• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamze estetiği...

ben de gamze estetiği istiyorum ama gamzelerimi aldırmak istiyorum :) gözümün altında. çinli gibi oluyorum gülünce.

kızlar kızlar kızlaaar! yanağıma kendim hem de 2 dkda gamze yaptım desem inanır mısınız?:52: konu açmak istedim aslında ama çok aktif olmadığım için bilemedim :/

kızlar kızlar kızlaaar! yanağıma kendim hem de 2 dkda gamze yaptım desem inanır mısınız?:52: konu açmak istedim aslında ama çok aktif olmadığım için bilemedim :/
Şaka herhalde ?
Konu açma buraya yaz okuruz biz

kızlar benimde gamzem var iki yanagımda da keske olmasaydı diyorum bana çok gaarip geliyor. bence sırtta cok guzel duruyor. yüzde cok anlamsız gelıyor bana ya

konu tekrar gündeme gelmiş madem sorayım.. varmı gamze estetiği yaptıran. tecrubesini anlatırsa ve kime ne kadara olduğunu söylerse çok sevinirim. yaptırmasa bile bildiklerini anlatan bir arkadasta cok faydalı olacaktır.

arkadaşlar yüzüne gamze estetiği yaptıran oldu mu hiç..? olduysa sonuçları nasıl...:KK66: bi de fiyatı tabi...:kedi:
yaptirmadim ama ilerki yaslar icin saglikli olacagini düşünmüyorum. yanaktaki yağın kısmi olarak alınmasi sonucu gamze oluşturuyorlar. yaş ilerleyince yüzünde o bölgelerde çökme yapabilir. ayrıca estetik kusurlar için kullanilmalı bence ama yinede sen bilirsin

Arkadaşlar yüzüne gamze estetiği yaptıran var mı? ben yaptırmak istiyorum bilgi almam gerek..

Ben de yaptirmak istiyorum arastirmalarima göre Hasan Fındık bu işte usta. Zaten önce yüzüne yakisiyo mu yakismiyo mu Fotoda gosteriyolarmis 1500 ile 2000 dolar arası.

Ben yaptirdim cokta memnunum cok dogl anlasilmiyo estetik oldugu esimde oglumda vardi bendrde oldu gamzeligiller ailesi olduk yaptirmak isteyenler tip cerrahi merkezinde hanima ulasabilir

Eklentiler

• 20181026_151758-02.webp
    20181026_151758-02.webp
    47 KB · Görüntüleme: 468
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaptirdim cokta memnunum cok dogl anlasilmiyo estetik oldugu esimde oglumda vardi bendrde oldu gamzeligiller ailesi olduk yaptirmak isteyenler tip cerrahi merkezinde hanima ulasabilir

Kesinlikle çok doğal duruyor çokta yakışmış acaba fiyat olarak ne kadar ödediniz? İyilesmesi ne kadar süreyi buldu?

ABD'De sadece gamze estetiği yapan, başka hiçbir iş yapmayan bir doktor var. 950 dolara yapıyormuş. Bence dünyanın en iyisi o. Türkiye'deki doktorları inceledim, o kadar profesyonel ve doğalını yapabilen yok. Bilginiz olsun.

bir arkadaşım yaptırdı 1 haftada kapandı deliği gamze yaptırıpta tutmama gibi bir durumla karşılaşan oldu mu? Bu işte becerikli doktor ismi bilen ?

Back
X