• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

Hahaa biz kadınlarda tuhafiz yani sıksa sıkıyor rahat ettire rahat batıyor diyoruz...

Pes. 31 sayfadır sorununun ne olduğunu yazmamışsın. Ne istiyor da bu adam ondan bu kadar soğudun? Bilmece gibi, heyecan arayışın olduğunu yazmışsın ona ne şüphe; burada bile bir gizemler, bir merak ettirip söylememeler. Neyse derdin söylesene kardeşim.

eşinizin cinsel problemi olduğu için olabilir mi?
öyle bile olsa çok boş kalmışın dert arıyorsun kendine

Adamın bu sıkıntılardan haberi bile yokken sende ne fırtınalar kopuyormus. Konussaniz olmazmi. Rahat batıyor a katılmıyorum. Her sıkıntının yeri aynıdır. Olaylar farklı olsada sonuç mutsuzluksa sıkıntı sıkıntıdır. Isteklerini adama soylemezsen nerden bilecek. Belki mutlu saniyodur seni. Kimse seni tanımıyor burada soylesen şunu da belki aynısını yaşayan vardır tecrübe eden sanada yardımı dokunur ne gerek var gizemlere:)

İnsanlar şiddet görüp,
açlıkla imtihan olurken,
size bize Şükretmek düşer ..
şımarmak değil. .
Cinsel problem için tedavi olabilir. .

Son düzenleme:
merhaba bayanlar
sorunsuz gözüken bir evliliğimiz var eşim hiç bir şeyime karışmaz engellemez yasak ve kural koymaz daima arkamdadır
temizlik yapar
yemek yapmasam neden ? demez peynir ekmek yer
beni sevdiğini söyler
harçlık verir ne yaptın demez
araba altımda neredeydin demez
ama işte aması var bu işin
...
baba konusunda çok kötü şeyler yaşadım nefret bile etmiyorum babamdan o duygu bile yok içimde ama sanki eşimi babam gibi görüyorum
bu sıra uzaklaştım ondan içim soğudu eşime karşı çok beğendiğim adam yok sanki karşımda
uzaklaşmak istiyorum
ve aslında kimseye anlatamadığım cinsel sorunlar var eşimden kaynaklı ve bu benim sinirimi bozuyor
dişarıdan beğenilen bir kadınım
ama eşimin beğenmesi pek umrum da değil gibi iltifat edince küfür etmiş gibi geliyor adam batıyor bana ve kendime kızıyorum nan körüm diye neden böyle oldu yardım edinn

Hayır şımarıklıkla alakası yok.Çocukluğunda yaşadığın baba travmaları ve erkek figürüyle sorununla alakalı..destek alırsan çözersin

Bir de fantazisi olmazsa cinsellik hiç olmaz demişsin

Olmasın bir süre bakalım tepkisi ne olacak

Ya da siz de yaratın bir fantazi

Hikaye anlatın ormanda köyde plajda vs vs yeni tanışın hikayede devamı da ikinize kalmış

Ne hemen hakaret edip şımarık diyorsunuz?

Konu sahibi, sen bilinç altında babanla eşini özdeleştirdiğin için bu hissettiklerin. Ayrıca eşin cinsel problemlerini niye çözmüyor? Eşin de sen de hem haklısınız hem haksızsınız. Psikolojik yani tamamen ve çözümü var.

Karşınıza alıp konuşun.. Kendinizi yipratmayin.. sorun şu ki siz eğer onun istediklerini yapmazsaniz çözümü dışarıda arayacak belki. . Sanırım bununda farkindasiniz. . Ne serden ne yardan geçerim misali.. Alıştığınız bir hayat ve bebek var ortada. Istemediginiz şeyleri yapmak zorunda olmadığınızı daha doğrusu istemediklerinizi söyleyin. Orta yol bulun. Şu baba konusunda ciddi bir sorun var gibi, bu konuda yardım alın.. yada bahane görmeyin yaşadıklarınıza, gerçi olay ne karıştı ama.. ev işine yardım etmesi yani size verdiği insiyatifler aslında siz onu mutlu ettiğiniz için o sizi kendince böyle mutlu ediyor. . Hakkınızda hayırlısı olsun. . Dün gece ilk yorumumda dedigim gibi aklınızı karıştıran biri yada bişeyler varsa, onu geri plana itin, belki cozersiniz. geceden beri kitap gibi okuyorum konuyu:KK14:

Son düzenleme:
Ay daha önce kk da hiç 30 küsür sayfa okumamıştım. Önce eşinizi öyle anlatmışsınız ki, Şöyle iyi, böyle iyi, Allah Allah dedim böyle bir erkek olabilir mi? Malum Türkiye'de yaşıyoruz ve Hepsi öküz desem yeridir yani. Ama diğer sayfalara bakınca, adamın böyle iyi davranmasının sebebi belli oldu ki, o da cinsel sapkınlıkları yüzünden size iyi davranıyor. Size isteklerini yaptırabilmek için, ya da işte zaten isteklerini yaptığınızdan dolayı size minnet duyuyor ve bu yüzden yapıyor da olabilir. Ama bana garip gelen, eşinizin bu cinsel konudaki tercihleri sizi gerçekten rahatsız etse, Şımardım mı, nankör müyüm diye düşünmezsiniz, direk mideniz bulanır bu durumdan ve eşinizden nefret edersiniz. Ama siz ben şımardım galiba dediğinize göre, bu cinsellik sizin için sorun değil bence.
Herneyse herkes bi tahmin yürütmüş, bir de ben deneyeyim şansımı :KK53::KK8: Cinsel kimlik olarak yer mi değişiyorsunuz?

Gary champman ın "sevginin beş dili" kitabını okuyun. Evlilikler ilişkiler üzerine evlilik koçun un yazdığı danisanlarinin gercek hikayelerini ve çözümlerini anlatıyor.

Konu hala ayni yerde sanırım.
pek bişey cikmicak bundan anlaşıldı.
biz nekadar yardimci olmaya çalışsakta, hikaye hep muallakta:KK14: hayırlısi bakalım

Bir fentezide benden swinger? Jigolo? Someone?

size ıstemedıgınız seylerı yaptırıyordur bundan sogumussunuzdur...
sevmedıgınız ıstemedıgınız seylerı yapmasına ızın vermeyın.

sizn adınına çok üzüldüğümü belirtmeliyim..gözlerim bile doldu ara ara söylemek isteyipte söyleyemedikleriniz beni çok ürküttü siz istemeden size hiç kimse dokunamaz bunu sakın unutmayın,sevmediğiniz hiçbirşeyide yapmak zorunda değilsiniz kalbim sıkışıyor, inanın bunları yaşamak zorunda değilsiniz önce bayan bir avukatla görüşün maddi olarak desteğim yok bu yüzden ayrılamıyorum diyorsanız eğer tazminatınızı alabileceğinizi düşünüyorum gerçekten çok üzücü çok Allah yardımcınız olsun (bu ikinci yazım size ilkinde konuyu anlayamamıştım)

Ask bitmis, Sevgi bitmis, kalan sadece arkadaslik. Esiniz ile terapiye gidebilirsiniz, günlük seylerden ziyade yeni seyler yapin, bilmediginiz yönlerinizi kesf etmeye calisin.

yeni bir karar aldım akşam yorumları tek tek okuyup mantıklı yorum yapan bir iki arkadaşa özel olarak açacağım kimseye söylemeyeceğine emin olduğum şimdi musait değilim

Back
X