Galiba pot kırdım

Amaaan bıraksana haksızda değilsin hani. 60 yaşında kadının kendine zor yetiyor bir de bebeğe mi çok ta güzel çok taa iyi bakacakmış bırakkk allasenn ya.

Pohpohlama hiç.

Olur muu canım burda ben suçlu oldum neredeyse baksana.. Tee allam yaa

:KK70:
takmayın kafanıza
bıde buyukler daha ıyı bakar bebıse endısenız olmasın :)
zorda kalmadıkca vermezsınız zaten

Aynen canım şuanlık zaten söz konusu değil ebbek olmadığı için :) ama işte pot kırdım ya ona üzüldüm biraz.

bir tanıdık var.ben çocuğumu kimseye bırakamam.gözüm arkada kalır,kimseye güvenemem derdi,hamileyken.
bebek doğdu,kolikli bir bebek.bakan olsada 2 saat dinlensem demeye başladı.

büyük konuşmamak lazım.bir gün o istemediğin kadının bakımına muhtaç olabilirsin:KK66:

Kulp bulmuyorum belirttim ya kv hasta diye.. yürüyemiyor astımı var tıkanıyor nasıl sağlıkla çok da güzel çocuk bakabilir ki..

astımı var diye yaz o zaman arkadaşım... belki sen o yaşa gelince adını bile hatırlamayacaksın..kimin ne olacağını bilemezsin.

bir tanıdık var.ben çocuğumu kimseye bırakamam.gözüm arkada kalır,kimseye güvenemem derdi,hamileyken.
bebek doğdu,kolikli bir bebek.bakan olsada 2 saat dinlensem demeye başladı.

büyük konuşmamak lazım.bir gün o istemediğin kadının bakımına muhtaç olabilirsin:KK66:

Yahu ben niçin kendimi ifade edemiyorum... Kadın astım hastası 2 adım atsa yoruluyor, bir bacağı da kısa olduğu için daha çok enerji harcıyor. Şimdi ben nasıl bırakayım bebeği..

Olur muu canım burda ben suçlu oldum neredeyse baksana.. Tee allam yaa

Vallahi insanlara yüz vermeye gelmiyor söz konusu bebek olunca belli ki sen de hassas bir annesin tavrını baştan koy bebeğim. Seveceklerse buyursun gelsinler gelemiyorlarsa ben getiriyim ama kimseye de emanet etmem çocuğumu yanı. Bir anne kadar evladına kimse iyi bakamaz.

Görümcem doğum yaptı 2-3 hafta önce kayınvalidem diyor ki, kızım ben 2 çocuk büyüttüm ama sen bezle bebeğini, annesi kadar hassas olamayabilirim diyor. Tebrik etmiştim vallahi, çocuğu sevmeden ellerini yıkıyordu. Ben bunlara rağmen bırakmam... Yanımda istediği kadar baksın sevsin mıncıklasın elbet torunu... Ne annene ne de kayınvalidene minnet etme.

Vallahi insanlara yüz vermeye gelmiyor söz konusu bebek olunca belli ki sen de hassas bir annesin tavrını baştan koy bebeğim. Seveceklerse buyursun gelsinler gelemiyorlarsa ben getiriyim ama kimseye de emanet etmem çocuğumu yanı. Bir anne kadar evladına kimse iyi bakamaz.

Görümcem doğum yaptı 2-3 hafta önce kayınvalidem diyor ki, kızım ben 2 çocuk büyüttüm ama sen bezle bebeğini, annesi kadar hassas olamayabilirim diyor. Tebrik etmiştim vallahi, çocuğu sevmeden ellerini yıkıyordu. Ben bunlara rağmen bırakmam... Yanımda istediği kadar baksın sevsin mıncıklasın elbet torunu... Ne annene ne de kayınvalidene minnet etme.

