden kurtuldum,adam tamam dedi.İki yılda bir olan gözlük hakkım da yanmadı hem:)

Yorumlarınızla yardımcı olmaya çalıştığınız için hepinize tekrardan teşekkür ediyorum ben.Sağolun.

Canım konu dışı olacak ama posta kutun dolu mesaj atamıyorum

yok canım kazıklanmamışsındır büyük ihtimalle bende sigortalı gittim geçen gün 70 liraya gözlük alıcam diye girdik mağazaya organik cam beğendiğim çerçeve derken 290 lira verdik çıktık...
gözlüğüm hazır olduğunda almaya gittik ben başka bi modelde karar değiştirdim bi 80 daha verdik üstüne

aldığın gözlüğün kalitesi ve markası farklıdır mesela benim en son karar kıldığım rayban model,en azından kaliteli olduğunu bilmem içime oturmasına engel...

ben 7 yıl once 170 tl ye almıştım gözluklerımı kalıte kalıte degısıyor 50 lırayada var 500 ede eger kalıtelı bıseyse pahalı degıl bence .

Pahalı olan cam degıl cerceve markası olsun eger ıyı bısı alddıysanız tabıkı o rakam normal

Yanı sosyete pazarındada numaralıngozlukler 10 tl bu kalıteye gore deyısıyor

Benimki de aynı bu şekilde olmuştu.neyseki geç olmadan iptal ettirdik..haklısın kalitesinden ötürü pahalıydı belki de yine de vazgeçtiğim iyi oldu.sonra tecrübeli bir şekilde bakıp alırım.

250 tlye çerçeve artı cam bir gözlük almıştım, baya bir oldu, 7 sene sanırım. Adam 160 indi, devletin de ödediği eklenince 90a geldi. Ben çok şaşırmıştımnasıl bu kadar indi diye, halbuki gözlükçülerde pazarlık payı yüksekmiş.

O gözlüğü hiç kullanamadım, 2 sene dolunca hakkımla başka bir gözlük aldım sadece camına ekstra cüzi bir miktar ödedik. Şimdi onu kullanıyorum. Hiç gereği yok o kadar para dökmenin.Janjanlı gözlüğüm hala durur kabında, süs niyetine.

Benimki de aynı bu şekilde olmuştu.neyseki geç olmadan iptal ettirdik..haklısın kalitesinden ötürü pahalıydı belki de yine de vazgeçtiğim iyi oldu.sonra tecrübeli bir şekilde bakıp alırım.

Uygun fıyata fılan hallettır gozlukcuye onemlı olan camlar fılıtremı ısın gecırıomu fıber mı onlar onemlı arastır bak zaten yazmıstır doktor

Atasunda cok ıyı gozlukler var bı bak derım

Son düzenleme:

hayır bunun kazıklanmakla ne alakası var 50-60 tl gözlük satan yerler ve kaliteleri ayrıdır .fiyat çerçeve camın inceltilmesine 2 camı bir arada yapabiliyorlar 4 ay önce babama aldık romanson marka çerçeve 2 gözlük camıda bir araya gelınce fiyat 2 ye katlandı 500 tl ödedi adamcağız iyi mal iyi para

Ben de aynen sen gibi düşündüm.

benimkinin markası falan da belli değildi,öyle cahilliğimize geldi ne aldığımı bilmeden basiretimiz bağlanarak almıştık ama neyseki kurtuldum:)

atasuna gideceğim zaten aklıma koydum,baya hesaplı bir yer anladığım kadarıyla.güneş gözlüğü için gitcem oraya.kalitesiz midir sattığı güneş gözlükleri acaba?Benim için güneşten çok iyi korusun gözü yeter.Çok havalı bir model olmasına gerek yok zaten.

Ilk acıldıgında atasundan aldım ben gozluk 3 tane gozluge 69 tl kampanyadan aldım neyse sımdı 49 69 tl degısıyor tawsıye ederım camları fılan kalıtelı yanı sen kemık fılan yada bukulen fılan cerceve ıstıyınce fıyat yukselıyor

İlk mesaja istinaden yaziyorum bence pahali degil on gun once kiz kardesime aldik 350 liraya kalite fark ediyor bence Goz bu oyle ucuza getiricek bisey degilki cerceve adi olunca cam ne kadar kaliteli olursa olsun sizi rahatsz eder yuzunuze oturmadigi icin

bu da doğru.ama adam bize sanırım devletin ödediği miktar konusunda da yalan söyledi.Devlet 45lirasını ödüyor dedi.Bir tanıdığım devletin daha fazla ödemesi lazım dedi,o işte yanlışlık var dedi.

yalan soylememıs 45 lıra oduyor emeklı sandıgı.ben en son bu sekılde aldımbaska yerlere de sorabılırsınız bunu.ama mesela bır banka mensubuysanız ya da

baska bır kurulus o zaman odenen mıktarda farklılık olabılır.mesela 300 tl odeyen kurum bılıyorum.adam neden yalan soylesın kı

kurumuzun odedıgı mıktar hakkında bu zaten sızın gayet kolay gorebılecegınız bır sey.nedense bır guvensızlık olusmus sızde.oysa

fıyat gayet makul,odenen mıktar dogru.bu fıyatlara zaten oyle cok kalıtelı markalar olmuyor.ıyı bır gozluk ıcın 500-600 ü gözden

cıkarmanız lazım.adamın normal karını koyması sızı kazıkladıgı anlamına gelmez ki,ne yapsın aldıgı fıyata mı versın? hanı eskı

musterı olursunuz sureklı alısverısınız vardır,o zaman zaten bır mıktar ındırım yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…