Ablamin 17 yasinda oğlu var .gecen teyze game of thronesi izliorum snra knusalim demişti. Sinirlerim de dolayisiyla nasil bi film olduğunu öğrenince şuan.tavan yapti : (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu dizide tek 4ncu sezonda degilki hemen hemen her bölümünde bu sahneler var ..
Anlamadigim izlemek istemeyen kapasin izlemesin... Niye dizi kaldirilmasi için bir çaba içindekiler ki... Tercih meselesi değil mi sonuçta
İnanin ben resmen gün saydim bu sezon baslasin diye..
Dizi muhtesem bir dizi hani izleyene sapik demek haksizlik olur
Çünkü konusu, oyunculari, görseli herşeyiyle bir harika:)
Bazilari ..... dan ziyade bu tur daha film tadinda biraz ustu örtülü erotizmleri seyretmekten daha tat aliolar canim.bilmem anlatabildmmi ama.neyse(
Kesinlikle efektler falan çok başarılı ilk bölümlerde açık sahnelere bende şaşırmıştım ayrıca yabancı dizilerin çoğunda benzer sahneler var beğenmeyen izlemesin yani
Merak etme kimse masturbasyon yapmak için game of thrones izlemez.
Hic izlenedim. Merak ettim şimdi. Hangi kanalda hangi gun ve saat kacta yayinlaniyor. Biraz bilgi sahibi olurum hic olmazsa baaaggggggzi konularda
Hic izlenedim. Merak ettim şimdi. Hangi kanalda hangi gun ve saat kacta yayinlaniyor. Biraz bilgi sahibi olurum hic olmazsa baaaggggggzi konularda
Yav sevgili Okypete,aç netten izle.Türk kanallarında sağından solundan kırpıyorlar,diziden başka her şeye benziyor.Hic izlenedim. Merak ettim şimdi. Hangi kanalda hangi gun ve saat kacta yayinlaniyor. Biraz bilgi sahibi olurum hic olmazsa baaaggggggzi konularda
tamamdır. Oyle yapacagimYav sevgili Okypete,aç netten izle.Türk kanallarında sağından solundan kırpıyorlar,diziden başka her şeye benziyor.
Tesekkurler.bir izleyim sunu bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?