- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Panik yok
Ederinden fazla deger goren insan sendromu bu..
Adam biraz uzaklasip kotu davransa pacalarin tutuşur. Geçer :)
Böylede iyi deyil ya sevmedim her istediğimi yapan biri çok sıkıcı.:)biraz heyt höyt yapacak yani yeri geldiğinde .tersleyince sakinleş böyle olma ne istıyorsan yapayım diyor daha kötü oluyorum
mesela bugun 2 saat arabayla turlamaya gittim hatta o dedi git ne istersen yap toplan gel diye
onun iyiliğiyle eziliyorum
e bende eşime böyleyim üşütürsün terlik giy çorap giy,terledin üstünü değiştir bi yerin ağrıyor mu şöyle yapalım böyle yapalım..şimdi beni annesi gibi mi görsün yani? işte bunlar hep sevgiden ne mutlu sizeahahahaa çok güldüm yok ya yavrucum ustunu giy üşütceksin diyor çorap giy aaaa gene ayaklar çıplak karnın ağrır diyor
hatun kocadan kaçıp otele gitmişti, koca da yanında oda tutmuştu yine geldi odamın yanında oda tuttu diyordu hatun. o konu değil mi bende çok benzettimBu tarz bi konu daha vardı ya epeyce oldu
o hanimkiz da kocasının iyiliğin anlatıp dert yanıyodu. kocam oyle iyi boyle mukemmel diyip kendini dertten derde saliyodu.çok benzettimm..birazdan duman altı olacak buralar...bi cisim yaklasiyor resmen![]()
evet o konu canim.hatun kocadan kaçıp otele gitmişti, koca da yanında oda tutmuştu yine geldi odamın yanında oda tuttu diyordu hatun. o konu değil mi bende çok benzettim
Aşk bitmiş gayet açıkmerhaba bayanlar
sorunsuz gözüken bir evliliğimiz var eşim hiç bir şeyime karışmaz engellemez yasak ve kural koymaz daima arkamdadır
temizlik yapar
yemek yapmasam neden ? demez peynir ekmek yer
beni sevdiğini söyler
harçlık verir ne yaptın demez
araba altımda neredeydin demez
ama işte aması var bu işin
...
baba konusunda çok kötü şeyler yaşadım nefret bile etmiyorum babamdan o duygu bile yok içimde ama sanki eşimi babam gibi görüyorum
bu sıra uzaklaştım ondan içim soğudu eşime karşı çok beğendiğim adam yok sanki karşımda
uzaklaşmak istiyorum
ve aslında kimseye anlatamadığım cinsel sorunlar var eşimden kaynaklı ve bu benim sinirimi bozuyor
dişarıdan beğenilen bir kadınım
ama eşimin beğenmesi pek umrum da değil gibi iltifat edince küfür etmiş gibi geliyor adam batıyor bana ve kendime kızıyorum nan körüm diye neden böyle oldu yardım edinn
eşimi babam gibi görüyorum sanki korumacılığı yavrucum fln demesi sanki baba gibi
tabiki dişaradan birinin beğenmesi umurumda değil
aynen öyle sanki o benim hiç olmamış babam gibiBaba sevgisinden yoksun oldugunuzdandir duygular karismis biraz bakis acinizi degistirirn o esiniz,yavrum bence guzel bir kelime estenngelince daha da guzel siz onu tam yerine oturramamissiniz bunlar duzelir daha ilerlerse bir psikoloktan yardim alin hani cocukluga inme derler ya boyle durumlar icin mesela bir arkadasim anlatmisti bir kiz gencecik her onune gelenle birlikte oluyor tabiki erkeklerin bundan cikar sagladigini soylemem gerek yok kizi inceliyorlar baba sevgisini sevkatini o erkeklerde ariyor kiz simdi tedavi goruyor bunlar oluyor
hah evet ya çok mu mikemmel gidiyor herşey ne diye soruyorum kendimeBöylede iyi deyil ya sevmedim her istediğimi yapan biri çok sıkıcı.:)biraz heyt höyt yapacak yani yeri geldiğinde .
off espiri mi bu okulda hocalar böykle konuşurduHala anlatmadi olasi meslek biraktira bilicek cinsellik mevzusunu dimi?
Daim uyelerimizde bunu yapiyorya, bisy demiyorum.
Hani derdine care aramak istiyosan neden anlatmiyosun?
Yok care aramiyosan neden konu acip kk yi mesgul ediyosun.
Belkide intihar esiginde olan caresiz hemcinslerimiz var burda yardim bekleyen ve biz burda zman kaybi yasiyoruz.
evet gitmeyi düşünüyorumBen anlıyorum seni. Arada bana da gelirler.
Bir süre uzak.kalsanız?
Ne bileyim ailelere gitseniz falan. Evden uzak kalsaniz biraz geçer bence.
konuştum çok kavga ettik ama olmuyo cinsel hayat var ama oun istekleri çok farklıİlk mesajınızda cinsel sıkıntılardan bahsetmişsiniz. Bence evlilikte en önemli konudur. Cinsel hayat yoksa vs, geri kalan davranışları babacan görmeniz normal. Karısı olarak, kadın olduğunuzu hissetmeniz belki de eşinizin size karışmamasından ya da yemek yapmadığınızda sorun etmemesinden daha önemli.
Ve bunun şımarmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. eşiniz aslında normal bir erkeğin olması gerektiği gibi. Bazen eşim de der "kuzum benim" vs, ne kuzusu ya karım de kadın olduğumu hissettiricek şeyler söyle derim, hoşuna gider. Açık açık konuşmayı düşündünüz mü hiç?