• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamze estetiği...

yüzümde yok ama belimde 2tane çok hoş duran gamzelerim var bide popom kalkık solemesi ayıp sevgilim bu durumdan çok memnun tabiki bende :1:

ben gamzelerimden kurtulmak istiyorum meğersem para verip estetik yaptıranlar varmış :50: oysa tam hatırlamıyorum ama sanırım amerikada gamzeli kişilerin% 65 gibi bir kısmı gamzelerin kusur olduğunu söylemiş..bence de öyle :59:

benim belimde çenemde ve dudağımın altında biri sağda diğeri solda iki gamze var bide büyükcene sol yanağımda var hiçte bi işe yaramıyolar al sana veriyim :66:

ben gamzelerimden kurtulmak istiyorum meğersem para verip estetik yaptıranlar varmış :50: oysa tam hatırlamıyorum ama sanırım amerikada gamzeli kişilerin% 65 gibi bir kısmı gamzelerin kusur olduğunu söylemiş..bence de öyle :59:

ne alaka canım Allah yaratmış güzel duruyo bence bi tanecik çukurcuk şöyle yüzümüzün belli bi yerinde :21: ne kusuruymuş pek biliyo onlar :63: şaşkolozlar :33:

benimde yanağımda gamzem var gülünce ortaya çıkıyor ama gamze isteyenler bu işin estetiği olurmu bilmiyorum ama dolguyla gamze yapılabilir diye düşünüyorum mesela yanaklara dolgu yapılacak ama ufak bir alan doldurulmayacak ozaman gamze olmuş olur

yanaklarda gamze güzel duruyor ama çenede bazı kişilere yakışmıyor sert bir ifade veriyor ve gamzeden kurtulmak isteyenlerde genelde çenesince gamze olanlar oluyor

Gercekten pahaliymis.

Benim bir tanidigim yanagi uzerine dusmustu sonra bayagi bir yara olarak kaldi. Yarasi gectikden sonra bir baktik kizda gamze olusmus haha

Bende 2000TL vermeyin dusun olsun bitsin haha

Bende cok seviyorum gamzesi olanlari ucuz olsaydi bende yapardim (dusmek korkutuyor haha)

beldeki çukurlara gamze dendiğini sonradan öğrendim :1: küçükken sinir olurdum hatta niye bu çukurlar var diye sonra büyüdükçe niye gamzem yok demeye başladım hele de insanın kardeşinde olunca 4 tane var 2 şer 2 şer yanakda daha bi eksiklik hissediyo :1: şaka bi yana gamzeleri çok güzel ve çekici bulurum ben :31: benim de belim de var onu da benden başka kimse görmüyo şu an o ayrı tabi :31:

sürekli duran gamze var(oradaki yağ tabk.alımasıyla) bir de güldümsediğinde oluşan gamze var ki işte bu çok doğal ve harika duruyo.bunda farklı teknik kullanılıyor

Bir yasima daha girdim...Ne ilginc.
Gamzelerimizin kiymetini bilelim,olani var olmayani var...:23:

benimde erkek arkadaşımda varr sol yanağında gülünce beliriyor çok tatlı oluyor :):

benimde belimde varr ayrıca dudak gamzem var 'M' harfini söyleyince çıkıyor:)

pek bi gamzeli çiftiz biz yaa :D:D

küçükken abimin kafasına teneke kutu atmıştım. alnında kutunun çarptığı yerde gamze çıkmaya başladı güldükçe. Halada duruyor gözünün kenarında hafif şirin bir çukuru var sayemde 2 milyar istemelimiyim :27:

Back
X