- 26 Ekim 2015
- 8.482
- 20.484
- 548
Her sabah 6 da kalkip kizimin 3 ogun yemegini hazirlayip cantalayip.
Sabah 7 bucukta 18 aylik kizimla baya yuruyup duraga ordan da krese gidiyoruz.
niye her sabah 3 ögün yemegini hazirliyorsunuz?
kahvaltida bir yumurta yaninda azcik peynir vs. yetmiyormu? bunu aksamdan hazirlasan?
hergün degisik degisik yemek niye yapiyorsun. haftanin bir günü yap 3 veya 4 cesit
Evimde dublex eve yorgun argin gelio o kosusturmayka kah asagi kah yukari kucagimda bir odaya birakayim da isimi halledeyim luksu yok cunku merdivende duser diye korkuyorum..sirtim ahaklarim agriyor artik.
Sabah aksam durağa kadar zaten tasiyorum.
bu cocuk niye kucakda? baston cocuk arabasi alsan? 18 aylik cocuk kucakda niye tasiniyor yani--- ne alaka?
evde merdivenlere takilan kapilardan alsan (her cocul magzasinda vardir ) ne bilim--- siz galiba cözüm odakli degilsiniz.
cocuga altkatda oyun alani (top havuzu vs. ) kurabilirsiniz. icinde kendi kendine baya oynar (benim tanidigim cocuklar oynuyor )
hergün üst kati temizlemeye ne gerek var? yatak odalarini hergün temizlemek gerekmez. cocugun oyuncaklarini oturma odasina getirin- poy poy evde gezinmeyin. zaten cocuk 8 saat kresde oynuyor- eve gelince birakin dinlensin- hafif bir musikle dans edin vs. beynini yormaya gerek yok- sonrada cocuk uyumuyor diyorsunuz. uzmanlar yatmadan en az 2 saat önce aktif oyunlari önermiyor.
not- cocugunuzu baska bir gruba verin. ögretmen ve anne arasindaki farki bilsin ve ögrensin.