Galiba onu kaybediyorum :((((

canım mama paketindeki isme baktım Hills prescription diet yazıyor beyaz paket

evet bu mama doğru
bundan sonra sürekli bu mamayı almayı ihmal etmeyin
bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinrim daha öncede bu mamayımı kullanıyordunuz ve yine rahatsızlığı tekrarladımı yoksa henüz yeni mi kullanmaya başladınız acaba ?

nasıl tatlı maşallah..........inşallah iyileşir canım zıp zıp oynar yine bol bol dua et bende edicem .......benimde bir oğlum var benimki köpek biraz durulsa aklım çıkıyo anlıyorum bi nebzede olsa hislerini umarım geçici bişeydir

canım bır senedır hatta bır bucuk senedır aynı mamayı kullanıyor üstelık recetelı mama(
esımın kopeği fabrıkada, vet. dırek her ay fabrıkaya bırakıyor kedı mamasınıda. ama sımdı royal canın denesekmı dıye dusunmeden edemıyorum.

canım cok sağol. tek tuk mama yemeye basladı. vet dıyorkı ıyılesme olmasa kesınlıkle mama yemezdı. bakalım bızde duacıyız.

yanlız bu hills mamadakı k/d c/d ayrımı nedır sen bılıyormusun?bilmiyorumkismile

hills c/d,; kedilerde alt üriner sistemi rahatsızlıkları ve kum taş oluşumu engellemek için kullanılan mama
hills k/d ;böbrek ve kalp hastalığı olan kediler için

benim bildiğim bu şekilde
bu arada pisicik nasıl daha iyidir inşallah
birde yemek yemeyi reddediyorsa üriner sisitem özel konserve yaş mamaları deneseniz belki daha iştahla yiyebilir çünkü çok seviyorlar

Son düzenleme:

hımm anladım canım. ımmm ayaz efendı gun geçtikce toparlanmaya baslıyor. öylekı onu oturma odasından dısarı cıkartmadığımız ıcın habıre soylenıyor maavv mavvv diye:))))))))))))) ay ölürüm ben ona eee napalım üşütmemesi için şart yaza kadar gunlerını tek bır odada gecırecek tabı bızle beraber:))opuyorumnanaktan

canım bende şimdiki kedime bu mamayı kullanıyorum. önceki kedimden dolayı tedirgindim. beni rahatlatmak için veterinerim bu mamayı kullan dedi. son zamanlarda 1,5 kiloluk mamaları ben veterinerimde bulamıyorum. bu yüzden cam kavanozlar aldım. onlara mamayı koyuyorum. demek ki doğru yapıyormuşum. bilgiler için çok teşekkür ederim canım.

bugün vet ime de sordum ayaz ın durumunu
c/d mama yediğini yine de rahatsızlığının tekrarladığını sorduğumda
kısırlaştırılma operasyonun dan sonra böbrek ve alt ürineri rahatsızlığında (idrar yolları taş,kum) kullanılan mama c/d dedi
fakat bazı kedilerin böbrek ve ürineri rahatsızlığı doğuştan gelir ancak kısırlaştırmadan sonra ortaya çıkıyor hills c/d mama yediği halde halen tekrarlayan sağlık problemi var ise kedinin bu durumu büyük ihtimalle doğuştan geliyor genetik dedi
bunun içinde kedinin yemesi gereken mama hills i/d bu mamanın yanı i/d nin açıklaması ise doğuştan böbrek ve alt ürineri sistemi (idrar yolları taş,kum) rahatsızlığı olan kediler için dedi
biz de bunu vet olarak deneme yolu ile anlayabiliyoruz ancak c/d mama veriyoruz ilk başta ancak bu mamayı yediği halde halen devam eden bir rahatsızlığı olur ise i/d ye dönüyoruz ve rahatsızlığın doğuştan beri var olduğunu anlıyoruz dedi
ayrıca şunu da ekliyim haftanın iki günüde konserve yaş mama yemesi gerekli ve bu da yine hills i/d olmalıymış

ayaz iyileşicek daha da iyi olucak o seni çok seviyor bence :))))

rica ederim ne demek opuyorumnanaktan
onlar bizim en iyi dostlarımız onlar için hepimiz en iyisini yapmak istiyoruz ve farkında olmadan kim zaman hissederek yapıyoruz

