• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gamyoncu'nun zayıflama günlüğü

ya günlük bu arzu nerde?:19:
ne yapıyor
hiç uğramıyor bugün buraya
ne kadar çabuk sıkıldınız arzu hanım:14:
dün söylemiştin çabuk sıkılırım diye ama bu kadar çabuk olcağını düşünmemiştim kızz

ya günlük bu arzu nerde?:19:
ne yapıyor
hiç uğramıyor bugün buraya
ne kadar çabuk sıkıldınız arzu hanım:14:
dün söylemiştin çabuk sıkılırım diye ama bu kadar çabuk olcağını düşünmemiştim kızz
Yok canım yaa işim varda bi yandan onu halletmeye çalışıyorum bakıyorum ben sayfaya ama bizden başka kimsecikler yok :25:

ben de dukan diyeti yapıyorum
kitabında demişti ki isterseniz her gün tartılın, gün içinde bile değişimi göreceksiniz
ben hakikaten değişimi 1 günde gördüm, yaşasın proteinlerr :)))

canım olmasın
ben sen yazmazsan bile girip yazmayı düşünüyorum
başkasını aramıyorum pek fazla
Hani destek babında canım yani :29:

Orası öyle insan kendini motivede edebilir yani.Şükür motivasyonumuz tam inşallah hep böyle gider ben artık yemeğe gidem bakalım ne var ne yok :16::16::16::16:

Hani destek babında canım yani :29:

Orası öyle insan kendini motivede edebilir yani.Şükür motivasyonumuz tam inşallah hep böyle gider ben artık yemeğe gidem bakalım ne var ne yok :16::16::16::16:

afiyet olsun bebem
sen merak etme bidenem bende hep destek tam destek:51:

huu hu komşuu ben geldim:3:acuuk sohbet edelim iki topik arasında gidip gelmekten helak oldun yeffruum:9::9::10:bende didiim ki gamyoncu nireyee ben orayaa:82:

canım diğer topikte sorduğun sorunun cevabını buradan vereyim..cok şükür bu zamana kadar hiç kilo problemim olmadı belki birazda genetik yapım böyle bilemiyorum:44:..aslında yemeyı yedirmeyı cook ama cok severim fakat pek kılo almıyorum kızıma hamıleyken doguma gittiğimde 67,5 kıloydum düşün eşimde zayıfsın der durur sürekli :31:ama cook hareketli bir insanım belki de hızlı kalori harcıyorum:26:sende inşallahhedefini tuttrursun canım benim:13:sana güveniyorumm:34:

huu hu komşuu ben geldim:3:acuuk sohbet edelim iki topik arasında gidip gelmekten helak oldun yeffruum:9::9::10:bende didiim ki gamyoncu nireyee ben orayaa:82:
hoşgeldin canımcım başım üstüne geldin iyiki geldin :46::46::46::46:
canım diğer topikte sorduğun sorunun cevabını buradan vereyim..cok şükür bu zamana kadar hiç kilo problemim olmadı belki birazda genetik yapım böyle bilemiyorum:44:..aslında yemeyı yedirmeyı cook ama cok severim fakat pek kılo almıyorum kızıma hamıleyken doguma gittiğimde 67,5 kıloydum düşün eşimde zayıfsın der durur sürekli :31:ama cook hareketli bir insanım belki de hızlı kalori harcıyorum:26:sende inşallahhedefini tuttrursun canım benim:13:sana güveniyorumm:34:
ne kadar güzel ben çocukluğumdan beri kilo ile uğraşıyorum boyum var biraz eskiden pek fazla göstermiyordum
ama şimdi kilo aldım kendimi kötü hissediyorum:19::19:

hoşgeldin canımcım başım üstüne geldin iyiki geldin :46::46::46::46:

ne kadar güzel ben çocukluğumdan beri kilo ile uğraşıyorum boyum var biraz eskiden pek fazla göstermiyordum
ama şimdi kilo aldım kendimi kötü hissediyorum:19::19:

canım hiiç ama hiç canını sıkma zayıflama olayı birazda psikolojik yeme olayını kafada bitirdiğin zaman zayıflamama gibi durumun olmaz bence:40:..ayrıyetten cok gayretlisin bu konuda üstelik sporla da desteklıyorsn bence sen bu işin üstesinden gelirsin eminim:29:

canım hiiç ama hiç canını sıkma zayıflama olayı birazda psikolojik yeme olayını kafada bitirdiğin zaman zayıflamama gibi durumun olmaz bence:40:..ayrıyetten cok gayretlisin bu konuda üstelik sporla da desteklıyorsn bence sen bu işin üstesinden gelirsin eminim:29:

canım arkadaşım desteğin için çok teşekkür ediyorum:38:
arada bir gel bizi böyle motive et inşallah başarırız:13:

Yemeklerimiz hiç güzel değildi :14:Hiç bişi yiyemedim az biraz yoğurt o kadar:14:

Mecburen mutfaktaki abla kurabiye yapmış bi tane yedim yoksa herşeyi yiyebilirdim :14:

Yemeklerimiz hiç güzel değildi :14:Hiç bişi yiyemedim az biraz yoğurt o kadar:14:

Mecburen mutfaktaki abla kurabiye yapmış bi tane yedim yoksa herşeyi yiyebilirdim :14:

hoşgeldin bidenem
keşke yoğurtla bir iki dilim ekmek yeseydin:6:
kurabiye yedinde birazdan yine acıkıcan :19:

hoşgeldin bidenem
keşke yoğurtla bir iki dilim ekmek yeseydin:6:
kurabiye yedinde birazdan yine acıkıcan :19:
Yoğurtla ekmek hiç yiyemem ki içim almaz benim :14: O yüzden 1 tane yuvarlak ekmek adım abur cubur yemektense ekmek arası bişiler yaparım dedim mutfaktan ama canım sıkıldı :14:

Yoğurtla ekmek hiç yiyemem ki içim almaz benim :14: O yüzden 1 tane yuvarlak ekmek adım abur cubur yemektense ekmek arası bişiler yaparım dedim mutfaktan ama canım sıkıldı :14:

alternatif için söylemiştim canım:42:
sıkma canını bu arada kendine bu kadar yüklenme:38:
senin sunduğun fikirde güzel öyle de yapabilirsin:46:

bu arada benim öğlen menüm
1 tabak pırasa yemeği
bir kase yoğurt ve salata

Back
X