- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Eskigunler
-
Canm biliyor ama yinede klomen verdi benim bazen 1 ayı geçer sonra olurum adet bazen 10 gün sonra bazen 5 gün gecikir çok karışık ya nasıl düzene girer acaba artık başka sorun bulamıyorum çünkü kesin adetlerim duzensiz olduğu için hamle kalamadmDoktor düzensiz oldu bilmiyor mu aslında ilk iş regl duzenidir bı arkadaşım ında duzensizdi doktor ilaçlarla düzene soktu o ay hamile kaldi
Ama 1 çocuğum var 2.si olmuyorBelki tuplerin kapalidir?
Duzensiz adet olup sık iliskiyle hamile kalan cok var .
Ya işte yumurtlama da sorun yok doktor tahlil yaptı ama olmadı yine peki nasıl bu fonksiyonlar yerine gelirBenim adet araligimda 43 45 arası belki bikav gun daha oncedir ama hormonal degerlerd sorun yoksa adet duzenine bagli degildr onemli olan yumurtlama ve fonksiyonu denk getiremiyor olabilirsin bu gibi durumlar yunurtlama tahmini zor oluyor bazi yumurtlar fonsiyonunu yerine getiremeden kayboluyor yada çatlamıyor önemli olan bu.
Anladm cnmTüpler tıkanabilir, isterse 10 çocuğunuz olsun.
Yani her ay yumurtlaliklar fonksiyonunu yerine getiremeyebilir bi ay kalitelidir catlamistr soraki aylar yunurtlama rezervin dusuk olabilir bu durum doktor takibiyle anlasilir benm icinde doktor yumurtaliklar buyuklugu iyi tahlillerde iyi ama fonsiyonunu bilemem onun icin takip gerekir demisti.. bole bir durumda doktor takip edecektir yada sen yunurtlamayi denk getiremiyorsun olabilirsin iliskilerdeYa işte yumurtlama da sorun yok doktor tahlil yaptı ama olmadı yine peki nasıl bu fonksiyonlar yerine gelir
Canm yaş 25 ilk çocuk 20 yaşında olduBu arada yaşin kac ilk cocugun nezaman oldu canim
35ine dogru hamilelik zorlasiyor ya onun icin sordum daha coook zamanin var takip gerekiyor canim yumurtlama icin uzun suredir deniyorsn doktor bi takip isteyebilir sende ihmal etme doktorla gorusCanm yaş 25 ilk çocuk 20 yaşında oldu
Acaba diyorum aşılama yaptirsammi35ine dogru hamilelik zorlasiyor ya onun icin sordum daha coook zamanin var takip gerekiyor canim yumurtlama icin uzun suredir deniyorsn doktor bi takip isteyebilir sende ihmal etme doktorla gorus
Anladım canm sağol zaten bugün doktora geldim zaten bunları hep konuşulan doktorlabence adetleriniz duzensizse yumurtlamayi denk getiremiyosunuzdur cunku adete bagli olarak degisiyo yumurtlamada yani her ay farkli ve duzensizsede yakalamak zor benimdr kistim var mesela seninki takvimlere gore gitmeyebilir dedi kist yumurtayi duzensizlestirir dedi.yani dr a gttiginizde yumurtlamada problem olmadigi gozukse bile siz o gunu yakalayamamissinizdir muhtemelen.bunun icinde ya doktorla birlikte yumurta takibi yapmaniz gerekiyo yani su gun catliyo dicek size mesela yada ovulasyon testleri var evde yapilan onlardan kullanabilirsiniz
Anladım canm sağol zaten bugün doktora geldim zaten bunları hep konuşulan doktorla
Acaba diyorum aşılama yaptirsammi
Doktor duruma gore seni yönlendirecektir canımAnladım canm sağol zaten bugün doktora geldim zaten bunları hep konuşulan doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?