Bu dizide tek 4ncu sezonda degilki hemen hemen her bölümünde bu sahneler var ..
Anlamadigim izlemek istemeyen kapasin izlemesin... Niye dizi kaldirilmasi için bir çaba içindekiler ki... Tercih meselesi değil mi sonuçta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu dizide tek 4ncu sezonda degilki hemen hemen her bölümünde bu sahneler var ..
Anlamadigim izlemek istemeyen kapasin izlemesin... Niye dizi kaldirilmasi için bir çaba içindekiler ki... Tercih meselesi değil mi sonuçta
Bi anlatrmisiniz..? :)))
ilk sezon ilk bölümde ensest ilişkiyi idrak etmekte zorlandım, ikinci bölüm anca jeton düştü, ilk defa böyle bişey seyrediyorum ne bileyim, ilk sezon su gibi aktı, ama ikinci sezon birinci bölümde çok sıkılıp bıraktım
dizi çok güzel olmasına rağmen cinsel içerikli sahneler bence de abartılıydı
Şuan sinirden kuduruorum yani .iyi olmuş bu basligin acilmasi.Şöyle ki kadınlar ciplak gözüküyor bolumlerde hani kuvetten kalkarken ciplak uyurken vs gosteriyorlar..
Eski caglari anlattigi için harem tarzi durumlarda var mesela kadınlar cagriliyor üstlerini cikartip fiziğe bakip seciyorlar..
erkek erkek ilişkisi, üvey kiz kardeş ve abisi iliskisi ya da coklu iliskiler cinsel acidan yer veriyor nasil anlatsam birlikte olurken gösteriyorlar ama dakikalarca yada of bakamiyorum oha diyeceginiz kadar acikca değil..
ben internetten izlediğim için sansürlüsünü bulamadım canım ya, sanırım bu tip diziler iki türlü çekiliyormuş, sansürlü kısım garip olmasın diye farklı sahne çekiliyormuş
Sizin gorusleriniz nedir.insanların özellikle erkek milletinin istahini kabartacak sahnelermi oluyor dizi de
ya cinsel organlar görünmüyor tabii ki, onun dışında ilişki anı gösteriliyor, ama onunda dışında cinsel ilişki olmadan konu cinsel ilişki değilken, cinsel organların gösterildiği de oluyor
tercih meselesi izleyene bişey demem, banane, hoşlanan da, doğal bulanda vardır muhakkak, ama ben hoşlanmadım, bu sahneler daha üstü kapalı verilebilirdi ama onun dışında birinci sezon muhteşemdi, diğer sezonları izlemediğmden bişey diyenicem
geri kafalımıyım neyim bilmiyorum
Simdi bitirdim son bölümü. Diğer sezonlarda olmayan bu sezon olan bişey yoktu. Hatta cinselligin en olmadıgı bölümlerdendi.
Neden sinirlenip uzuldugunuzu hic anlamadim vallahi:)
iyi de canım bunun pek diziyle alakası yok, izlemek isteyen çok daha açık por.noları bulur izler internetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?