bu dizi şahane, çok muhteşem tamam, birinci sezonu soluksuz izledim ikinci sezon için gün saydım, ama dizide abla-kardeş ilişkisi ve por.nografiye varan görüntüler olmasaydı, dizi daha mı az muhteşem olacaktı, yooo, benim için çok daha güzel olurdu
bu tamamen satış stratejisi, bakın burda bile 5 sayfa konuştuk
ne diyo amerikalılar sex satar
bu arada po.rno kelimesi neden yasaklı kk da yaw, küfür değil bişey değil, sadece tanım
canım boşver takılma onlara sensokakta çoluk çocuğun ahlakı bile değişti küfür falan bile normal artık ülkemizde..
bende şu açıdan yazayım tamam doğru bulmuyoruz böyle şeyleri napmamız lazım peki yabancı bir dizi olduğuna göre hiç bişey yapamayız biz tepki göstersek kim takar izlemeyin sizene derler veya yasaklanır trde onumu istiyorsunuz bişeyler yasak oluncada kızıyoruzoyüzden istediğiniz kadar tartışın biz bişey yapamayız bizim ülkemizde olmayan bi dizi için hem zaten bizde sansürlü veriliyor netten izlemek isteyen hertürlü p.noyu izliyor diziler şöyle dursun
bibi canım ben evrensel olarak yazdım, tabiki bizim ülkeyi kim takar. tüm insanların tepki göstermesi gerekiyor. hani insanlık dışı olaylar olunca dünya ülkeleri hatta dünya starları protesto ediyor ya, onun gibi. ama olmaz izleyeni çok çünkü. bu arada p... dan afarklı bişey bu. P... masum kalıyor yanında, ensest diyoruz , daha ne olsun.
hiç p.no izlemedin galibaneler var görsen kusarsın zaten burda savunanlarında normal karşıladığını düşünmüyorum ama yapılacak tek şey izlememek ne yapabiliriz biz elalemin dizisi için gösterildiği ülkede geç saatte yayınlanıyormuş galiba :26:
Gaylik/lezbiyenlik doğuştan gelir ve sonuna kadar normaldir.Kapatma tuşu var iyi hoş diyorsunuz da arkadaşlar ama biz her şeye bu mantıkla bakarsak iyi valla..Edep haya kalmasın herkes kendi aleminde aksın..Ben insanların bu tip şeyleri izleye izleye artık normal karşılandığını düşünüyorum zaten amaçları da bu ve başarıyorlar ahlaki çöküşe bakarsak gaylik lezbiyenlik gibi şeyler o kadar normal karşılanıyor ki(hastalıklardan bahsetmiyorum).Çekmesinler arkadaşım koymasınlar o sahneyi ne kaybedecekler ya da izleyici ne kaybedecek? Ben tv de zap yaparken bile rahatsız oluyorum ailemle otururken ben utanıyorum .Hoş değil bana göre.
Çakır'ın arkasından namaz kılan ülkeyiz biz, bir şey olmaz. Türklerin çoğu bunları izlemiyor zaten. Genel olarak öküz gibi bakışmaları içeren dandik dizilerden hoşlanırlar.dizilerin insanlar üzerinde ne kadar etki yarattığını gördük , hele hele böyle dizileri düşünemiyorum bile !
Aradan 1000 yıl da geçse ensest ilişki aklı kıt olmayan insanlar tarafından normal karşılanmayacaktır. Bu bir sapkınlık, rahatsızlık.Ensest ilişkiyi normalleştirme çalışmaları bunlar......edebiniz bozulmaz belki sma bir iki kuşak sonra bu olaylara tepki vermezsiniz
Dünya ve gelecek çocuklar üzerine şekilleniyor, hiçbir şey onlara verilecek zarardan daha kıymetli olamaz.. Onların bunu izleme ihtimali asla riske atılamaz. aileler o kadar bilinçli olsaydı, zaten şimdi bu halde olmazdık.. Evinde interneti olan, annesinin babasının bilgisayarı bile açmayı kapatmayı bilmediği evler varken hangi denetimden bahsediyorsunuz. p..... bile masum kalıyor bu içerikteki dizilerin yanında. ensest ya. onu izlesin bunu izlemesin. İzledikçe normalleştirecek belki evdekilere bakacak farklı gözle. Bi düşünün ya çocuğun annesine , abini kız kardeşine ilgi duyduğunu... Allahım evlerden ırak olsun... tek başına dizi etkili olmaz ama bütün unsurları temizlemek lazım.. İzlemeyin yapmasınlar.. İzleyin daha da abartsınlar...
Kusura bakmayan, superman insanin uçmasini normallestirdimi? Muhtesem yüzyilda, adamin kaç tane karisi olmasi, entrikalar olmasi normallestirdimi? Haydi onlari geçtim, Türkiyede hiç ensest denilen sey olmadimi? Halen amca oglu/kizi evleniyor bu ülkede. O normalde, bir dizi (ki bu dizi zaten simdi zaman ile bile baz almiyor, science fiction gibi birsey)
Bu ülkede o kadar çok sey yalnis gidiyor ama hayir insanlar haberlerden, gerçek hayattan degil, dizilerden etkileniyormus.Cinsel istismar yapan çoçuklar bunu çogunlukla ailesinde görüyorlar hanimefendi, dizilerden degil.
