• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamze estetiği...

yüze yakışsa zaten Allah gamzeli yaratırdı.. bende var.. etki ediyor mu yüzüme hayır..
gereksiz şeyleri araştırmayın arkadaşım yahu.. yüzünle oynatmaya degmez.

bende bu kadar pahalı olmasa yaptırırdım var bendede ama cok çukur deil çok belli olmuyo,bence insan takıntı halne getirmediyse yani sadece takıntı haline getirmedyse kendini iyi hissetrecek herseyi yaptırmalı ekonomisi elverdikce tabi..

bnm belimde var 2 tane kalça dediğinizde bel galiba.ama bn yanaklarımdada böle gülünce gamzelerim olsun isterdim çk pahalı olmasa yaptırırdım kesin.

yanak çukurlarımda 2 tane var sanırım onlar gamze oluyor:6::6
eksiklikler için estetik yaptırılırda gamze estetiği nedir ilk defa duydum ya bir yaşıma daha girdim ayhhh bu kk beni olgunlaştırıyor:30:
:74::92:

yaaa hayatımda en çok yanagımda gamze olmasını istemişimdir özellikle erkeklere tek yanakta gamze cok yakısıyo:2: benım cenemde bir suru var nokta nokta gıbı hıc hos durmuyo gerci onların adı gamze mı onu da bılmıyorumg:37:

benim de yanaklarımda var ama olmasaydı çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum hatta küçükken sevmezdim bile..

benım yok aam cok da gereklı gormuyorum bazı ınsanlara cok yakısıyo onu da allah secıp oyle vermıs zaten

İlk defa duydum ve yok artık dedim.Zaten sağlık problemi vs.yoksa estetiğe sıcak bakan biri değilim.Hele ki bu kadar önemsiz bir şeye daha da yok artık. :27:

Back
X