bende kedime artık üre tahlilini belli aralıklarla veterinerimle konuşup yaptıracağım.ben anlamıyorum cok gec kalmışsınız demiş vet. ama bunu demeden önce kendisinin bilgilendirmesi gerekmezmiydi,yani nasılki aşı için belli aralıklarla zaman cizip yapıyorlar ayda birmi iki ayda birmi yaplıcak üre tahlilleri için rutin kontrolleri içinde bilgilendirmeliler..sadece aşı yapıp göndermekle olmuyor hastalıklara en başında önlem olsun diye hangi zamanda ne tahlili gereki bizi aydınlatmalılar..yavrumuz hastalanıyor vete gidiyoruz bir bakıyoruz durumu kritik böbrek hastalığı ılerlemiş e biz nereden bilecegiz böbreklerinde kumun oluşmaya basladığını.. nasıl aşı takvimi yapıyorlarsa varolabilecek hastalıklar için en basında önlem almak için rutin bir takvim yapmalılar.ben bebeğimin karnesine bakıyorumda sadece aşı takvimi.nerde rutin kontrol tarihleri nerde üre tahlil tarihleri yokki.bizi başta aydınlatmaları gerek.aklım basıma yeni geldi yarın veterinerimle bunları konuşacagım niye üre tahlili için bana bir konuşma yapmamış sinirlendim ya..seninde veterinerin üre tahlilleri için basında bilgi verseydi belkide kediciğiniz daha sağlıklı olurdu günah deyilmi şimdi o cana..kedişlerimiz sağlıklıyken niye veterinerler bizi uyarıp üre tahlilleri için cağırmazlarki..kendi veterinerimede kızdım şimdi..
benim en derin yaramı deştin canım. kedin için dua ediyorum.
benim kedimi maalesef kurtaramamıştık bu yüzden. erkek kedilerde yedikleri mamalardan ötürü bu tür sorunlar olurmuş. pahalı ve kaliteli diye bizde iyi mamalar alıyorduk. üşütmemesi için elimizden geleni yapmıştık. ama olmadı. 3 sene önce onu kaybettim. acısı hala çok derin. dilerim seninki iyi olur.
canım ayaz nasıl şimdi okudum bende bir daha yazmamışsın merak ettim ne olduğunu...
bu arada bizde oğlumla aynı şeyi yaşadım sorma gerçekten zor bir durum
bende oğlumu kısırlaştırdıktan 1-2 ay kadar sonra tuvaletınden farkettim allah tan henüz yeni başlar başlamaz farkettik zaten kaptığım gibi veterinerde aldım soluğu ( inanın çoçuktan farkı yok hele birde ağzıları var dertlerini anlatamıyor olmaları içimi parçalıyor )
1 hafta boyunca her gün vet e gittik geldik iğne oldu ve arkasından vet imiz uyardı bundan sonra sadece üriner mama ile besliycen dedi. Bunlar böbrek sorunu olan kediler için özel kedi mamasıymış light olması yeterli değil light mamalarında proteğin değeri yüksekmiş
bu olayın üzerinden 1 seneden fazla geçti her ay dönüşümlü olarak hılls ve proplan ın ürtiker mamasını alıyorum vet den ve allaha şükür bir daha yaşamadık
sanırım iyi bir vet bulmak zor
eğer isterseniz tavsiyede bulunurum ben vet imden çok memnunum gözüm kapalı teslim ederim kurabiyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?