Game of Thrones: Tecavüz şöleni

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Game of Thrones'un 4. sezonu olaylı başladı
Game of Thrones'un olaylı ilk bölümüne tepkiler büyüyor...

Game of Thrones'un 4. sezonu olaylı başladı

Her daim cesur sahneleriyle ön plana çıkan dizi, bu defa izleyiciler tarafından 'fazla ileri gitmekle' suçlanıyor. Diziye yeni katılan prensin dizinin ilk sahnelerinden birinde, birkaç hayat kadınını teker teker soyması ve daha sonra gerçekleştirdiği eşcinsel eğilimler ABD'nin muhafazakar çevresini kızdırdı...

Reyting rakamlarına göre 700 bin izleyici bu sahne sırasında diziyi izlemeyi bıraktı, kanal değiştirdi. Twitter'daki yorumlar ise; "Dizi artık çok ileri gitti. Fazlaca tecavüz ve cinayet var. Bu kadarını izlemekten keyif almıyoruz!" denildi.

ŞİDDETİ VE SAĞLIKSIZ İLİŞKİLERİ NORMALLEŞTİRİYOR
Dizide bu kadar açık sahneler varken, akşam 9'da başlaması da ayrıca ailelerin tepkisini çekti. Twitter'da yapılan yorumlardan biri ise, "Game of Thrones artık tam anlamıyla bir tecavüz festivaline dönüştü" oldu. Yapımcılar Birliği'nden de tepkiler yükseldi: "Bu sahneler şiddeti ve sağlıksız ilişkileri normalleştirmektir. Televizyonda bu sahneleri izlemenin hiçbir anlamı yok!" milliyet

Bu dizide tek 4ncu sezonda degilki hemen hemen her bölümünde bu sahneler var ..

Anlamadigim izlemek istemeyen kapasin izlemesin... Niye dizi kaldirilmasi için bir çaba içindekiler ki... Tercih meselesi değil mi sonuçta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bidakika ya .acik acik cinsel ilişki filanmi var

Bu filmde acikacik cinsel iliskimi var

Bi anlatrmisiniz..? :)))

Bi anlatrmisiniz..? :)))

Şöyle ki kadınlar ciplak gözüküyor bolumlerde hani kuvetten kalkarken ciplak uyurken vs gosteriyorlar..

Eski caglari anlattigi için harem tarzi durumlarda var mesela kadınlar cagriliyor üstlerini cikartip fiziğe bakip seciyorlar..

erkek erkek ilişkisi, üvey kiz kardeş ve abisi iliskisi ya da coklu iliskiler cinsel acidan yer veriyor nasil anlatsam birlikte olurken gösteriyorlar ama dakikalarca yada of bakamiyorum oha diyeceginiz kadar acikca değil..

ilk sezon ilk bölümde ensest ilişkiyi idrak etmekte zorlandım, ikinci bölüm anca jeton düştü, ilk defa böyle bişey seyrediyorum ne bileyim, ilk sezon su gibi aktı, ama ikinci sezon birinci bölümde çok sıkılıp bıraktım
dizi çok güzel olmasına rağmen cinsel içerikli sahneler bence de abartılıydı

Evet normal diziler gibi değil sinirlari ama ben olaya savaşa o kadar kaptiriyorum ki hic rahatsız olmadim niyeyse

Ama saati 9 degilde daha gece alınabilir.. Mesela CNBC e pazartesi aksamlari saat 10da yayinliyor ve sansürle tabiki:)

Şuan sinirden kuduruorum yani .iyi olmuş bu basligin acilmasi.

ben internetten izlediğim için sansürlüsünü bulamadım canım ya, sanırım bu tip diziler iki türlü çekiliyormuş, sansürlü kısım garip olmasın diye farklı sahne çekiliyormuş

ben internetten izlediğim için sansürlüsünü bulamadım canım ya, sanırım bu tip diziler iki türlü çekiliyormuş, sansürlü kısım garip olmasın diye farklı sahne çekiliyormuş

Sizin gorusleriniz nedir.insanların özellikle erkek milletinin istahini kabartacak sahnelermi oluyor dizi de

Sizin gorusleriniz nedir.insanların özellikle erkek milletinin istahini kabartacak sahnelermi oluyor dizi de

ya cinsel organlar görünmüyor tabii ki, onun dışında ilişki anı gösteriliyor, ama onunda dışında cinsel ilişki olmadan konu cinsel ilişki değilken, cinsel organların gösterildiği de oluyor

tercih meselesi izleyene bişey demem, banane, hoşlanan da, doğal bulanda vardır muhakkak, ama ben hoşlanmadım, bu sahneler daha üstü kapalı verilebilirdi ama onun dışında birinci sezon muhteşemdi, diğer sezonları izlemediğmden bişey diyenicem

geri kafalımıyım neyim bilmiyorum

Son düzenleme:

Geri kafaliliktan ziyade gerçekten muhafazakarlik bence.yani sözde muhafazakarlarimiz var bide.cildirdim yani öyle acik sahneleri niye koyarlar bilmem.erkeklerimizde saolsunlar hic kacrmazlar agizlarida sulanir bakarlar.ben doğru bulmuorm boyle sahneleri.

Grikafalilikssa geri kafali malin tekiyim bende.evet kuzu ((((( hof

iyi de canım bunun pek diziyle alakası yok, izlemek isteyen çok daha açık por.noları bulur izler internetten

Son düzenleme:
Simdi bitirdim son bölümü. Diğer sezonlarda olmayan bu sezon olan bişey yoktu. Hatta cinselligin en olmadıgı bölümlerdendi.

Neden sinirlenip uzuldugunuzu hic anlamadim vallahi:)

Neden sinirlenip uzuldugunuzu hic anlamadim vallahi:)

Ablamin 17 yasinda oğlu var .gecen teyze game of thronesi izliorum snra knusalim demişti. Sinirlerim de dolayisiyla nasil bi film olduğunu öğrenince şuan.tavan yapti : (

iyi de canım bunun pek diziyle alakası yok, izlemek isteyen çok daha açık por.noları bulur izler internetten

Bazilari ..... dan ziyade bu tur daha film tadinda biraz ustu örtülü erotizmleri seyretmekten daha tat aliolar canim.bilmem anlatabildmmi ama.neyse (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…