Galiba vakti geldi ayrln :'(

QUOTE=cccnn;10096496]meslek hayatımda bana katkısı olmayacak. ama küçük bi şehirde yaşıyorum. ailemin yanında üniversite okuyorum. o beni bıraktı başka şehire gitti üniversite için. mafoldumben aileden kaçtı ama simdi benim açımdan göremiyo olayı. haklı buluyorum. kesinlikle o gitse gidersen biter derdim. ama o demesin mafoldumben mafoldumben mafoldumben

a siz zaten beraber değilmişsiniz ki, üzüntüsü ayrı günler geçirecez diye değil yani. peki ona da mesleğime katkısı olmayacak dedin mi?
[/QUOTE]

2haftada bir görüşüyoruz ayrı sayılmayız ama mesleğe katkısı olmayacağını biliyo sadece eğlenmek için gittiğimi biliyo haklı çok haklı kim kabullenebilir bu durumu ama O KABULLENSİN ALLAHIMMM senağlama senağlama senağlama

ccnnncim valla ne desem bilmiyorum, erkek arkadaşın gitmeni istememekte çok haklı ama sen de gitmek istemekte haklısın çünkü çok güzel birşey ve güzel 1 fırsat, bir daha yakalayamayabilirsin. hem gitmeyip ilerde ayrılırsanız da çok pişman olursun gitmediğine. onun için bunları yaşamaktan mahrum kaldığına. ama ilişkinizin bitme durumu da kötü olcak severken, bilmiyorum çok zor bir karar. senin için hayırlısı neyse o olsun canım. :1no2::teselli:

teşekkürler :teselli: bi süre çok acı çekcem kesin :1no2: bunları yazarken bi gülücük açıyo yüzümde bi ağlıyorum senağlama

ooo sen başından hata etmişsin ama ya. onun yerinde olsam bende gitme derdim kıskanırdım.ama madem gitmeyi çok istiyosun bak gidersem şu katkısı olacak bu olacak falan de :jeyyar: bu saatten sonra yerse tabi:) hakkında hayırlısı olsun.

bence gitmemen daha iyi olacak sonuçta 6 ay mutlu olacaksın.Ama ruh ikizinle bir ömür boyu birlikte olacaksın.O senin gitmediğini gördüğü zaman ve onun isteğini gerçekleştirdiğin için senin için oda aynı fedakarlıklarda bulunacak.Tabi hayat senin tercihlerini sen yapacaksın

ee belki gitmesende bitecek ilişki o zaman ne olacak fırsatı teptiyinle kalacaksın

o üniversite için başka bir şehire gitmiş.Sende dilini geliştireceksin orda.
Canım birazda empati yapmak lazım.ben kendim için düşünüyorum erkek arkadaşım birincilikle kazandım 6 ay gidicem dese çok çok üzülürüm doğruya doğru aklım kalır kıskançlık krizine girerim bunlar birazda güven meselesi ama yinede onu çok sevdiğim için önüne engel olmam.çok zor tabi 6 ay uzak olmak ama gitmezse bende üzülürdüm önüne böyle bir fırsat geçmiş benim yüzümden gitmiyo diye.ailesinide karşıma almış olurdum.
sanırım erkek arkadaşın kazanıp gitse böyle bir durum söz konusu olmazdı biz kızlar sesimizi çıkarmazdık paşa paşa gider gelir gelirlerdi. :oklava:

hayat senin tabiiki kararı sen vereceksin ama ruh eşim dediğin insanında seni anlaması gerek diye düşünüyorum..

