galiba yolun sonuna geldik ..

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
198
nerden baslasam ne anlatsam bilemiyorum tek bildigim var ki hissiz oldugum , biz esimle 2,5 yıllık evliyiz ve bir kızımız var ! ve biz evliliğimizin basından beri sürekli sorunlar yasıyoruz dayak küfür yok . Ancak kolumu sıkma beni ittirme ve manyak beyinsiz gibi sürekli hakaret eden bi kocam var . 3 gün iyiysek 5 gün kötüyüz artık cok yoruldum . benim esim cok sinirli biri sudan sebeplerle herseye kızar hep alttan alldım ama artık dayanamıyorum galiba sürekli aklımda bi ayrılık düsüncesi vardı bunu kendisi dün dile getirdi .. cok zoruma gidiyo bu duruma gelmemiz cünkü ben hep esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo . benim esim öyle ki ikinci defa biseyi anlaynca sinirlenen ben aglaynca daha fazla kızan gecelikle yanına gitsem dahi bana sırtını dönüp yatan biri zor zamanlarımda hic destekcim olmadı hep karsımda yer aldı hep baskasının tarafında oldu onları haklı beni haksız görüp daha fazla üzerime geldi .. neyse cok uzattım ben istiyo muyum bu bosanmayı evet ama ya kızım ne olcak :( onu babasız nasıl büyütürüm ! nolur bana bi yorum yapın bişeyler diyin fikirlerinize ihtiyacım var .. buarada ben 24 esimde 29 yasında

nerden baslasam ne anlatsam bilemiyorum tek bildigim var ki hissiz oldugum , biz esimle 2,5 yıllık evliyiz ve bir kızımız var ! ve biz evliliğimizin basından beri sürekli sorunlar yasıyoruz dayak küfür yok . Ancak kolumu sıkma beni ittirme ve manyak beyinsiz gibi sürekli hakaret eden bi kocam var . 3 gün iyiysek 5 gün kötüyüz artık cok yoruldum . benim esim cok sinirli biri sudan sebeplerle herseye kızar hep alttan alldım ama artık dayanamıyorum galiba sürekli aklımda bi ayrılık düsüncesi vardı bunu kendisi dün dile getirdi .. cok zoruma gidiyo bu duruma gelmemiz cünkü ben hep esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo . benim esim öyle ki ikinci defa biseyi anlaynca sinirlenen ben aglaynca daha fazla kızan gecelikle yanına gitsem dahi bana sırtını dönüp yatan biri zor zamanlarımda hic destekcim olmadı hep karsımda yer aldı hep baskasının tarafında oldu onları haklı beni haksız görüp daha fazla üzerime geldi .. neyse cok uzattım ben istiyo muyum bu bosanmayı evet ama ya kızım ne olcak :KK43: onu babasız nasıl büyütürüm ! nolur bana bi yorum yapın bişeyler diyin fikirlerinize ihtiyacım var .. buarada ben 24 esimde 29 yasında
Canim yasiniz dha cok genc zamanla iliskiniz duzelicektr ama byle olmasinin da sebebi vardir kimse durdk yere degismez ki maddi skintisi vardr yada isyerinde sorunu vardr yakininda siz oldugnz icin size yansitiodr

cünkü ben hep esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo . benim esim öyle ki ikinci defa biseyi anlaynca sinirlenen ben aglaynca daha fazla kızan gecelikle yanına gitsem dahi bana sırtını dönüp yatan biri

şu paragrafı özellikle kopyaladım.hani bu tarz durumlarda sen de kocana hoş gözük,kadınlık yap vs..diyen sevgili dişi kuşlar var ya onlar okusun diye renklendiriyorum.

konu sahibi yapmaman gereken şeyleri de yapmışsın ama yok düzelmemiş.eşin boşanmak istiyor sanırım değil mi?

çalışıyor musun peki?

sizce çocuğunuzu sürekli kavga gürültü küfür ortamında yetiştirmek mi daha sağlıklı yoksa babasız yetiştirmek mi ?
ki neden babasız olsun boşansanız da baba çocuk arasında düzgün bir ilişki kurulabilir. gerçi eşinizde böyle bir kapasite görünmüyor :KK43:

Bazen olmayınca olmuyor. Her yolu denersin ama olmayınca olmuyor. İyi bir eş huzurlu hayatın başlangıcıdır derler. Allah hakkınızda hayırlsıını nasip etsin. Aileniz yanınızda mı? Haberi varmı onların tüm bu olanlardan?

Sen elinden geleni yaptın ve vicdanın rahat ise düşünme daha gerisini... Boşanmak istiyorsa yol ver gitsin ona. Pişman olacak olan eşindir. Bu arada profilinde ki mesaj eskiden kalma sanırım?

Boşan. Tekrar evlenirsen, bu evliliğinde yaptığın şu hataları ikincide yapma:

1) Kocanın tırnağını kesme.
2) Kocanın ayağını yıkama.
3) Kocanın çorabını giydirme.
4) Kocanın yanında ağlama ota boka. Güçlü görün, güçlü ol.
evet bunları yapmayanlar kıymetli oluyorlar...