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :1hug:

Selam canım benimde nişanlımında iran kedisi vardı onunki kısır değil benimki kısır ikiside erkek nişanlımın kediside aynı sizin kedinizin yaşadığını yaşıyordu idrarını yapamıyordu kristaller dolmuştu penisini kesip aldılar tekrar oluşuyor en son ist.da lüks bi knilikte tedavi altına alındı biranda hayvan kusmaya başlıyor idrarını yapamadıgı için zehirleniyordu hemen veterinere götürüyorlardı idrar kesesine girip enjektörle çekiyorlardı çok zorluklar çektik hayvancağızda bizde kliniği gittik görmeye kedimizi ama veteriner dün gece kriz geçirip öldüğünü söyledi nişanlımı hiç böyle görmemiştim mafoldumben sinir krizleri geçiriyordu inşallah biran önce sizinki iyileşir ve bu acıyı tatmassınız bende hep korkuorum ya benim kedimde yaşarsa o problemii naparım ben :1no2:

çok üzüldüm canım çokkkkk ((((((((((((( insanın evladından dahada değerlı oluyor dıyebılırım çünkü konusup derdını soyleyemıyor. öyle bakıyor gözünün içine. benımkıde daha iyileşmiş değil. bir hafta oldu antibiyotık şurup kullanıyoruz su anda. idrarını damla damla olsada yapıyor. ama eskı neşesi yok maalesef

merhaba canım

geçmiş olsun öncelikle ufaklığın müjdeli haberini vermişsin gözünaydın

benim oğlum Taco da aynı sorunu yaşadı canım üre seviyesi çok yüksekti.bir sabah uyandım kustuğunu görünce yıkıldım çünkü veteriner kusmaya başlarsa çok tehlikeli demişti

2 kere sonda takıldı oğluma şikayetleri geçmeyince 4 gün de klinikte yattı aynen serum verdiler.antibiyotik iğnesi ve hap şeklinde antibiyotik verdiler konserve mamaya karıştırıp

veteriner ümitsiz konuşuyordu.oğlumu görmeye gittiğimde ağlayarak çıkıyordum klinikten mama yiyemiyordu bilinci açık değildi.

ama yavrum 4 günün sonunda iyileşti kucakladığım gibi eve koştuk :)

şimdi bebişim çok iyi maaşallah ben de Hill's k/d kullanıyorum 1 seneyi aşkın bir süredir. veterinerim başlangıçta c/d vermişti ama sonra şikayetleri geçmeyince k/d ye geçtik.

2 ayda bir tahlilllerini yaptırıyoruz gerçekten üreyi takip etmek çok önemli.

benim oğlum rahatsızlandığı sırada kısır değildi henüz.ama kısırlaştırılmış erkek kediler daha çok risk altındalar

hiç merak etme canım üzülme biz de senin geçirdiğin sıkıntılı dönemleri atlattık.kontrollerini yaptırdıktan sonra ve veterinerin verdiği mamayı değiştirmedikçe hiçbir sorun kalmaz

tekrar çok çok gemiş olsun

çok çok üzüldüm başınız sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum sabırlar diliyorum

ah be canım gecmıs olsun bende aynı mamayı kullanıyorum bır bır bucuk senedır c-d olanını . ama yınede 3-4 ayda bır hastalanıyor boyle benımkısı. bu sefer cok korkuttu bızı . hala daha evde antıbıyotık surup verıyorum. dahada tam kendıne gelmıs değil tabıkı. bakalım evde daha hıc acılmamıs 3 paker 2.5 kiloluk c-d var onuda bitireyim kd ye gecelim bizde umarım onun faydası olur.

merhaba,

kediniz nasıl oldu merak ettim. benim köpüşümde de kısırlaştırma sonrası böyle bir sorun oluştu ama 5 günde atlattı değerleri normale döndü bu akşam alacağım inşallah :) sana ve senin gibi böbrek hastası olan tüm hayvan severlere bir tavsiyem olacak bana bunu yurtdışında çalışmış bir vet.hekim önermişti EPAKİTİN TOZ bunu canlının her 5 kilosuna 1 kaşık olacak şekilde sabah akşam mamasına katıyorsun,

sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…