galiba yolun sonuna geldik ..

Kız çocuğun varsa boşanınca hayat daha da bi zor olmaz mı? Babanın yanında mı kalacaksın,yine evlenirsen kız çocuğunu yabancı adamın evinde mi bakacaksın:( benimde kızım var bende bazen evliliğimden yaka silkiyorum ama kendi iç dünyamda savaşıp konuyu kapatıyorum:) keşke en baştan daha vakur dursaymışsın.ama biz kadınlar çok yufka yürekliyiz anamıza babamıza yapmadığımız jestleri eşlerimize yaparız:( acaba sende rest çeksen belki senden beklemediği bi hamle görmüş olurda bu sefer ilişkiyi kurtarmaya gider mi ki?

Çok çok üzüldüm durumunuza birde öğretmen olmanız daha çok üzdü yani sizin gibi çok değerlilerimize nasıl kötü davranır hakeret eder hiçmi saygısı yok ve siz sizde de çok hata var neden bu kadar kendinizden ödün verdiniz yani tamam bende eşimi severim sayarım ama eli ayağı tutarken de ayaklarını yıkamam tırnaklarını kesmem yani kızınız için en hayırlısı bu sanırım sonuçta mutsuz bir evde büyüyeceğine babasız heleki böyle bir babayla büyümesin daha iyi rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Kusura bakmayin. Sizi üzmek icin degil de merakimdan soruyorum. Esinizin ayagini yikamak, corabini giydirmek ve tirnagini kesmek niyedir yani? Ögretmensiniz. Cahil bi kadin olsaniz anlayacagim ama düsündüm mantikli bi sebep bulamadimo_O

İçim kalktı

Evet zorlanırsın boşanınca. Her şey güllük gülistanlık olmayacak. Hayat gerçekten zor olacak. Güçlü olmak zorunda kalacaksın her zaman dimdik olacaksın. Ama kızın karşısında küçülmeyeceksin. Kimse seni aşağılamayacak. Kızın güçlü bir anne görüp kendine seni örnek alacak. Yani o evde oturmak kolay olanı. Hehe der geçersin hakaretlerine huyuna gidersin alttan alırsın. Arada kadınlığını kullanırsın. Kız evlat yetiştiriyosun ama. Onun gelecekte nasıl bir karakteri olacağı şu an sana bağlı.

Bence siz kendiniz olun.yani onun sevecegi biri olacağım derken daha kötü olmuş.o sizi zaten sevmiş evlenmis hala neden istemediğiniz ama beni sevsin diye yaptığınız şeyler var.yapmacik davranışlar her zaman karşı tarafta iticilik oluşturur. Empati yapın. Eşiniz istemediği halde size kendini sevdirmek için sizin yaptıklarınızı yapsa onu sever misiniz? Zannetmiyorum.onu Sevin ilgi gösterin hatta yeri gelsin simartin ama sizin de sinirlariniz olsun.tirnak kesmek ayak yikamakcorap giydirmek için diyorum.ha insan bunları da yapar ama hasta olduğunda gerçekten ihtiyacı olduğunda.
Bu arada bence Eşiniz sizi deniyor önce imzalatip sonra vazgeçmesi bunu gösterir. Belki şunu bekliyordur sizden '' ben seni seviyorum evliligimin bitmesini istemiyorum'' bunu duymak istiyordur. Siz daha sıkı sarilin evliliginize ondan beklemeyin güzel şeyleri siz yapın. Siz degisin. Beklentiye sakin girmeyin.evlilikteki en büyük zarar verenlerden birisi beklenti.ondan hiç birşey beklemeyin. Siz değiştikce her şey düzelecek göreceksiniz.

Kız çocuğun varsa boşanınca hayat daha da bi zor olmaz mı? Babanın yanında mı kalacaksın,yine evlenirsen kız çocuğunu yabancı adamın evinde mi bakacaksın:KK43: benimde kızım var bende bazen evliliğimden yaka silkiyorum ama kendi iç dünyamda savaşıp konuyu kapatıyorum:) keşke en baştan daha vakur dursaymışsın.ama biz kadınlar çok yufka yürekliyiz anamıza babamıza yapmadığımız jestleri eşlerimize yaparız:KK43: acaba sende rest çeksen belki senden beklemediği bi hamle görmüş olurda bu sefer ilişkiyi kurtarmaya gider mi ki?
evet cok düsndm ama boyle daha zor ve ben kizimi bu sekilde nasil buytcem surekli kavga eden bi anne baba hakaret eden herseyi dayakla cözen bi baba nin yaninda! suanlik baska sehir deym ama bosanirsak ailemin yanina gtcem calistigim icin sikinti olmayacagni dusunmyrm .. ya inanin yasim cok genc daha evliligin basndayz ne zamana kadar cekebilirim bu adami bilmiyorum ki :(

Back
X