Galiba vakti geldi ayrln :'(

bencede canım gezelim tozalım tadını çıkaralım ohhh :dance: düşünsene bu fırsatı yakalamak isteyen ne çok öğrenci var bu bizim için büyük bi şans ve bu şansı elimizden geldiği kadar güzel değerlendirmeliyiz canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan keşke sen de belçikaya gelseydin ben seni çok sevdim opuyorumnanaktan :lepi: amerikaya mı demiştin CADIARZU opuyorumnanaktan

canım benim bende seni çok sevdim opuyorumnanaktan ben önce amerika'ya gidicem 4 ay çalışmaya ordan fransa'ya kaydirigubbakcemile2 biraz para biriktiriyim de fransa'da bizimkilere az da olsa katkım olur diye başvurdum ona yerimseniben
gel fransa'ya :lepi: bende gelirim belçika'ya süperr olurr hehe :sm_cool: başka bir ülke daha görmüş oluruz hem ikimizde :sm_cool::dance::dance: hem gel gel aşıklar şehri pariss belli mi olurrr hehe :kedi::utangac::dance:

canım benim bende seni çok sevdim opuyorumnanaktan ben önce amerika'ya gidicem 4 ay çalışmaya ordan fransa'ya kaydirigubbakcemile2 biraz para biriktiriyim de fransa'da bizimkilere az da olsa katkım olur diye başvurdum ona yerimseniben
gel fransa'ya :lepi: bende gelirim belçika'ya süperr olurr hehe :sm_cool: başka bir ülke daha görmüş oluruz hem ikimizde :sm_cool::dance::dance: hem gel gel aşıklar şehri pariss belli mi olurrr hehe :kedi::utangac::dance:

:kedi: zaten parisle ilişkim olacak baya bi akraba filan var.. neden olmasın asıklar sehri hımmm :kedi: laelaelaelaelae beklerim ben de belçikaya opuyorumnanaktan gezeriz tozarız oohhh :sm_cool:

sakın sakın vazgeçme derim
biz eşimle beraber geldik erasmusla
burada ki arkadaşlarında çoğunun sevgilisi var, türkiyede
ayrıldıklarını sanmıyorum. aksine desteklemesi ve gurur duyması lazım
ayrıca, 1 yıllık gitmeni tavsiye ederim
gerçi özlem çok zor ama, bu fırsatı yakalamışken 1 yıl derim yerimseniben

bence sevgilin çok bencil hep kendini düşünüyor gibi insan hayat arkadaşını her zaman desteklemeli 6 degil 6yıl bile olsa seviyorsa beklemeli

Back
X