Evliliğiniz daha yeni ama bence biraz Zaman verin evet sorunlar var ama halledilmeyecek gibi değil siz her fırsatta rahatsız olduğunuz şeyleri dile getirin belki Zaman'la düzelir ben çok duydum evliliğin ilk seneleri eşim kötüydü sonra iyi olduk diyeni.inşallah sizin eşiniz de hemen bugün düzelir.ama dediğim gibi boşanmayı erteleyin biraz

evet bunları yapmayanlar kıymetli oluyorlar...

kıymetli olmak ya da olamamak için bunlar kıstas değil ki?

koskoca bir adamın çorabını niye giydireyim,ayağını neden yıkayayım,tırnağını ne için keseyim? annesi değil eşiyim sonuçta değil mi?

bunları yapmayanlar şu sebeple kıymetli olabilir belki çünkü adam eş-anne arasında ki ayrımın farkına varır en azından.

Canim yasiniz dha cok genc zamanla iliskiniz duzelicektr ama byle olmasinin da sebebi vardir kimse durdk yere degismez ki maddi skintisi vardr yada isyerinde sorunu vardr yakininda siz oldugnz icin size yansitiodr
ya yasımız genc ama biz simdiden ayrlık kararı almaya baslamıssak daha nekadar ilerler ki bu ilişki ? hem ben artık eskisi kadar esimi sevmediğimi dübünüyorum sanki sogudum ondan :KK61: oda benim peşimden tam 2 yıl kostu ama hepsi bi heves mis evlendkten sonra cok degişti cok verdiği sözleri tutmadı ..

cünkü ben hep esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo . benim esim öyle ki ikinci defa biseyi anlaynca sinirlenen ben aglaynca daha fazla kızan gecelikle yanına gitsem dahi bana sırtını dönüp yatan biri

şu paragrafı özellikle kopyaladım.hani bu tarz durumlarda sen de kocana hoş gözük,kadınlık yap vs..diyen sevgili dişi kuşlar var ya onlar okusun diye renklendiriyorum.

konu sahibi yapmaman gereken şeyleri de yapmışsın ama yok düzelmemiş.eşin boşanmak istiyor sanırım değil mi?

çalışıyor musun peki?
evet o istiyo .. evet calısıyorum ögretmenim .

kıymetli olmak ya da olamamak için bunlar kıstas değil ki?

koskoca bir adamın çorabını niye giydireyim,ayağını neden yıkayayım,tırnağını ne için keseyim? annesi değil eşiyim sonuçta değil mi?

bunları yapmayanlar şu sebeple kıymetli olabilir belki çünkü adam eş-anne arasında ki ayrımın farkına varır en azından.
ama eskiden öyleymiş sadece anneler yapmazlar. bizim adetlerimize göre bunlar yapılır.(bende yapmıyorum yapmam o ayrı da) kına gecesi ne içindir. kocana kurban ol anlamında yapılır kına yakılır

Boşan. Tekrar evlenirsen, bu evliliğinde yaptığın şu hataları ikincide yapma:

1) Kocanın tırnağını kesme.
2) Kocanın ayağını yıkama.
3) Kocanın çorabını giydirme.
4) Kocanın yanında ağlama ota boka. Güçlü görün, güçlü ol.
cok haklısınız aslında artık aglamıyorum ama gec kaldım galiba bazı seyler icin !

evet o istiyo .. evet calısıyorum ögretmenim .

şimdi durum değişti o zaman.öğretmensin yani seni ayakların üstünde tutacak bir mesleğin var.

o zaman şöyle düşünüyorum,kavga dövüş olan bir evde çocuk daha kötü etkilenebilir hele bu ortama ikinci bir çocuk gelirse her şey daha da kötü olabilir.

yani bu hayatı çocuk için çekmek zorunda değilsin-eşin de değil.

Bazen olmayınca olmuyor. Her yolu denersin ama olmayınca olmuyor. İyi bir eş huzurlu hayatın başlangıcıdır derler. Allah hakkınızda hayırlsıını nasip etsin. Aileniz yanınızda mı? Haberi varmı onların tüm bu olanlardan?
hayır yok .. tam olarak kesnlesmeden aileme anlatmak istemedim zaten daha dün gece böyle bi karar aldık .. annem destek cıkacaktırda babamdan süpheliyim .

ama eskiden öyleymiş sadece anneler yapmazlar. bizim adetlerimize göre bunlar yapılır.(bende yapmıyorum yapmam o ayrı da) kına gecesi ne içindir. kocana kurban ol anlamında yapılır kına yakılır

bizim adetlere girersek buradan çıkamayız.bizim adetler hep kadının üstüne yalnız.kadın şunu yapar,kadın bunu yapar,kadın kocasına köle olsun,kurban olsun.peki erkek ne yapar bizim adetlere göre?

Back
X