mutlaka ama mutlaka gitmelisin , sana deger veriyorsa zaten gitmeni isterdi, ben kendi adıma konusayım, benim nişanlım biz sevgiliyken 6 ay master sonrası gitti danimarkaya , gitmemesini düsünmedim bile hatta niye masterdan sonra hemen döndün niye iş aramadın sansını denemedin avrupada diye kızdım. sonucta sen gidip sadece eglensen bile sana o kadar cok katkısı olacak ki, kücük bir üniversitede okuyorum diyorsun artık iş bulmak o kadar zor ki ama bir yurtdısı exchange tecrübesi sana cok fazla katkıda bulunur, bir kere 6 ay tek basına yasabilecegini gosterir, farklı kültürlerle iletişime acık oldugunu gösterir, yabancı dilini gelistirir, ayrıca git sadece eglen ne olacak bir daha mı genc olacaksın , senden ayrılsa bile belcikaya gittikten sonra 1 hafta aglarsın sonraa her dakika ii ki gelmisim die dua edersin ,bir daha türkiyeye dönünce de tekrar geri nasıl gidebilirim diye dusunmeye baslarsın emin ol , ben de 10 ay avrupada staj yapmıs biri olarak sölüorum ev arkdaslarım da erasmus orencisi idi, kesinlike kacırılmayacak bir fırsat.

sevgiK nın yazdıklarını okudum da beim katılmadığım önemli bi nokta var.
ya mesleğin türünden bilmiyorum, benim erasmusa giden arkadaşlarım hiç de öle kolaylık yaşamamışlar. fransaya portekize falan gidenler biliyorum. kendilerini çok geliştirip geldiler, gözlerimle görmesem inanmam. mimarlık okuyoruz biz.. eğlenceyi çok güzel yaşayıp araştırmaktan canım çıktı ben orda burda bilmediğim bir çok şeyi öğrendim diyen arkadaşım var.. bilmiyorum erasmus bana gitmediğim halde o kadar eğlence gibi gelmedi.

bence de gitmelisin... mesleğine katkısı olmayacak olsa bile gitmelisin... kim bilir bir daha ne zaman yurtdışına çıkma 6 ay orda kalma fırsatın olacak... üstelik hiçbir faydası olmasa bile dilin gelişecek ki şu an iş bulmanda en önemli şey ıngilizce...

sen oraya eğlenmeye gidiyor olabilirsin ama bu bir ayrılık sebebi değil...ya da sen orda eğleneceksin o 6 ay eve kapanıp seni beklemeyecek evet... zaten başka şehirlerdeymişsiniz ; her gününüz beraber değilmiş... sadece birbirinizle vakit geçirmiyormuşsunuz ki... onun kendi arkadaşları ; kendi çevresi var... hayatı kökten değişmeyecek ki... durumu dramatize ediyor sadece...

klasik bencil erkek tripleri işte... giderse gitsin sen olayın keyfini çıkar... bu kadar kolay vazgeçiyorsa senden her an ayrılabilir sen gitmekten vazgeçsen bile...

Hayatta hiç birşeyin garantisi yok.

Şimdiki ruh ikizin dediğin adamla da ömür boyu geçirme garantin yok.
İleride şu tayfaya ait olmanı istemem;

" onun için ne fedakarlıklar yaptım. Erasmusa bile gitmedim ve ilişkim bitti. Bugünki aklım olsaydı giderdim ".

Öte yandan şunu düşünüyorum: ileride bu şahısla evlendiğinde ve iş hayatında birtakım başarıların olduğunda ve yine yurt dışına çıkman icap etse, buna izin vermeyip kıskançlığı yüzünden engel olabilir.
Belki ruh eşim dediğin adam ömrün boyunca sana bazı başarılarında sırf aşşırı kıskançlıkları yüzünden hep engel olacak ? Uzun vaadede sevecekmisin onu seni hep böyle engellerse ? Peki nereye kadar ? Bu özgüvenini sarsmazmı uzun vaadede ?

Erkekler kendilerine çok şeyi hak görürler yaparlar ama bayanlara gelince kısıtlarlar. Bir gün kendisi senin isteklerini ezdiğinde, :1shok: donup kalmayacakmısın " e ben senin için neler yapmıştım " diyerek ? :1shok:

Hepimiz helal süt emmişizdir de bir söz var: çiğ süt emmiştir insanoğlu. Kıskançlıkları anlamsız hırsları ve süper ego duygularını çok çabuk kontrolden kaybedebilir.

Bence en iyi beyaz atlı Prens bile zaman zaman işine geleni yapar... nacizane fikrim.

