Gamze estetiği

Zengin Ama Mutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.542
8.014
773
Konuyu estetik bölümüne de açtım fakat bir cevap alamadım..
Arkadaşlar yanaklarına gamze estetiği yaptıran var mı? Yaptırmak istiyorum , bilgi almak istiyorum..
Küçük iki tane gamze olsa fena olmaz kafayı taktım gibi :KK25:

Estetik ameliyatları yerecek kişiler lütfen rica ediyorum yorum yapmasınlar :KK68:

Yapiliyor, hatta yanaklarin iceri dogru cokmesi sonucu olusan bir kusurmus aslinda. Bir kusur ne kadar hos gorunebiliyor disaridan. :KK48:Estetige karsi degilim ama dogal olmayan bir gamze ne kadar hos durabilir ki.

En ufak bir operasyon olsa dahi komplikasyonlar oluşabiliyor.Yine kendi tercihiniz bu da bir nevi cerrahi müdahale.Ama yaptıran hiç görmedim nasıl oluyor ki :)

onunda mı varmış estetiği anaa :KK57: benimde tek tarafta var çok sinir oluyorum diğerinede estetik mi yaptırsak kaç para ola ki:KK51:

Doku eksikliği, adı üstünde eksikli. Sağlam olan bir yanağınızı eksilteceksiniz. Umarım gamzelerinize tez zamanda kavuşursunuz.

Konuyu estetik bölümüne de açtım fakat bir cevap alamadım..
Arkadaşlar yanaklarına gamze estetiği yaptıran var mı? Yaptırmak istiyorum , bilgi almak istiyorum..
Küçük iki tane gamze olsa fena olmaz kafayı taktım gibi :KK25:

Estetik ameliyatları yerecek kişiler lütfen rica ediyorum yorum yapmasınlar :KK68:
Yanak gamzesi değil ama bel gamzesi düşünmüştüm ben :KK66: O kısımda çok fazla yağ olmadıgı için doktorum çok kalıcı olmaz demişti :mad:
Yanak kısmına sevdiğin kişinin baş harfinden bile gamze yapılıyormuş :KK76:
Bilgi alabilecegin linkleri ekliyorum senin için :KK66: http://www.hasanfindik.com/gamze-estetigi.html
hurriyet-pazar46.jpg

2509_b25.jpg

Bencede :KK51: Birtek o bölgeye yağ yapmamışım sanırım:KK53: İşlemi yaptırabilmek için kilo almam gerekecek biraz iyimi :KK53::KK45:

Kilo almak gerekiyorsa ben hiç yaptıramam, kilo almak için kendimi parçalıyorum tık yok. Ama cidden bu estetik işi bağımlılık yapıyor ya, gerek olmadığı halde heves ediyorum. :KK46:

Kilo almak gerekiyorsa ben hiç yaptıramam, kilo almak için kendimi parçalıyorum tık yok. Ama cidden bu estetik işi bağımlılık yapıyor ya, gerek olmadığı halde heves ediyorum. :KK46:
Kilo değil aslında,Gamze yapılacak bölgede bir miktar yağ,doku olması gerekiyor.Doktorum muayenede o bölgemin ince olduğunu,olmayacağını söyledi.Bende kemikten kazıyalım,yinede yapalım dedim ama :KK45:Doktor yüzüme şaşkın şaşkın baktı :KK48:
Cidden oramı buramı inceliyorum,ne yaptırsam diye :KK47:

Back
X