Gebeliğe Hazırlık GALİBA NEDEN HAMİLE KALAMADIGIMI BULDUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskigunler

Sabırla geleceğin günü bekleyeceğim bebegim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
1.468
918
38
34
Evet kızlar 14 aydır bebek düşünüyorum ama olmuyor doktora gittim okadar tahlil falan derken hiçbi sorun yok 1 tane çocuğum var 2.sini istiyorum ama olmuyor 2 kere klomen tedavisi gördüm ama olmadı yine şimdide çok istiyorm ama adetlerim düzensiz galiba bu yüzden hamile kalamaiyoru m sizce nasıl düzene girer adetlerim nasıl. Hamile kalabilirim nolur yardimci olun

Doktor düzensiz oldu bilmiyor mu aslında ilk iş regl duzenidir bı arkadaşım ında duzensizdi doktor ilaçlarla düzene soktu o ay hamile kaldi

Doktor düzensiz oldu bilmiyor mu aslında ilk iş regl duzenidir bı arkadaşım ında duzensizdi doktor ilaçlarla düzene soktu o ay hamile kaldi
Canm biliyor ama yinede klomen verdi benim bazen 1 ayı geçer sonra olurum adet bazen 10 gün sonra bazen 5 gün gecikir çok karışık ya nasıl düzene girer acaba artık başka sorun bulamıyorum çünkü kesin adetlerim duzensiz olduğu için hamle kalamadm

Belki tuplerin kapalidir?
Duzensiz adet olup sık iliskiyle hamile kalan cok var .

Benim adet araligimda 43 45 arası belki bikav gun daha oncedir ama hormonal degerlerd sorun yoksa adet duzenine bagli degildr onemli olan yumurtlama ve fonksiyonu denk getiremiyor olabilirsin bu gibi durumlar yunurtlama tahmini zor oluyor bazi yumurtlar fonsiyonunu yerine getiremeden kayboluyor yada çatlamıyor önemli olan bu.

Ya işte yumurtlama da sorun yok doktor tahlil yaptı ama olmadı yine peki nasıl bu fonksiyonlar yerine gelir

Ya işte yumurtlama da sorun yok doktor tahlil yaptı ama olmadı yine peki nasıl bu fonksiyonlar yerine gelir
Yani her ay yumurtlaliklar fonksiyonunu yerine getiremeyebilir bi ay kalitelidir catlamistr soraki aylar yunurtlama rezervin dusuk olabilir bu durum doktor takibiyle anlasilir benm icinde doktor yumurtaliklar buyuklugu iyi tahlillerde iyi ama fonsiyonunu bilemem onun icin takip gerekir demisti.. bole bir durumda doktor takip edecektir yada sen yunurtlamayi denk getiremiyorsun olabilirsin iliskilerde

bence adetleriniz duzensizse yumurtlamayi denk getiremiyosunuzdur cunku adete bagli olarak degisiyo yumurtlamada yani her ay farkli ve duzensizsede yakalamak zor benimdr kistim var mesela seninki takvimlere gore gitmeyebilir dedi kist yumurtayi duzensizlestirir dedi.yani dr a gttiginizde yumurtlamada problem olmadigi gozukse bile siz o gunu yakalayamamissinizdir muhtemelen.bunun icinde ya doktorla birlikte yumurta takibi yapmaniz gerekiyo yani su gun catliyo dicek size mesela yada ovulasyon testleri var evde yapilan onlardan kullanabilirsiniz

Canm yaş 25 ilk çocuk 20 yaşında oldu
35ine dogru hamilelik zorlasiyor ya onun icin sordum daha coook zamanin var takip gerekiyor canim yumurtlama icin uzun suredir deniyorsn doktor bi takip isteyebilir sende ihmal etme doktorla gorus

35ine dogru hamilelik zorlasiyor ya onun icin sordum daha coook zamanin var takip gerekiyor canim yumurtlama icin uzun suredir deniyorsn doktor bi takip isteyebilir sende ihmal etme doktorla gorus
Acaba diyorum aşılama yaptirsammi

Anladım canm sağol zaten bugün doktora geldim zaten bunları hep konuşulan doktorla

Adaçayı içebilirsin. Adeti ve yumurtlamayı düzenler. Günde 1-2 fincan fazlası zararlı. Ve inşallah hamilelikte bu çay yasak, hemen bırakacaksın.

ben 2 ay önce doktara gittiğim de herşey normal sadece mantar var demişti hap fitil falan verdi. ilaçları kullandım sonra adet oldum falan ama akıntım yine var.sarı beyaz rengi kokusu yok.acaba bu mu gebeliğe engel oluyor.2 ayda tekrar bi enfeksiyon oluşmuş olabilir mi ya.doktor muayene edince gördü mantar var dedi. sizin başınızdan geçtiği mi hiç böyle bi enfeksiyon durumu tekrar mı alsam aynı ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…