- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
sende söylersin "yok annemlerde kalicam özledim fln. yada annenlerin evi soguk cocuk üsür vs" gibi seyler söyle ama fazla da üsteleme. yani kisa kes..
beyefendi nasil sana danismadan karar alabiliyorsa sende kafana göre karar al..
sanirim erkeklerin geneli öyle..daha cok kadinlar kafaya takar ufak seyleri büyütür..sorun yapar..cok fazla düsünür..ilerisini düsünür..vs.
bu konuda yapabilecegin pek bisi oldugunu sanmiyorum. o'nun huyu öyle, degistirmesi zor olur. benimde esim mesela bi problem oldugunda cok da rahat uyuyabiliyobense sabaha kadar nöbet tutarim yapcak bisi yok..
belki onun yaptigi gibi davranarak ona senine rahat oldugunu gösterebilirsin, belki ozaman anlar.. onun disinda da zor yani,
sorun yapmayı bırakın bence siz de takmayın her şeyi kafanıza
madem düşünsenizde değişen bir şey yok niye kendinizi üzüyorsunuz
Bende dertliyim bu konuda benimki gamsız değilde bencil diyelim
İşi çok ağır insanlarla uğraşmak kolay değil biliyorum
Ben ev hanımıyım 2 çocuğum var
akşam eve geliyor stresli yorgun ilgi bekliyor tabi benden
Bende bütün gün çocuklarla bunalıyorum aynı ilgiyi ondan bekliyorum ama yok
Cocukların yaramazlıklarını çekmiyor yemeğini yiyip odaya gidip bilgisayarda takılıp yatıyor
Genelde böyle geçiyor günlerimiz bana karşı tuhaf uzun zamandır bende üzülüyorum ne yapmalıyım nasıl düzelecek aramız
yok bacim yok ugrasma.. onlar rahat.. aslinda onu degistirmeye calisma kendin öyle olmaya calis..
bende cünkü deniyoruminsanin kafasi daha rahat oluyo yaa..kendini slkmak, yada kafaya herseyi takmak insani hasta eder..
oyüzden artik bende zor'da olsa deniyorum.. ama cok zor..
ben bide sunu deniyorum, baktim uyuyor.. bi saga bi sola dönüp onunda rahat uyumasina izin vermiyorumofluyup pufluyorum.. bi süre sonra soruyo "askimm nolduuu?"
ondan sonra ben basliyorum anlatmayaa
eminmisin esinin gece uyanıp araba yada oyun falan baktığına ....Slm kızlar
Eşim le yapılarımız biraz ters eşim çok rahat gamsız biri bense herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür önemserim
2 sıkıntım var bu ara eşimle
İlki eşim bahsettiğim üzere bilg sevdalısı bu ara sabah erken saatlerde nete girip haber araba vs..inceliyor
2 saat bakıp yatıyor sonra öğleye doğru kalkıyor kahvaltıyı beraber yapmak için bekliyorum uyandırması sorun oluyor
Artık bıktım söylüyorum anlamıyor
İkinci sıkıntım ise eşim görevli şehir dışına çıkacak
Görev sırası onda olmadığı halde arkadaşı söylemiş eşim benim istemediğimi bile bile kabl etmiş
Gidicem dediğinde bana niye sormadın dedim istemicektin kavga etmek istemedim işte dedi
Çok kırıldım. Özür diledi ama dilediğim gibi ilgilenmedi benimle
Evde çocukla tek kalmak istemediğim sıkılırım diye düşünüp annemlere gitmeyi düşündüm
3 günlüğüne gidiyor 1 gün de annemlerde kalırsın muhabbetine başladı
Her gittiğinde bu lafından sıkıldım evleri soğuk ve çocukla göçebe gibi gezmek istemiyorum
Uzun olsa kalırdım belki
Kısaca bu rahatlığından bıktım beni önemsemeyip istemediğimi bile bile kabul etti şimdi istekleri oluyor katlanamıyorum(annemlerde kal diye)
Böyle rahat bi adama ne yapmalı
Slm kızlar
Eşim le yapılarımız biraz ters eşim çok rahat gamsız biri bense herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür önemserim
2 sıkıntım var bu ara eşimle
İlki eşim bahsettiğim üzere bilg sevdalısı bu ara sabah erken saatlerde nete girip haber araba vs..inceliyor
2 saat bakıp yatıyor sonra öğleye doğru kalkıyor kahvaltıyı beraber yapmak için bekliyorum uyandırması sorun oluyor
Artık bıktım söylüyorum anlamıyor
İkinci sıkıntım ise eşim görevli şehir dışına çıkacak
Görev sırası onda olmadığı halde arkadaşı söylemiş eşim benim istemediğimi bile bile kabl etmiş
Gidicem dediğinde bana niye sormadın dedim istemicektin kavga etmek istemedim işte dedi
Çok kırıldım. Özür diledi ama dilediğim gibi ilgilenmedi benimle
Evde çocukla tek kalmak istemediğim sıkılırım diye düşünüp annemlere gitmeyi düşündüm
3 günlüğüne gidiyor 1 gün de annemlerde kalırsın muhabbetine başladı
Her gittiğinde bu lafından sıkıldım evleri soğuk ve çocukla göçebe gibi gezmek istemiyorum
Uzun olsa kalırdım belki
Kısaca bu rahatlığından bıktım beni önemsemeyip istemediğimi bile bile kabul etti şimdi istekleri oluyor katlanamıyorum(annemlerde kal diye)
Böyle rahat bi adama ne yapmalı
eminmisin esinin gece uyanıp araba yada oyun falan baktığına ....
ayrıca iş için gittiğine eminmisin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?