Zor biliyorum ama o Erasmus Programına git. Çok pişman olacaksın hayatında uzun vaadede... Aşkını sevgini böyle sınayamaz insan. Gün gelir ona da böyle bir şans güler... Eminim o gider ama... şakkıdı

Son düzenleme:
Sen onu seviyorsun o seni gercekten sevse ruh ikizin olsa senin gelecegin için önemli olan bişegi sonuna kadar desteklerdi 6 aylık bişe içinde terketmesdi seni o askere gitse senin onu terkmi etmen gerekio şimdi sacmaa

ailen bile sana engel olmuyorsa alllahhhh derim durma bacımmmm...:teytey:ona ne oluyor ki?
o başka bir şehire kaçmayı bilmiş ama...sana sordu mu?:olmaz:
benim arkadaşım ingiltere exeter e gitti..kalite üniversite..uluslararası deneyim yaşadılar resmen..eğlence eğitim gezi süper anılar...
o kadar emek vermişin bir anda heba etme canım ya..
şimdi gitmezsen ben izin vermedim ondan gitmedi diyecek...az feminist ol..yüzüne bakmazsa bakmasın...acaba o giderken sana sorar mıydı?
allahtan hayırlsını iste canım ya...belki gitmemeye karar versen 1 hafta sonra bi bahaneyle seni terkedecek..hep önünde engel olacak..yada sürekli baskı yapacak...hemende senden vazgeçiyor...bak o erasmus piyangodur..belki de bir daha yakalayamayacağın bir fırsat hepimiz ağız birliği ettik yalvarıyoruz resmen durma git diye yahu daha ne diyelim :lepi:

Böyle bir fırsatın olmuş hala düşünmen hata. Tabi ki gitmen gerekir.
Hadi başka bir nedenle aranız açıldı. Gitmediğine ömür boyu pişmanlik duyacaksın.
bencillik yapmasın.:kızgın: İkna olmuyorsa seni onu sevdiğin kadar sevmiyor bence.

belkçikanin daha iyi olacağını söyledi hocalar filan CADIARZU sositososito eğitim fakültesi 2. sınıfım ben gidicem yerde sadece eğitim dersleri görcemden farketmiyo bölüm :teytey:

iletişim fakültesi 1.sınıf öğrencisi olarak erasmusu o kadar çokkkk istiyorum ki....hele ki italyaa..... ne olursa olsun farklı bir tecrübe...sonuçta değişik bir eğitim ve en azından bir dil,bir kültür.... git arkadaşım nolursun bu fırsatı yaklamışken git yaa...senin gitmeni istemeyen erkeğin sana saygısı yoktur zaten....boşver öylesini....

eline inanılmaz bir fırsat geçmiş. şu anda bulunduğun yaşlar sadece evlilik planları yapacağın değil, kişiliğine,eğitimine neler ekleyebileceğini düşüneceğin yaşlardır. Eğitim fakultesindeyim demişşin ve bazı arkadaşlarda mesleğine ne katkısı olacak demişler,bazı yazdıklarından seninde bu düşüncede olduğunu düşündüm. Arkadaşım sen şu anda bir öğretmen adayısın. bakış açın,ufkun ne kadar geniş olursa ileride yetiştirdiğin çocuklara o kadar faydalı olabilirsin. yabancı bir kültür tanımak, yeni insanlarla beraber olmanın sende yaratacağı değişiklikleri bir düşün. bunların dışında öğreneceğin yabancı dil,ileride cv ne ekleyeceğin bir yabancı üniversite adı seni diğer insanlardan ayıran özellikler olacaktır.

Aşk ,sevgi çok güzel şeyler ancak tek taraflı olmamalı. Senin mutlu oluğun şeyle sevinebilmeli eğer gerçekten"ruh eşinse".
Lütfen ama lütfeen ,rica ediyorum Türk filmleri tadında aşklara heves etmeyin! onların hepsi hayal.gencecik yaşlarda her ilişkinize evlenicez gözüyle de bakmayın.Biraz kendinize yatırım yapın.

