- 11 Temmuz 2018
- 80
- 51
- 3
- 28
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
Ben beni kırmamaları dışında cidden beklentim yok ama sanki kırmak için yarışıyorlarOkul okuyunca iş bulmaktan, eşinin doğum gününü hatırlamasindan , çocukların iyi evlilik ya da iş kurmasından , yaptığın yemeğin tadının şahane olmasından , rezeevasyon yaptigin otelin guzeliginden evliklik vs liste uzar gider ;beklentiyi düşür .
süpersin yaaa darısı bana canım ya ben ufacık şeyi takar günlerce uyuyamam hep dalgın olurum
Allah razı olsun senin gibi kalbi güzel insanları Rabbim iki cihandada ağlatmasın hep mutlu olun dediğinizi denemeye çalışcam çook teşekkür ederimDiger konuna baktim uzuldum.Kimsenin seni azarlamasina izin verme bak bi kere dene karsilik ver cok rahatlayacaksin.Uzme tatli canini
Koca bir hiç anca kendimi yiyorumEee öyle yapınca eline ne geçiyor?
Kırılmamakla başla düşün Ki sivrisinekler girmiş odaya vızır vızır saçmalıyor hayal et elinde sinek İlacı sık üzerlerine ve amaaaan de havada kalsın o kırıcı sözcükleriBeni kırdıklarında amaann deyip gülüp geçmek gece uyumak gibi
çook haklısın balım Allah razı olsun. En çok zoruma giden benim oğlum 2 kilo 800 gram doğdu. Eltimin çocuğu 3 kilo 350 gram. Benden sonra hamile kaldı ben ona çok destek oldum çok dua ettim. Şimdi ufacık şeyde çocukları kıyaslıyor. Doğumuna 1 ay kala oğlumun kaç kilo doğduğunu bildiği halde sordu söyledim dediki bizimki şimdiden 3 kilo dedi ne bilim ben onu kırmamak için hamileyken onun yanında sevinemedim bile hep zor hamilelik falan dedim o hamile olunca onun kadar sevindim ama o her fırsatta kırıyor yaşı küçük desem değil 20 yaşında iki yaş var aradaKırılmamakla başla düşün Ki sivrisinekler girmiş odaya vızır vızır saçmalıyor hayal et elinde sinek İlacı sık üzerlerine ve amaaaan de havada kalsın o kırıcı sözcükleriNe kadar ciddiye alırsan insanları,durumları o kadar kırılırsın .Geç dalganı canını acıtmak isteyenlerle ,gül,geç..
Ben 2 kilo bile değilmişim :) doğduğumda .20 yaşımda ders çalışıyordum değil anne olmak annemin süt kuzusuydum :)Kimisi hiç büyümez kimi erkenden olgunlaşır.Duyma he canım he de Gül geç :) Oğluşunla ilgilen sen insanlar konuşur her söylenileni duymamayı,dinlememeyi öğrenmek gerekiyor sanırımçook haklısın balım Allah razı olsun. En çok zoruma giden benim oğlum 2 kilo 800 gram doğdu. Eltimin çocuğu 3 kilo 350 gram. Benden sonra hamile kaldı ben ona çok destek oldum çok dua ettim. Şimdi ufacık şeyde çocukları kıyaslıyor. Doğumuna 1 ay kala oğlumun kaç kilo doğduğunu bildiği halde sordu söyledim dediki bizimki şimdiden 3 kilo dedi ne bilim ben onu kırmamak için hamileyken onun yanında sevinemedim bile hep zor hamilelik falan dedim o hamile olunca onun kadar sevindim ama o her fırsatta kırıyor yaşı küçük desem değil 20 yaşında iki yaş var arada
Darısı banaAamaaannnn diyorum ben coktaa tiinn
doğru ama üst katımda oturuyor ortak arkadaşlarımız var. Her ortamda kendini beğendirmek için beni kötüler ufacık hatamı söyler durur bense onun hatalarını örtmek için çabalarım kayınvalidemin yanında falan ama bana karşı bitmeyen bi kini var çok üzülüyorum ama sanırım artık takmamam lazım arkadaşa demişki gizem çok iyilik etti bana hakkını yiyemem demiş bir ara küstüğümüzde. Madem biliyor niye kırıyor buna üzülüyorum. Ama artık takmicam inşAllah ☺Ben 2 kilo bile değilmişim :) doğduğumda .20 yaşımda ders çalışıyordum değil anne olmak annemin süt kuzusuydum :)Kimisi hiç büyümez kimi erkenden olgunlaşır.Duyma he canım he de Gül geç :) Oğluşunla ilgilen sen insanlar konuşur her söylenileni duymamayı,dinlememeyi öğrenmek gerekiyor sanırım
çook haklısın balım Allah razı olsun. En çok zoruma giden benim oğlum 2 kilo 800 gram doğdu. Eltimin çocuğu 3 kilo 350 gram. Benden sonra hamile kaldı ben ona çok destek oldum çok dua ettim. Şimdi ufacık şeyde çocukları kıyaslıyor. Doğumuna 1 ay kala oğlumun kaç kilo doğduğunu bildiği halde sordu söyledim dediki bizimki şimdiden 3 kilo dedi ne bilim ben onu kırmamak için hamileyken onun yanında sevinemedim bile hep zor hamilelik falan dedim o hamile olunca onun kadar sevindim ama o her fırsatta kırıyor yaşı küçük desem değil 20 yaşında iki yaş var arada
Bunun neyine takılıyorsun
Evet benim bebeğim minikti doğduğunda de ne var ki suç mu ayıp mı günah mı?
sen neden kendini eksikli görüyosun da bu denilenler canını acıtıp kafana takılıyor[/QUO yok kayınvalidemin yanında hava atmak için sormasına üzüldüm kaynanam uzakta oturur bize gelmişti eltim üst katta oturuyor kaynanam gelince onuda çağırdım çay kahve içmek için . ne bilim ben o kırılmasın diye kendimden ödün veripte onun her fırsatı kırmaya çalışmakla kendini övmekle uğraştığını görünce üzülüyorum
Ah ahOda doğru ah ah napcezz gıı biz böyleee
Noldu ki canım? Niye uzuyacanO zaman ben susup yavastan uzayayim .
Doğru söylüyosun canım inşAllah takmam artıkSadece kendinde kal kimse sana dokunamaz sen izin vermedigin sürece sen senin dişinda olan şeyleri değiştiremezsin o yüzden olaylar senin dışındaysa taksan bişey değişmez takmasında
Ben de gamsız degilim o yüzden .Noldu ki canım? Niye uzuyacan
Hı anladım inşAllah oluruz :)Ben de gamsız degilim o yüzden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?