- Konu Sahibi fataldanger
-
Bence fiyat gayet iyi,kardeşim yıllardır gözlük kullanıyor şuan taktığı 280 tl. Kalitesinden dolayı fiyatlarda değişiyor tabi. Yani rahat olun,kazıklanmamışsınız gözlük fiyatları böyledir.Ama sadece evde takacaksan daha fiyatı uygun bir gözlük alabilirsin.
kazıklanmamıs olabilirsiniz,250 Tl cam ve cerceve için cok yüksek bir fiyat değil bence,ortalama bir fiyat hatta.Yıllardır gözlük
kullanırım.Markasız renkli plastik cerçeveler bile 120 Tl idi sorduğumda, fakat ben başka bir optikten bir kaç gözlük alısverişinin yanında 60 Tl ye
aldım gecen yıl.Toplamda 5 gözlük yaptırmıştık,o yüzden ucuz vermiş olabilirler.Arkadaslarınızın aldığı çerçeveler muhtemelen
onlardandır.Kazıklandıgınızı sanmıyorum çeşit çeşit cerceve ve cam var,fiyatlar da değişkenlik gösterebilir.
Pahalı olan cam degıl cerceve markası olsun eger ıyı bısı alddıysanız tabıkı o rakam normalKızlar cuma akşamı göz doktorunun yazdığı reçetenin son günü olduğu aklıma geldi,apar topar yakındaki bir optiğe gittik babamla. Zaten en ucuz çerçeve 85 liraydı optikte,mübarek adam sanki gümüş kaplamalı yapıyor gözlükleri.Devletin gözlük için ödediği 45 lira.Sonra bir model beğendim,yok camı çerçevesi derken adam bize nerden çıkardı anlamadım tam 290 lira fiyat çıkardı,onu da güya indirim yaparak 250 yapıyorum size dedi.Bir de nakit.
Şimdi orda basiretimiz bağlandı mı nasıl vazgeçmedik almaktan bilmiyorum ama sonrasında çevreme arkadaşlarıma sorduğum zaman hepsi cidden pahalı olduğunu,50 liraya falan gözlük aldıklarını söylediler.Anladım ki ciddi anlamda kazıklandık.Şimdi bu adam bana yarın akşam 18:00da gelirsem gözlüğümün hazır olacağını söyledi.Ben o parayı ödemek istemiyorum kazıklandığımı anladığım için.Sizce yapabileceğim ne vardır bu durumda, yapabileceğim bir şey var mıdır daha doğrusu?Tavsiyelerinizi lütfen esirgemeyin...
yok canım kazıklanmamışsındır büyük ihtimalle bende sigortalı gittim geçen gün 70 liraya gözlük alıcam diye girdik mağazaya organik cam beğendiğim çerçeve derken 290 lira verdik çıktık...
gözlüğüm hazır olduğunda almaya gittik ben başka bi modelde karar değiştirdim bi 80 daha verdik üstüne
aldığın gözlüğün kalitesi ve markası farklıdır mesela benim en son karar kıldığım rayban model,en azından kaliteli olduğunu bilmem içime oturmasına engel...
Benimki de aynı bu şekilde olmuştu.neyseki geç olmadan iptal ettirdik..haklısın kalitesinden ötürü pahalıydı belki de yine de vazgeçtiğim iyi oldu.sonra tecrübeli bir şekilde bakıp alırım.
Kızlar cuma akşamı göz doktorunun yazdığı reçetenin son günü olduğu aklıma geldi,apar topar yakındaki bir optiğe gittik babamla. Zaten en ucuz çerçeve 85 liraydı optikte,mübarek adam sanki gümüş kaplamalı yapıyor gözlükleri.Devletin gözlük için ödediği 45 lira.Sonra bir model beğendim,yok camı çerçevesi derken adam bize nerden çıkardı anlamadım tam 290 lira fiyat çıkardı,onu da güya indirim yaparak 250 yapıyorum size dedi.Bir de nakit.
Şimdi orda basiretimiz bağlandı mı nasıl vazgeçmedik almaktan bilmiyorum ama sonrasında çevreme arkadaşlarıma sorduğum zaman hepsi cidden pahalı olduğunu,50 liraya falan gözlük aldıklarını söylediler.Anladım ki ciddi anlamda kazıklandık.Şimdi bu adam bana yarın akşam 18:00da gelirsem gözlüğümün hazır olacağını söyledi.Ben o parayı ödemek istemiyorum kazıklandığımı anladığım için.Sizce yapabileceğim ne vardır bu durumda, yapabileceğim bir şey var mıdır daha doğrusu?Tavsiyelerinizi lütfen esirgemeyin...
250 tlye çerçeve artı cam bir gözlük almıştım, baya bir oldu, 7 sene sanırım. Adam 160 indi, devletin de ödediği eklenince 90a geldi. Ben çok şaşırmıştımnasıl bu kadar indi diye, halbuki gözlükçülerde pazarlık payı yüksekmiş.
O gözlüğü hiç kullanamadım, 2 sene dolunca hakkımla başka bir gözlük aldım sadece camına ekstra cüzi bir miktar ödedik. Şimdi onu kullanıyorum. Hiç gereği yok o kadar para dökmenin.Janjanlı gözlüğüm hala durur kabında, süs niyetine.
hayır bunun kazıklanmakla ne alakası var 50-60 tl gözlük satan yerler ve kaliteleri ayrıdır .fiyat çerçeve camın inceltilmesine 2 camı bir arada yapabiliyorlar 4 ay önce babama aldık romanson marka çerçeve 2 gözlük camıda bir araya gelınce fiyat 2 ye katlandı 500 tl ödedi adamcağız iyi mal iyi para
Uygun fıyata fılan hallettır gozlukcuye onemlı olan camlar fılıtremı ısın gecırıomu fıber mı onlar onemlı arastır bak zaten yazmıstır doktor
Atasunda cok ıyı gozlukler var bı bak derım
İlk mesaja istinaden yaziyorum bence pahali degil on gun once kiz kardesime aldik 350 liraya kalite fark ediyor bence Goz bu oyle ucuza getiricek bisey degilki cerceve adi olunca cam ne kadar kaliteli olursa olsun sizi rahatsz eder yuzunuze oturmadigi icin
bu da doğru.ama adam bize sanırım devletin ödediği miktar konusunda da yalan söyledi.Devlet 45lirasını ödüyor dedi.Bir tanıdığım devletin daha fazla ödemesi lazım dedi,o işte yanlışlık var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?