Çok haklısın ben de aynı öyle düşünüyorum canım...
Bİr de kadın zaten 3 çocuk büyütmüş annem yada kv bakıcı değil bir de torun yükleyemem kimsenin üstüne
ki dediğin gibi benden iyi kimse bakamaz.. Tecrübe ayrı ama ben de yaşayarak tecrübe edinicem..
Burda neredeyse kv hasta diye ben suçlu olucam. Çok saçma sapan yorum yazanlar var. Sırf yazmak için

Çok haklısın ben de aynı öyle düşünüyorum canım...
Bİr de kadın zaten 3 çocuk büyütmüş annem yada kv bakıcı değil bir de torun yükleyemem kimsenin üstüne
ki dediğin gibi benden iyi kimse bakamaz.. Tecrübe ayrı ama ben de yaşayarak tecrübe edinicem..
Burda neredeyse kv hasta diye ben suçlu olucam. Çok saçma sapan yorum yazanlar var. Sırf yazmak için

Yazan insanların kültür seviyesini bilemiyoruz ne yazık ki bebeğim, takma kafana. Sonuçta sen bile bile kayın valideni yermek için söylemedin. Aklı selim bir kadın ise zaten takılmaz böyle şeylere. Aynı durumu sen annene de yapabilirdin. Annen aynı şeyi der miydi sana tabii ki de hayır. Senin kayın validen de, boşlukta yapıştırmış cevabı. Bir de o açıdan bak, duymamazlıktan gelebilirdi, kişiselleştirmeye bilirdi. Kaç yaşında kadın sözde, seninki de az değil söyleyim ben sana.

Yazan insanların kültür seviyesini bilemiyoruz ne yazık ki bebeğim, takma kafana. Sonuçta sen bile bile kayın valideni yermek için söylemedin. Aklı selim bir kadın ise zaten takılmaz böyle şeylere. Aynı durumu sen annene de yapabilirdin. Annen aynı şeyi der miydi sana tabii ki de hayır. Senin kayın validen de, boşlukta yapıştırmış cevabı. Bir de o açıdan bak, duymamazlıktan gelebilirdi, kişiselleştirmeye bilirdi. Kaç yaşında kadın sözde, seninki de az değil söyleyim ben sana.

Dimi bak oda sokmuş bana lafı hiç ordan bakmamıştım :D
Yok kız aslında çok iyi niyetli bir insandır ama işte.. yine de bilemiyoruz neyin ne olduğunu.

kv kaç yaşında? bence toparlamayı başarmışsınız ama kvnizin gözünde lafınız biraz yersiz olmuştur

Doğru Yaşlı canım :KK70:

ya bana ne demeli ;

"sen bu işten vazgeç beceremiyorsun " dedim :KK70:

Benim yaptıklarımı beğeniyor :KK70:

Sonra bende acaba canı sıkıldı mı ki dedim. .:KK23:

Ama napayım cnm gergerçekten güzel değildi. .:eek:

Amaaan bıraksana haksızda değilsin hani. 60 yaşında kadının kendine zor yetiyor bir de bebeğe mi çok ta güzel çok taa iyi bakacakmış bırakkk allasenn ya.

Pohpohlama hiç.

Yahu siz nasıl düşüncelere sahipsiniz? Şimdi eşiniz dese ki annen 60 yaşında kendine zor bakıyor bir çocuğa bakamaz. Buraları yıkar adamı evden kovmaya kalkarsınız. Vallahi çok ayıp üslubunuz tarzınız. Benim kayınvalidem 60 yaşın üzerinde ve bırakın tek çocuk bakmayı 5 taneye bile bakar. 3 yıldır Allah razı olsun elim ayağım oldu. Yok ayağı kısa ve şişmanmış yok yüz vermeymiş. Siz o yaşa gelince nasıl olacağınızı biliyor musunuz? Allah sizi kayınvalidenize muhtaç etmesin. O zaman yaptığınız hatayı anlarsınız ama geç olur. Pess

Back
X