Galiba sevgilim annesine çok düşkün :(

kadınlar klübü eşi ve eşinin ailesi bölümünü çok okuyorsunuz bu da yan etkileri:)
bak canım sen ailenin içine girmeden bilemezsin..oldu da girdin, düşkün olması tabii ki iyidir, ailesini benimseyen erkek iyidir, karşılıklı herşey, ama senin erkek arkadaşın aranızdaki dengeyi iyi kurarsa (idare ederse demiyorum, haklıyı haksızı ayırt ederse) anensine ya da ailesine düşkün olmasında hiç bir problem yok, umarım iyi anlaşırsınız :)

Ben de bir anormallik var herhalde :26:

Biz de 2 yıl sonra evleneceğiz, sen kayınvalidene alınacak hediyenin meblağındasın.

Ben şimdiden ya hastalanırlarsa diye kötü gün parası biriktiriyorum gerek kendi ailem için gerekse sevgilimin ailesi için.

Ayrıca hediye en fazla ne kadar tutar ki altın takı seti aldı diyelim tutacağı 2 bin ancadır..

Yıllarca onu büyütmüş insana da o kadarcık iyilik edebilir değil mi sizin -izniniz- olmadan...

Yeni evli bir bayan olarak diyorum ki annesine düşkün erkekten kaçacaksın. İyi ki kocam annesine düşkün değil eğer öyle olsa ayvayı yemiştim.

Bir de şu açıdan bakar mısın?
Daha şimdiden annesi ile ilgili sorulara boğuyorsun sevgilini belli. Anneye düşkünlük elbette omalı. Hem annesine davranışı sana olan davranışının da aynası bir bakıma. Sevgilin çok mantıklı biri bence.
Dikkat et senin bu sorularından senin geçimsiz olabileceğin ihtimaliyle senden ayrılmasın.

Ben kendi kv hakkında. Çok sert, aksi, hiç güler yüzlü değil diye duyum almıştım birinden. Olmamış aralarında bir şey. Kayınvalidemle tanışacağım gün çok tedirgindim. Aaa sonra karşıma bir melek çıktı. Güler yüzlü, tatlı, harika bir anne. Annesinin yanından ayrıldığımızda anlattım hakkında duyduklarımı eşime. Evet doğru dedi. Sana annem hakkında doğru söylemiş, çünkü annem onu hiç sevmezdi öyle davranırdı bizden uzaklaşsın diye. O kişi meğer eşimden hoşlanmış zamanında.

Sen annesiyle iyi geçinip geçinemeyeceğini düşün. Annesine alacağı hediyenin fiyatı da değeri de sana soracağı bir şey olmamalı bence. Benm eşim annesine bir şey alsa çok pahalı da olsa sorun değil. Hatta sevinirim bile.

Son düzenleme:
Annesiyle tanışmadım diyorsunuz ama sözlüsünüz nasıl oluyor bende buna takıldım :44:
Ayrıca daha şimdiden böyle şeyler sorarsan çabuk harcarsın ilişkini.
Erkek arkadaşın sabırlıymış mantıklı cevaplar vermiş.
Eğer bu dediklerini annesine iletirse bu sefer kadın sana karşı önyargılı olcak.
Bence tehlikeli sularda yüzüyorsun, ilerde kötü gelin olarak anılma. :19:

cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... bazılarınızın dediği gibi kv önyargısı çok var bende çok... çünkü çevremde hiç iyi örnek yok... kötü bi kaynana çıkarsa karşıma diye önyargım var .s herşeyin hayirlisi artık...

bu arada sözde kendi aramızda..

cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... bazılarınızın dediği gibi kv önyargısı çok var bende çok... çünkü çevremde hiç iyi örnek yok... kötü bi kaynana çıkarsa karşıma diye önyargım var .s herşeyin hayirlisi artık...

bu arada sözde kendi aramızda..

hep kötüleri görme az da iyilere bak inan hepsi aynı olmuyor. Korkma şimdiden, bunlarla kendini doldurma boşuna..İnan ki olacağı varsa olur ruhun bile duymaz o kadr iyi bir maske takarki kv ve eşin anlayamazsın bile..Sen bol bol dua et, herşeyi zmanında yaşa ve düşün yorma kafanı şimdiden ve sözlüne de anne soruları sorupta onun da tadını kaçırma ters teper söylim..

