Game of Thrones: Tecavüz şöleni

İnanin ben resmen gün saydim bu sezon baslasin diye..

Dizi muhtesem bir dizi hani izleyene sapik demek haksizlik olur

Çünkü konusu, oyunculari, görseli herşeyiyle bir harika:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 sezondur bu dizide hep benzer sahneler var zaten,şimdi mi akıllarına gelmiş müstehcen olduğu?Ben de her bölümünü izledim şimdiye kadar,çoluk çocuk oturup izlenecek bir dizi değil asla,ama izledikçe alışıyor insan müstehcen sahnelere,diğer normal sahnelerden farklı gelmiyor.Tabi Türkiye'de yayınlanan hali makaslana makaslana kuşa dönüyorRahatsız olan izlemesin yani tv'nin önüne bağlayıp zorla izletmiyorlar ya?

The Tudors'ta benzer bir diziydi, dediğinize katılıyorum, istemeyen seyretmez, kimse zorla açın seyredin demiyor, üstelik bu tür diziler en azından Türkiye'de herkesin gün içinde açıp seyrettiği kanallarda değil, açmazsınız olur biter, ailece izlenecek bir dizi değil zatenssz:

Kesinlikle efektler falan çok başarılı ilk bölümlerde açık sahnelere bende şaşırmıştım ayrıca yabancı dizilerin çoğunda benzer sahneler var beğenmeyen izlemesin yani

Bazilari ..... dan ziyade bu tur daha film tadinda biraz ustu örtülü erotizmleri seyretmekten daha tat aliolar canim.bilmem anlatabildmmi ama.neyse (

Merak etme kimse masturbasyon yapmak için game of thrones izlemez.

Kesinlikle efektler falan çok başarılı ilk bölümlerde açık sahnelere bende şaşırmıştım ayrıca yabancı dizilerin çoğunda benzer sahneler var beğenmeyen izlemesin yani

Özellikle bir dönemi anlatan, yaşamış ya da yaşadığı varsayılmış kişileri konu alan dizileri çok güzel, Spartacus muhteşem bir diziydi mesela, The Tudors'ta öyle, şimdilerde Herkül var sanırım, seyretmedim ama seyretmek istiyorum, güzel oluyor.

İsteyen istediği diziyi izler, istemeyen kapatır tv yi bu kadar basit ama sanat için mi bu gerçekten yoksa reyting için mi? Ya da bu kadarına gerek var mı demeden edemiyor insan. Cinsellik hayatın bir parçası kesinlikle ama …

Fantastik kurgu harikasıdır game of thrones yahu. Evet bu türün alışmış olduğumuz yapısından biraz uzak , e bundan hoşlaşlamayan bu sanat eserinden mahrum kalır, diyecek bir şey yok.

Cinselliğe gelene kadar, o görsel efektler, kostümler, mekanlar, dekor, soundtrackleri...resmen kusursuz..Kitap serisini okumadım, fakat okuyanlar seriyi helak etmedikleri konusunda hem fikir..

Hic izlenedim. Merak ettim şimdi. Hangi kanalda hangi gun ve saat kacta yayinlaniyor. Biraz bilgi sahibi olurum hic olmazsa baaaggggggzi konularda

Son düzenleme:
Hic izlenedim. Merak ettim şimdi. Hangi kanalda hangi gun ve saat kacta yayinlaniyor. Biraz bilgi sahibi olurum hic olmazsa baaaggggggzi konularda

İnternetten izleyebilirsiniz çünkü TV de ne yazik.ki sansürden geçilmiyor:)

Yeni sezonu ise cnbce de pazartesi aksam.10da yayinlaniyor ama.4ncu sezonda:)

Tesekkurler.bir izleyim sunu bakiim

Son düzenleme:
Çok güzel bir dizi.Çok profesyonel.Bayılıyorum.Tudors'u da çok seviyordum.Burada ağa paşa teması,aşk diye 5 dakikalık öküz gibi bakışmalar dizi diye yutturulduğu için millete garip geliyor.Tudors yayınlandı,İngiltere kraliçesi Elizabeth "Biz böyle ecdad tanımadık " demedi en azından Adamlar özgür bir ortamda sanatsal işler yapıyor,reyting rekorları kırıyor.İstemeyen izlemesin.
Not:Bu arada Sibel Kekilli de oynuyor dizide.Başarılı.Bizim burda dandik dizilerde oynayınca Holywood kapıları açılacağını zannedenlere kapak olsun.Kadını ..... filmleri var diye küçük görüyorlardı.

Yav sevgili Okypete,aç netten izle.Türk kanallarında sağından solundan kırpıyorlar,diziden başka her şeye benziyor.

Merak etiim yav.. Ben de mi seyretsem ne etsem? 4 sezon olmus he mi? Neresinden baslamali ki?

HBO her zaman çok cesur olmuştur diğer kanallara göre. Yeni birşey değil ki bu. Game of Thrones'un yeni sezonuna başlamadım henüz, ama bugüne kadar kitabıyla senkronize gittiğini ve izlediğim en başarılı uyarlama olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…