Galiba Kurtuldum ondan.. ?

Aylyneee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
170
71
73
Kizlaaaaaaaaaar...
Konumu okuyanalar az cok olayi bilyiordur..
benim Piskopata baglayan bi sevgilim vardi.. Ya benimsin ya kara topragim misali.. cümleleri vardi benim olmasan baskasinada yar etmem seni gibilerinden.. beni tam olarak mali olarak göruyordu..
Kendi kisilgiimden bu 4 sene icinde hep taviz vermem gerekiyordu en basiti oje sürmemi sevmezdi onun icin fedakarlik yapip tmm surmem dedim asiri makyaj yapan biri degilim sürme cekmeme bile kimin icin süslendin yapma etme giyidingiime karisdirdi eskiden buakdar degildi gun gecdikce hükmetmeye basladi bisey istiyor bisey diyordu ben istemeyince sözümümü ikiletiyorsun sen benim diyordu.. erkek kari sözü dinlemez diyordu benim dedigim olcak sözümü ikiletme diyordu hic ortayi bulma tarafdari degildi cok taviz verdim.. seviyordum sevmez olaymisim.. artik ice halinden tavrindan ondan sogudum.. bundan önceki konumdada bahsettim piskopata bagladi adima facebook hesabi acdi tehditletr yagdirdi.. sükür onu bildirdim hesabi kapatmislar.. anneme söyledim. ailem arkamda zaten dört gözle ayrilmamai bekliyorlardi ondan.. Her serde bi hayir var misali bu tehditli olay olmasa güvenim ona karsi tamamen sarsilmasa hep tekrardan barisip ona dönme ihtimalim vardi.. ama artik kendimde görzuyorum ona karsi zerre kadar güven duymuyorum hayatimin onunla hicde parlak olmicani görebilyiorum gözlerim artik gecde olsa acildi.. Bu olaydan sonra hic yazismadik konusmadik.. dun whatsappden intikam, diye durumunu güncelemis.. onada yanit vermedim.. dünde facden sikayet etmisdim hesabi kapatmislar insallah bu is burda kapanir.. beni whatsappden engellemis hic biisi demeden sizce konu kapanmismidr yoksa bu sessizlikden korkmalimiyim.. =?=? artik bu kabusun bitmesini istiyorumm hayatimdan ciksin bidaha bilasmasin bana karabasan gibi cöktü hayatima seviordum düne akdar bütün yaptiklarina göz yumdum ama beni tehdit etmesi dozu kacirdi artik saydigi söyledigi küfürlerde cabasi.. artik kararliyim istemiyorum onu hayatimda.. sizce hala diken üstünd durmalimiyim kendi engellemis whatsappden ben faceden engelemisdim zaten hic bisi yazmadi demedi.. hesabi kaldirtmissin yine acarim fln gibi tehditler olmadi yinede bisey yapmasindan korkmalimiyim yoksa konu burda kapanmismidir nedersiniz? Anneme sözüm var ne yazarsa ne ederse cevap vermicem artik hayatimdan ciksin gitsin.. baska bisi istemyiorum

Annenin dediği gibi ne yaparsa yapsın cevap verme.

Tehdit etmeye kalkarsa, hemen polise şikayet et. Bir süre için farklı bir şehirde yaşama imkanın varsa senin için daha iyi olur. Bence eski sevgilin ruh hastası, o yüzden ne desem boş.

