Galiba Kurtuldum ondan.. ?

o kadar mesafe olunca insan tanıyamaz ki birbirini? hoş birlikteykende tanıyamayabiliyoruz ama :)

aynen öyle canim yok ya biz 7/24 birlikdeymis gibiydik zaten her animizi birbimize söyluyorduk is okul disinda zaten hep birlikdeydik netin basinda telin basinda bitek bire bir yanimda degildi dokunamiyordum okadar.. :)

Sen bu adamın asker yolunu bekleyeceksen işin zor , bir arkadaşımdan biliyorum , çocuk doğudan izm. e yetişiodu resmen, küfürler vs... kızın piskolojisi bozuktu.
Benim nişanlımda kıskançlığı sonradan başladı ama ben onu çenemle yıldırdım eskisi gibi değil artık ... Boyun eğme ya bu huyundan vazgeçsin yada senden...

Canim ayni seyi ben de yasadim eski erkek ark. Tam bi piskopatti. Cok sukur bitti. 1 sene filan ayrilmak icin ugrasmistim en son terkettm fln ama hala beni tehdit ediyodu. Kapimda filan bekliyordu ben biber gaziyla geziordum. sen hic muhattap olma imkanin varsa numarani filan degistr sana ulasamasn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…