Ne kadar gereksiz,saçma sorular kusura bakma da.Sen daha aileye girmeden,kaynana gelin ikilemi oluşturmuşsun.Ben olsam o çocuğun yerinde kafamda şöyle bir soru canlanır.Acaba bu kız anneme kaynana düşmanlığı mı yapacak.O senin annen için böyle sorular sorsa.Helal olsun sevgiline ki,akıllı ve mantıklı cevaplar vermiş.Annesini, hemen hayatındaki sevgili içinikinci plana mı atsın.İsterse 40 yıllık eşi ol farketmez.Anne annedir.Ona aldığı hediyeyi niye sana sorsun.Sen bu tür şeyleri bırak.Sevgilini tanımaya,birbirinizle anlaşıp anlaşamayacağınız huylarınızı tespit etmeye,kuracağınız ytuvanın devamlılığı için ne tür fedakarlıklar göstereceğinize bak.

Annesine düşkün erkeklerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Benim babam annesine çok düşkündü inanın şurda babaannem öleli 2 sene oldu annem anca bir oh diyebildi.

Ayrıca çevremde eşleri annesine düşkün bir kaç arkadaşım var resmen kan kusuyorlar.

Kaynana geline karışsa bile oğulları annelerine o kadar düşkünler ki bunu fark edemiyorlar bile.
Annem kötü bir şey demedi, annem kötülüğümüzü istemiyor, annem bizim iyiliğimiz için söyledi, annem öyle demez, annem böyle demez...
Aman diyorum uzak durun...

Pardonda pes yani.Bi psikoloji vardır ya hep kv ile gelin anlaşamaz diye siz ki daha sevgilisiniz ve zannederim ki sevgilinin annesiyle çok muhattap olmamışındır kadını tanımadığın bilmediğin halde direk yok şöyle olursa böyle olur aman annesine çok mu düşkün bana söylemeden annene hediye mi alırsın.bana sevgilim böyle saçma şeyler dese anında ayrılırım daha evlenmeden böyleyse ooohooo.heralde sen sevgilin için dünyanın merkezi olmak istiyosun geri kalan herkesi unutsun istiyosun ama yok öyle bi dünya.ben şahsen her zaman ANNEMİ ön planda tutarım . Ha evlendikden sonra değişir belkide büyük konuşmayım.bide sevgilinin yerine koy kendini annen hakkında böyle önyargılı ve sürekli cins cins sorular sorduğunu düşün ne hissederdin.

Annesine düşkün erkekle evlenilirmi ?
aşırı değil ama normalden fazla düşkün...

Annen evli olduğumuzda bana fazla karışırsa onu bi şekilde uyarır misin gibi sorulara cevabı annem öyle biri değil diyo kendisi çok çektiği için gelinine karismaz diyo. tmm belki öyle biridir ama oldu ki karisti diye düşün cevap ver yok laf dedirtmiyo hiç annesine.

sevgiliyken yada evliyken annene pahalı birşey almak istesen benim rızami alır misin dedim cevabı tövbe tövbe o benim annem sen yanimdaysan birlikte aliriz yoksan alırım sana sonra derim dedi

ben mi büyütüwmtm yoksa bu annesine düşkün mü ??
yada kesin olarak nasıl anlarım annesine düşkün olup olmadığını ??

cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Siz annenize hediye almadan önce soruyor musunuz?

ne acayip sorular öyle ? ben anneme hediye alırken fiyatını bütçesini eşime mi sorcam ? bu beni anneci mi yapar ?

ayrıca bu adam bu sorulara cevap verse de anlayamazsın, annem yapmaz öyle şey demiş beklemiyo heralde hoş kim bekler, olsa da vereceği tepkiyi söylemez şimdiden sana. benim ablama kayınvalidesi seni oğluma dövdürürüm diyodu da ablam söyleyince eşine anneme iftira atıyosun yapmaz öyle şey diyodu. belki böyle bi tip seninki de

anneci olup olmadığını zamanla tavırlarından anlarsın, evlendikten sonra anneci olan çok erkek var bu da ayrı mesele. hiç çekilmez ya

Anneye 3 bin liralık pırlanta alıyorsa sorması lazım tabi:9:

Her erkek evladı anneye düşkündür yeter ki anneyle eş arasında ki ayrımı bilsin

Back
X