Galiba pot kırdım

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
43
Merhaba arkadaşlar.
Pazar günü KV görümcem iftar için bizdeydi. Gündüz oturuyorduk, eşimin teyzesi karşı dairede oturuyor oda geldi. Üst katımda 8 aylık bebişi olan bir abla var. Gezmeyi çok sever oğlunu da Kvsine bırakır.
Ben de dedim ki "yaa o kadına nasıl bırakıyor, ben asla bırakmam. Çok yaşlı bakamaz bebeğe"
Kv de 60 yaşında benim. Bana dedi ki "Ben de yaşlıyım bana da mı bırakmayacaksın çocuğu?Ben çok güzel bakarım"dedi. Ay yok anne o çok yaşlı ama dedim,konuyu bir şekilde kapattım ama inanılmaz bozuldu kadın ya..
Gerçi yalan değil Kv deme de bırakmam..
Çok mu ayıp oldu uzatır mı bu konuyu eşime sööyler mi bilmiyorum..o_O

Pazar gününden bu yana demediyse bence demez :KK14:
Evet sizde iyi pot kırmışsınız bu arada ..

dese ne olcak,o yaşlı dıye dedım,pot kırdım farkındayım canım kocam der öpersın,neden bu korku

Korku değil bu aslında gerçek düşüncem zaten bakmaması.. Bunu anladı yani kadın ne kadar toparlamaya çalışılsamda

Kötü niyetli olsaydı kendisi çoktan arayıp söylerdi bence :KK51:
Arada olur öyle şeyler bence bir şey olmaz ...

Hayır boş yere huzursuzluk çıkmasından çekiniyorum sonuçta..
Yarın öbür gün bebeğim olduğunda valla koşa koşa gelecek bakmak için ne yapıcam bilmiyorum

Kâdıncagız yaşlı diye acıyorun dersin. Anası geziyo bebeği yaşlı kadına bırakıyor kadın bu saatten sonra dinlenmek ister mecbur değil ki falan dersin toparlarsın bişey olmaz :KK66:. Biraz açık sözlü olmuşsun pot değil bence. Kayınvalidem rahatsız diye bende bırakmam istemem şahsen yüzüne de söylerim. Her yeri ağrıyo bide cocuk mu bakacak.

Kâdıncagız yaşlı diye acıyorun dersin. Anası geziyo bebeği yaşlı kadına bırakıyor kadın bu saatten sonra dinlenmek ister mecbur değil ki falan dersin toparlarsın bişey olmaz :KK66:

Evet eğer söylerse zaten bu tarz bir şey diyip kıvırmam gerekecek, sağol canım :)

buyuk lokma ye buyuk laf etme demişler.potun kralını kırmışsın o hafızaya kazındı bı kere onune ısınır ısınır gelırr hazır ol derım...

buyuk lokma ye buyuk laf etme demişler.potun kralını kırmışsın o hafızaya kazındı bı kere onune ısınır ısınır gelırr hazır ol derım...

Korkumda bu zaten.. Bebek olunca ne yapıcam bilmiyorum. Ülkeyi terk edesim var

Neden çocuk kayınvalideye bırakılmaz ki
sonuçta çocuğu temelli vermiyorsun
bir işin olur eşinle baş başa bir yemeğe gidersin bırakırsın 2 saat
benim kayınvalidem de 60 yaşında çok yaşlı değil ki 60 yani

Back
X