Sizin önünüzde herkese sunulmayan erasmus hakkınız varken bunu sadece sevgiliniz istemiyor diye kabul etmemek yada kabul ettiniz diye kendini kötü hissetmek herşeyden önce sizi bu yaşa kadar getiren,okumanız için elinden geleni yapan anne babanıza ayıp olmaz mı ? onlar sizi ünv birip evlensin diye değil, öncelikli olarak kendi ayakları üzerinde durabilen bir kızım olsun diye bunca yıldır maddi manevi destek oluyorlar. bence erasmusu reddetmekle annebabanızın emeklerini de hiçe saymış olursunuz.

zaten kesinlikle gitmeme gibi bi düşüncem yok. neden herkes bu şekilde algılamış ki :1no2: gitmeden olur mu zaten en yakın arkadasımla gidiyoruz bu fırsat hayatta kimin başına gelebilir ki. canım arkadasımla süper bi altı ay geçirme şansını elimden kim alabilir ki. hiç kimse !!! :oklava: ama insanın yine de canı acıyo böyle bi yerlerinde bi sızı oluyo sizinle onu paylaşmak istedim :sm_confused: onu gayet iyi tanıyorum zaten başından beri karşı çıkcak oldugunu biliyodum eğer ki gitmeyecek olsam zaten başvurmazdım ki :kahve: ama ama ama işteee :asigim: :gitme: :gitme: :gitme:

zaten kesinlikle gitmeme gibi bi düşüncem yok. neden herkes bu şekilde algılamış ki :1no2: gitmeden olur mu zaten en yakın arkadasımla gidiyoruz bu fırsat hayatta kimin başına gelebilir ki. canım arkadasımla süper bi altı ay geçirme şansını elimden kim alabilir ki. hiç kimse !!! :oklava: ama insanın yine de canı acıyo böyle bi yerlerinde bi sızı oluyo sizinle onu paylaşmak istedim :sm_confused: onu gayet iyi tanıyorum zaten başından beri karşı çıkcak oldugunu biliyodum eğer ki gitmeyecek olsam zaten başvurmazdım ki :kahve: ama ama ama işteee :asigim: :gitme: :gitme: :gitme:

canım hersey olucana varır sakın vazgecme bundan ömründe belkide bikes elde edebilecegin bir sans bu herkesin cok istedigi birsey üstelikk

erkek ark. haklı değil bence
gitmelisin 6 aycık bekleyiversin ne olucak ki bu senın için süper birşey .. tebrik ederim burada seni
eğer gerçekten seviyorsa bekler
ne yani o 5 aylık askere gidince sende onu mu terk etcen :S

tebrik ederim çok büyük bir şans bence iyi değerlendir sevgilinin triplerine yenik düşme.bırak ayrılıyorsa ayrlsın sen ona ruh eşim derken bir ilişkiyi bu sebeple bitirmek bu kadar kolaymı hele tehdit etmek anlamış değilim.erkek arkadaşının baska bir şehre gitmesi gerekse mesela işi nedeniyle sen gitme ayrılırım deseydin o zaman sana söyleyecegi en hafif kelime anlayışsız! olacaktı.hiç kafana takma derim hayatın sana sundugu fırsatları iyi değerlendir umarım seneye bende gidebilirim ;)iyi şanslar

tebrikleriniz için teşekkürler arkadaşlar. dün gece itibariyle ayrılmış olduk :gitme: istesem de dönmez... yalvarsam da gelmez zaten bu saatten sonra... erasmus işini başından beri ASLA kaçırmicamı söylemiştim zaten. ama onun yokluğu batıyo böyle de bi durum var :bbo: benim için nasıl ki erasmus asla unutamicam bi deneyim olacaksa o da öyle. onu da asla unutamicam hep bi yerde benimle olacak... ilk ilişkimdi gerçek manada karşılıklı olarak yaşadığım. ve cok guzel bi bi buçuk seneyi bitirdik. neyse :( sınavın ortasında otobüste öğlende yemek yerken 3sefer ağladım gün içinde. gecekiyle birlikte 4 olacak. niye bunları yazıyosam bilmiyorum :gitme: HERKESE TEŞEKKÜRLER CANLARIM DESTEKLERİNİZ İÇİN...

Back
X