- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
- 198
nerden baslasam ne anlatsam bilemiyorum tek bildigim var ki hissiz oldugum , biz esimle 2,5 yıllık evliyiz ve bir kızımız var ! ve biz evliliğimizin basından beri sürekli sorunlar yasıyoruz dayak küfür yok . Ancak kolumu sıkma beni ittirme ve manyak beyinsiz gibi sürekli hakaret eden bi kocam var . 3 gün iyiysek 5 gün kötüyüz artık cok yoruldum . benim esim cok sinirli biri sudan sebeplerle herseye kızar hep alttan alldım ama artık dayanamıyorum galiba sürekli aklımda bi ayrılık düsüncesi vardı bunu kendisi dün dile getirdi .. cok zoruma gidiyo bu duruma gelmemiz cünkü ben hep esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo . benim esim öyle ki ikinci defa biseyi anlaynca sinirlenen ben aglaynca daha fazla kızan gecelikle yanına gitsem dahi bana sırtını dönüp yatan biri zor zamanlarımda hic destekcim olmadı hep karsımda yer aldı hep baskasının tarafında oldu onları haklı beni haksız görüp daha fazla üzerime geldi .. neyse cok uzattım ben istiyo muyum bu bosanmayı evet ama ya kızım ne olcak
onu babasız nasıl büyütürüm ! nolur bana bi yorum yapın bişeyler diyin fikirlerinize ihtiyacım var .. buarada ben 24 esimde 29 yasında