Ayrica sirf cahil anne baba var diye, her dizi aile dizisi olmak zorunda degil, yada yapimcilar bunu düsünmek zorunda degil. Bu tür diziler zaten çoçuklarn uyumasi gerken zamanlarda yayinlanir.
Ha bu arada birisi demisti, artik gaylik/lezbiyenlik normallesti diye. Evet! Normallesti, cünkü dogadan gelen birseydir. Nasil sana kizlara ilgi duymak imkansiz gibi geliyorsa, onlar içinde tersi aynisdir. Zaten o insanlar yüzyillarca neler çektiler sirf cinsel kimliklerinden dolayi.
Ben özendirici buluyorum... Özendirici unsurlardan biri eksilse kardır diye düşünüyorum...
Neresi özendirici? Birseyin televiyzonda çikmasi özendiricimi oluyormusta? Eger bir insan ensest yapiyorsa zaten sapik bir insandir. Bunu yapmak için diziye gerek yokki.
Sen hiç bu diziye baktinmi ki ahkmak kesiyorsun?
Kusura bakmayan, superman insanin uçmasini normallestirdimi? Muhtesem yüzyilda, adamin kaç tane karisi olmasi, entrikalar olmasi normallestirdimi? Haydi onlari geçtim, Türkiyede hiç ensest denilen sey olmadimi? Halen amca oglu/kizi evleniyor bu ülkede. O normalde, bir dizi (ki bu dizi zaten simdi zaman ile bile baz almiyor, science fiction gibi birsey) içinmi endiseleniliyor?
Bu ülkede o kadar çok sey yalnis gidiyor ama hayir insanlar haberlerden, gerçek hayattan degil, dizilerden etkileniyormus.Cinsel istismar yapan çoçuklar bunu çogunlukla ailesinde görüyorlar hanimefendi, dizilerden degil.
Ayrica sirf cahil anne baba var diye, her dizi aile dizisi olmak zorunda degil, yada yapimcilar bunu düsünmek zorunda degil. Bu tür diziler zaten çoçuklarn uyumasi gerken zamanlarda yayinlanir.
Ha bu arada birisi demisti, artik gaylik/lezbiyenlik normallesti diye. Evet! Normallesti, cünkü dogadan gelen birseydir. Nasil sana kizlara ilgi duymak imkansiz gibi geliyorsa, onlar içinde tersi aynisdir. Zaten o insanlar yüzyillarca neler çektiler sirf cinsel kimliklerinden dolayi.
Superman örneği olmamış yalnız uçmayı normalleştirse ne olacak? Uçacaz mı? ama kendini öyle sanıp balkondan atlayan ve ölen çocuklar çıkmıştı bi ara haberlere.
İnsanlar Tv den dizilerden etkileniyor bunun bir sürü örneği var.
Evet hepimiz bugun ensest sapkınlık diyoruz ama bunları göre göre normal gelmesi şaşırtıcı değil şimdi duyunca şaşırıyoruz bize yıllar once normal gelmeyen şeylerin yıllar sonra normalleşmesi gibi.
Bu dizinin içinde zaten ensest normal birseymis olarak gösterilmiyorki. Bu ensest olayini disa vurmak isteyen adam asildi.
Normal olsaydi dizide bile gizli yapilmazdi.
Baze konularda evet modernlestik, fakat ensest, pedofili, tecavüz gibi durumlar asla normallesmez!
Boldladim cümle için tekrar anne baba suçlu, bunun suçunu diziye asla yükleyemezsiniz. Tekrar diyorum, anne baba çoçuga egitim vermesi gerekiyor, bir televizyon degil! Televizyonu bu misyon ile yüklemek yalnistir!
izlemek istemeyen kapatır mantığıyla düşünürsek uyuşturucularda bakkallarda satılsın,hatta reklamları falan yapılsın,istemeyen almaz yani ne var.çocuklarada aileleri sahip çıkıversin bi zahmet
Ama siz genel düşünmüyorsunuz bunun eğitimle alakası yok artık tüm dünyanın TV karşısında nasıl durduğunu biliyoruz değil mi?
Bugün bu saydıklarınız asla !! olarak görulebilir ama yarın??
İşte bunu bilemeyiz ama geçmişten ders alırsak önlem alınabilir.
Bu dizi isterse bunu yermek için yapsın böyle bir sahne izlendim mi direkt bilinçaltı.
izlemek istemeyen kapatır mantığıyla düşünürsek uyuşturucularda bakkallarda satılsın,hatta reklamları falan yapılsın,istemeyen almaz yani ne var.çocuklarada aileleri sahip çıkıversin bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?