Galiba tükeniyorum.

Sen iyi bile dayandın.
Adam resmen varlık içinde yokluk çektiriyor sana.
Hayır yani madem ailesine doyamamış neden evlenmiş acaba?

Aynen böyle.. geriye bakınca safmışım ya diyorum.. Hiç bir zaman hiç bir şey beklemedim belkide istemeliydim yüzüne vurmalıydım belkide benimde hatam bu..

Aynen böyle.. geriye bakınca safmışım ya diyorum.. Hiç bir zaman hiç bir şey beklemedim belkide istemeliydim yüzüne vurmalıydım belkide benimde hatam bu..
Yok istesen de yapabileceğini sanmıyorum.
Henüz kişiliğini oluşturamamış,aile bağımlılığından kurtulamamış kendisi.
Ergen gibi sanki...

O 5000 liranın içinden 400 lira su faturasını ödeyip babacığına 4600 lira yollamayı akıl edemeyen ya da bu önceliği veremeyen adam
Koca zengin kpeder zengin babanın da durumu iyi ama evde borç yüzünden sular kesik
Allah akıl versin ne diyelim

O 5000 liranın içinden 400 lira su faturasını ödeyip babacığına 4600 lira yollamayı akıl edemeyen ya da bu önceliği veremeyen adam
Koca zengin kpeder zengin babanın da durumu iyi ama evde borç yüzünden sular kesik
Allah akıl versin ne diyelim

Ben babamdan istemem, sorumluluğunu bilmesi lazım. Babamın gönderdiği çoğu parayıda kendime harcarım evin temel ihtiyacı varsa oraya harcarım, beyefendi ailesini görürken bu evi ben daha fazla ayakta tutamam.

İşte dediğim gibi bana gelince borcum var diyor, bende diyorum ki babana verdiğin 5 lirayla ben tatile giderdim diyorum sonra bana ben babama veririm geri alırım felan diyo aldığı yok.
Oooo sizin isteklerinize kesinlikle değer vermiyor ozaman...
Tükenmekte haklısınız...
Niçin evleniyoruz? Hayatı birlikte dolu dolu acısı ile tatlısıyla yaşamak için.
Sizinle paylaştığı hiç özel bir anı sosyalliği yoksa bu evlilik sadece sizin ona ewde kahvaltı, akşam yemeği, ütü, çamaşır ve yatak ilişkisinden ibaret... Yanii demek istediğim renksiz ve monoton bir ewlilik.. Bu zamanla sizi bunaltır ve bunaltmaya da başlamış. Para pul olmasa eyvallah yok ki gidemiyoruz dersiniz. Ama warken bunların olması, gerçekten çekilecek gibi değil.
Bence rest çekin eteklerini tutuşturun eşinizin.. Ciddi olduğunuzu anlaması lazım...

Oooo sizin isteklerinize kesinlikle değer vermiyor ozaman...
Tükenmekte haklısınız...
Niçin evleniyoruz? Hayatı birlikte dolu dolu acısı ile tatlısıyla yaşamak için.
Sizinle paylaştığı hiç özel bir anı sosyalliği yoksa bu evlilik sadece sizin ona ewde kahvaltı, akşam yemeği, ütü, çamaşır ve yatak ilişkisinden ibaret... Yanii demek istediğim renksiz ve monoton bir ewlilik.. Bu zamanla sizi bunaltır ve bunaltmaya da başlamış. Para pul olmasa eyvallah yok ki gidemiyoruz dersiniz. Ama warken bunların olması, gerçekten çekilecek gibi değil.
Bence rest çekin eteklerini tutuşturun eşinizin.. Ciddi olduğunuzu anlaması lazım...

Aynen tıpkı böyle. Ama bunu ona anlatamıyorum. Anlasaydı bugüne kadar sağa sola vereceğine benim için bişey yapmaz mıydı ?

Back
X