Gam Keder

Dertli Gizem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
80
51
3
28
Selamun aleykum yüreği kendi güzel kadınlar size sorum nasıl gamsız olurum? Evet derdim bu ben gamsız olmak istiyorum. Gamsız olmayı başaran varsa önerileri bekliyorum canlarım

Selamun aleykum yüreği kendi güzel kadınlar size sorum nasıl gamsız olurum? Evet derdim bu ben gamsız olmak istiyorum. Gamsız olmayı başaran varsa önerileri bekliyorum canlarım

Ben biraz gamsızımdır. Eskiden çok kafaya takardım, stresten hastalar olacak hale gelirdim. Sonra dedim ki kendi kendime: Elden gelen bişey yoksa, kendim dışındaki şeyleri ve kişileri değiştiremiyorsam neden kasayım ki?
Çok zor zamanlar geçiriyor bile olsam bunun bi sonu var. Hiçbir acı aynı şekilde sonsuza kadar sürmez. ya biter ya azalır ya da ben alışırım. E bu durumda bir şarkıda da dediği gibi "kendimi bunun için mi yorucam ben?"
:)

hiçmi yok kele anam azıcık tavsiye vereydin yaaa
Spesifik olarak bi örnek anlatın üzerine yorum yapalım gizem,ayrıca dertli gizem ne ya arabesk şarkıcısı mısınız,parlak neonlarla adınızı görmüş gibi oluyorum
Dertli gizem demişsiniz siz nasıl gamsız olacaksınız,dert çağırıyorsunuz resmen

süpersin yaaa darısı bana canım ya ben ufacık şeyi takar günlerce uyuyamam hep dalgın olurum

Hayata, iş, eş, arkadaş, çocuk, okul , yiyecek ve çesitli durumlarda beklentiyi minimuma indirin.

Hahaha haklısın balım. kız vallahi bende bıktım kendimden haklı bile olsam karşımdaki alınmasın diye susuyorum bi kere birine hatasını söyledim 2 gün yatamadım üzdümmü diye

Hahaha haklısın balım. kız vallahi bende bıktım kendimden haklı bile olsam karşımdaki alınmasın diye susuyorum bi kere birine hatasını söyledim 2 gün yatamadım üzdümmü diye
Ooo ben tam tersi hatasını söylemezsem iki gün uyuyamam,eve gelip arar öyle fırça çekerim hatta,kırılan kırılsın napalım ,ayrıca öyle kırılmakla kimse ölmüyor bak sana dertli,gamlı ,kederli gayet yaşıyorsun
Esirgeme lafını,üslubunu bil haklıyken haksız çıkma,öfkene yenilme,konunun özünü kaybetmr yeter

Yok aksine herkes beni axarr
Yoo aksine beni azarlar karşıdaki kırıldım bile diyemem o anlasın isterim bi gülse unuturum herşeyi

Haklısın canım kimseden bişey beklemesem hayal kırıklığına uğramam
Okul okuyunca iş bulmaktan, eşinin doğum gününü hatırlamasindan , çocukların iyi evlilik ya da iş kurmasından , yaptığın yemeğin tadının şahane olmasından , rezeevasyon yaptigin otelin guzeliginden evliklik vs liste uzar gider ;beklentiyi düşür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…