canım mama paketindeki isme baktım Hills prescription diet yazıyor beyaz paket
evet bu mama doğru
bundan sonra sürekli bu mamayı almayı ihmal etmeyin
bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinrim daha öncede bu mamayımı kullanıyordunuz ve yine rahatsızlığı tekrarladımı yoksa henüz yeni mi kullanmaya başladınız acaba ?
nasıl tatlı maşallah..........inşallah iyileşir canım zıp zıp oynar yine bol bol dua et bende edicem .......benimde bir oğlum var benimki köpek biraz durulsa aklım çıkıyo anlıyorum bi nebzede olsa hislerini umarım geçici bişeydir
evet bu mama doğru
bundan sonra sürekli bu mamayı almayı ihmal etmeyin
bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinrim daha öncede bu mamayımı kullanıyordunuz ve yine rahatsızlığı tekrarladımı yoksa henüz yeni mi kullanmaya başladınız acaba ?
hills c/d,; kedilerde alt üriner sistemi rahatsızlıkları ve kum taş oluşumu engellemek için kullanılan mama
hills k/d ;böbrek ve kalp hastalığı olan kediler için
benim bildiğim bu şekilde
bu arada pisicik nasıl daha iyidir inşallah
birde yemek yemeyi reddediyorsa üriner sisitem özel konserve yaş mamaları deneseniz belki daha iştahla yiyebilir çünkü çok seviyorlar
çok sevindim canım onlar bizlerin en iyi dostları insanın içi parçalanıyor heleki bunu yaşamış biri olarak
linkini atamıyorum ama google da şöyle arattırısan mama paketini ve yazıları inceleyebilirsin
proplan (hılls de yazabilirsin) idrar yolları sağlığı için geliştirilmiş tavuklu ve piriçli kedi maması
genelde 3,5 kiloluk mamaları koymuşlar ama benim tercihim 1,5 kiloluk mamalar
mutlaka vet inizde sizi bilgilendirmiştir ama bende eklemek isterim,
kediler daima taze su içmek isterler miyde sorunları ve tuylerini sürekli yaladıkları için bağırsakalarını yumuşatmak için ve idrar yolları açısından sürekli suyunu tazelemeye çalışın ve musluk suyu kesinlikle vermeyin, ayrıca aldığınız mamaları 1,5 kiloluk paketlerde almayı tercih edin ve mümkünse aldığınız poşetin içerinde bırakmayın, hava almayan kaplar alır iseniz ona boşaltın mamasını, paketler hava aldığı için bayat mama yemeleride bu rahatsızları açısından çok önemli.
Bende 750 lik hava almayan iki kutu aldım mamasını ona boşaltıyorum hatta vet iniz mama satışı da yapıyor ise onlarda promosyon olarak bu kedi mamalarını saklamak için kutular olabiliyor isteyebilirsiniz
tekrar çok çok büyük geçmişler olsun
ve birdaha tekrarlamaması dileğiyle
benim yerimede koklayın ayaz ı onlar pudra kokar zaten :)))
canım bende şimdiki kedime bu mamayı kullanıyorum. önceki kedimden dolayı tedirgindim. beni rahatlatmak için veterinerim bu mamayı kullan dedi. son zamanlarda 1,5 kiloluk mamaları ben veterinerimde bulamıyorum. bu yüzden cam kavanozlar aldım. onlara mamayı koyuyorum. demek ki doğru yapıyormuşum. bilgiler için çok teşekkür ederim canım.
Selam canım benimde nişanlımında iran kedisi vardı onunki kısır değil benimki kısır ikiside erkek nişanlımın kediside aynı sizin kedinizin yaşadığını yaşıyordu idrarını yapamıyordu kristaller dolmuştu penisini kesip aldılar tekrar oluşuyor en son ist.da lüks bi knilikte tedavi altına alındı biranda hayvan kusmaya başlıyor idrarını yapamadıgı için zehirleniyordu hemen veterinere götürüyorlardı idrar kesesine girip enjektörle çekiyorlardı çok zorluklar çektik hayvancağızda bizde kliniği gittik görmeye kedimizi ama veteriner dün gece kriz geçirip öldüğünü söyledi nişanlımı hiç böyle görmemiştim mafoldumben sinir krizleri geçiriyordu inşallah biran önce sizinki iyileşir ve bu acıyı tatmassınız bende hep korkuorum ya benim kedimde yaşarsa o problemii naparım ben :1no2:
Selam canım benimde nişanlımında iran kedisi vardı onunki kısır değil benimki kısır ikiside erkek nişanlımın kediside aynı sizin kedinizin yaşadığını yaşıyordu idrarını yapamıyordu kristaller dolmuştu penisini kesip aldılar tekrar oluşuyor en son ist.da lüks bi knilikte tedavi altına alındı biranda hayvan kusmaya başlıyor idrarını yapamadıgı için zehirleniyordu hemen veterinere götürüyorlardı idrar kesesine girip enjektörle çekiyorlardı çok zorluklar çektik hayvancağızda bizde kliniği gittik görmeye kedimizi ama veteriner dün gece kriz geçirip öldüğünü söyledi nişanlımı hiç böyle görmemiştim mafoldumben sinir krizleri geçiriyordu inşallah biran önce sizinki iyileşir ve bu acıyı tatmassınız bende hep korkuorum ya benim kedimde yaşarsa o problemii naparım ben :1no2:
merhaba canım
geçmiş olsun öncelikle ufaklığın müjdeli haberini vermişsin gözünaydın
benim oğlum Taco da aynı sorunu yaşadı canım üre seviyesi çok yüksekti.bir sabah uyandım kustuğunu görünce yıkıldım çünkü veteriner kusmaya başlarsa çok tehlikeli demişti
2 kere sonda takıldı oğluma şikayetleri geçmeyince 4 gün de klinikte yattı aynen serum verdiler.antibiyotik iğnesi ve hap şeklinde antibiyotik verdiler konserve mamaya karıştırıp
veteriner ümitsiz konuşuyordu.oğlumu görmeye gittiğimde ağlayarak çıkıyordum klinikten mama yiyemiyordu bilinci açık değildi.
ama yavrum 4 günün sonunda iyileşti kucakladığım gibi eve koştuk :)
şimdi bebişim çok iyi maaşallah ben de Hill's k/d kullanıyorum 1 seneyi aşkın bir süredir. veterinerim başlangıçta c/d vermişti ama sonra şikayetleri geçmeyince k/d ye geçtik.
2 ayda bir tahlilllerini yaptırıyoruz gerçekten üreyi takip etmek çok önemli.
benim oğlum rahatsızlandığı sırada kısır değildi henüz.ama kısırlaştırılmış erkek kediler daha çok risk altındalar
hiç merak etme canım üzülme biz de senin geçirdiğin sıkıntılı dönemleri atlattık.kontrollerini yaptırdıktan sonra ve veterinerin verdiği mamayı değiştirmedikçe hiçbir sorun kalmaz
tekrar çok çok gemiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?