- Konu Sahibi cherry_pie
beni sag yanagimda ve belimde galzem var bence yanakta sirin belde seksiiii:)
bencede cıok guzell
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni sag yanagimda ve belimde galzem var bence yanakta sirin belde seksiiii:)
gamzze amaliyatı bencede gereksiz..
kızlar kızlar kızlaaar! yanağıma kendim hem de 2 dkda gamze yaptım desem inanır mısınız?konu açmak istedim aslında ama çok aktif olmadığım için bilemedim :/
Şaka herhalde ?kızlar kızlar kızlaaar! yanağıma kendim hem de 2 dkda gamze yaptım desem inanır mısınız?konu açmak istedim aslında ama çok aktif olmadığım için bilemedim :/
yaptirmadim ama ilerki yaslar icin saglikli olacagini düşünmüyorum. yanaktaki yağın kısmi olarak alınmasi sonucu gamze oluşturuyorlar. yaş ilerleyince yüzünde o bölgelerde çökme yapabilir. ayrıca estetik kusurlar için kullanilmalı bence ama yinede sen bilirsinarkadaşlar yüzüne gamze estetiği yaptıran oldu mu hiç..? olduysa sonuçları nasıl...bi de fiyatı tabi...:kedi:
kib byyBen yaptirdim cokta memnunum cok dogl anlasilmiyo estetik oldugu esimde oglumda vardi bendrde oldu gamzeligiller ailesi olduk yaptirmak isteyenler tip cerrahi merkezinde hanima ulasabilir
Ben yaptirdim cokta memnunum cok dogl anlasilmiyo estetik oldugu esimde oglumda vardi bendrde oldu gamzeligiller ailesi olduk yaptirmak isteyenler tip cerrahi merkezinde hanima ulasabilir
ismi nedir ?ABD'De sadece gamze estetiği yapan, başka hiçbir iş yapmayan bir doktor var. 950 dolara yapıyormuş. Bence dünyanın en iyisi o. Türkiye'deki doktorları inceledim, o kadar profesyonel ve doğalını yapabilen yok. Bilginiz olsun.
harika olmuş. kime yaptırmıştınız ?Ben yaptirdim cokta memnunum cok dogl anlasilmiyo estetik oldugu esimde oglumda vardi bendrde oldu gamzeligiller ailesi olduk yaptirmak isteyenler tip cerrahi merkezinde hanima ulasabilir