Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isterdim ama olmazOzelden yazsan? Meraktan ölurum ben yaa...
Belki de çözümü bu şekilde bulmanda yardımcı olabilecegiz. Ya da sadece içinde bitiktirdiklerinin bir kısmını atabilecek rahatlayabileceksin...![]()
evet haklı olabilirsiniz ama kimseye açamam o konuyu
iyi tamam sen konuyu açmaevet haklı olabilirsiniz ama kimseye açamam o konuyu
kendimi ölü gibi hissediyorum evde bı ruh gibi...Doktor veya terapiste anlatılacak bir durum mu?
Hani onlara anlatabilecekseniz zaman kaybetmeden gidin. İnsanin yaşama sevincini kaybetmesi ve ayni evde yasamak zorundaolduğu eşinden sogumasi kadar kötü bir şey yok.
Peki... Yardım alma konusunu gözardı etmeyin yalnız.isterdim ama olmaz
hah ağzını seveyım
aynen aşk mı tutkumu galıba onlarda bitiyor
evet haklı olabilirsiniz ama kimseye açamam o konuyu
kaç para bu aşk ya satın alsam gene aşık olsam keşkeBak
Olay şu ; aşk bitti sende...tutku da bitti..sen de aşk kadınısın bu kadar basit...cinsellik aşkın tamamlayıcı unsurlarindandir...onda da problem var ...(olaya kattıgın gizemle herkesi konuya bagladın valla helal olsun sana)
kendimi ölü gibi hissediyorum evde bı ruh gibi...
kendimi ölü gibi hissediyorum evde bı ruh gibi...
neyin azgınlığı ? pardon siz benim nasıl büyüdüğümü babamla aramdaki sorunları biliyormusunuz? haddinizi bilinYorumum size yoktu dayanamadım yazayım dedim,ne alaka kocayı baba gibi görmek şükür edeceğine. .. azgınlık işte rahat batarmış kimilerine sizinkide ondan ....
gerçekten hiç biri değildiYav zaten Söyleyemem demişki. Siz tahminlerinizi yazmışsınız ama tutturduğunuz halde Evet dmeez yani O zaman ifşa etmiş olur :)
kocan seni aldatsa sana küfür etse seni hiç sevmese onu canından çok seversinmerhaba bayanlar
sorunsuz gözüken bir evliliğimiz var eşim hiç bir şeyime karışmaz engellemez yasak ve kural koymaz daima arkamdadır
temizlik yapar
yemek yapmasam neden ? demez peynir ekmek yer
beni sevdiğini söyler
harçlık verir ne yaptın demez
araba altımda neredeydin demez
ama işte aması var bu işin
...
baba konusunda çok kötü şeyler yaşadım nefret bile etmiyorum babamdan o duygu bile yok içimde ama sanki eşimi babam gibi görüyorum
bu sıra uzaklaştım ondan içim soğudu eşime karşı çok beğendiğim adam yok sanki karşımda
uzaklaşmak istiyorum
ve aslında kimseye anlatamadığım cinsel sorunlar var eşimden kaynaklı ve bu benim sinirimi bozuyor
dişarıdan beğenilen bir kadınım
ama eşimin beğenmesi pek umrum da değil gibi iltifat edince küfür etmiş gibi geliyor adam batıyor bana ve kendime kızıyorum nan körüm diye neden böyle oldu yardım edinn
gerçekten hiç biri değildi
:)benim varsayımımın yanlış çıkması çok sevindirdi beni
ellerim titredi yazarken olabilir mi diye![]()