Hadi gözün aydın :) Tetikte ol tabi tabide, paranoya da yapma, ailen arkanda olduktan sonra, yapacağı hiçbirşeyden korkmana gerek yok. Ne olursa olsun cevap verme, geri dönüş yapma, muhattap olma. Eninde sonunda o da vazgeçecek.

zaten o türkiyede ben yurt disinda kaliyorum naparsa uzakdan yapicakdi zaten.. ama oda yeterde artardi bile..

insallah zaten kasimda askere gitcek onun gitmesini kurtulus olarak göruyorum kendim icin artik.. yok kesinlikle geri dönemyi düsünmüyorum bunca olanlardan sonra gelecegim onunla pekde parlak gözukmuyor zaten..

annen haklı adam sözle korkutup seni ayağına getirtmek için yapıyor her şeyi sende yiyorsun bu numarayı bak ipleme iki üç daha havlar ses verir yani korkupta gelir mi diye baktı olmuyor kuyruğunu kıstırıp gider..havlayan köpek ısırmaz ,atalarımız bilmişte yazdırmışlar tarihe sözlerini: )

zaten o türkiyede ben yurt disinda kaliyorum naparsa uzakdan yapicakdi zaten.. ama oda yeterde artardi bile..

üfleye üfleye şişirdiğin balonun
PATLAMASINDAN KORKUYORSUN

başka türlü açıklanmıyor senin durumun
ama çözümü de belli
senin beklemediğin anda patlayarak seni korkutmasını beklemktense
bir iğne batırıp hazırlıklı olduğun an kendin patlamatmalısın

sen de bunu yapmışsın
merak etme
o balon patlamış bundan sonra bir zararı olmaz sana

işin içinde ailende varsa
daha fazlasını gözü yeöez di zaten
hadi geçmiş olsun
ve ders olsun

bundan sonra nefesini
haketmeyen insanları şişirmek için harcama
böyle insanlar ancak sen müsade ettiğin sürece
havalı kalırlar

Ha iyi o zaman, bir halt edemez ya, iyiki uzakmışsınız. Sen mesaj falan atarsa da görmezden gel. Eğer bir şey dersen, beni hala unutmamış diye düşünüp iyice azıtır. Sakın cevap verme.

insallah atasözlerindeki gibi olur havlar havlar isirmaz insallah.. deli cesareti diye biside var bende ondan korkyuorum cunku diyor and icdim senin hayatini mahfedicem yaptigimin yanlis oldugunu bilyiorum ama benim kaybedecek biseyim yok deyip duruyordu..

sen bence kendine çok dikkat et böyle tipler sıkıntı yaratabilir..annenin dediğini yap hiç bir şekilde cwp werme we bir dönem sokağa tek çıkma bile allah yardımcın olsun

O zaman hiç korkmana gerek yokmuş :) O kadar mesefeden ne yapabilecek, bende zarar verirmi diye çekiniyorsun sandım. Kurtulman numaranı değişmene bakar.

adima face hesabi acipda her seyi yapabilir.. ila yanimda olmak zorunda degilki hayatimi karartmak icin..ama insallah allah korkusu vardir hala icinde unutmaz bu dünyanin bide ahiretti oldugunu..

umarim öyle olur.. ha bu arada evet cok büyük bi ders oldu bu iliski bana.. Hersey canim cicim demeyle olmuyormus.. iyi günün kötü günüde varmis sana hayat veren suyun birgun seni bogabilecegini yasadim ve ne demek oldugunu anladim..

sen bence kendine çok dikkat et böyle tipler sıkıntı yaratabilir..annenin dediğini yap hiç bir şekilde cwp werme we bir dönem sokağa tek çıkma bile allah yardımcın olsun

amin tsk ederim.. allahdan ayni yerlerde degiliz.. o yönden sansliyim ama intikam almak isteyen her türlü alir.. bende ondan korkuyorum

paşam yaşadığı şehirden bakkala ekmek almaya dahi gidemezken senin bulunduğun ÜLKE ye mi gelecekmiş..ilahi çok güldürdü dert etme boşver..

4 yıldır görüşüyorsunuz . yurtdışındasınız sanırım hep mi böyle ayrı ayrıydınız?

evet öyle. diger yazdiklarimi okursaniz nasil tanisdigimizi fln görürsünüz simdi baya bi uzun olur tekrar yazmaya kalkarsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…