Gamzeli bebek

Biz 5 kardeşiz hepimizin tam gülme noktasinda var yakisikli oluyor gulmek :KK70:
Ama annemin ozel yaptigi birsey yok yiğenlerimde gamzeli..
Ne bilim saglikli olsun insallah gonlune gore olur ne diyelim.

Tam genetik demekki sizin 😍 tabiki öyle yaa amiin inşaAllah 🙈

Yaa eşimin de benim de 7 sülalemizde de renkli göz sarı saç yoktur ama oğlumuz sapsarı renkli gözlü doğdu hatta doğumda inanamadım benim mi bu deyip etrafa bakıp başka bebek aramıştım 😂 sebebinin ise sürekli beraber takıldığım harbi sarışın arkadaşım olduğuna inanıyorum 😂😂
oyy maşallah sizin bebişinize de :nazar: insan kısa bi şok yaşıyor dimi :KK70:rabbim uzun ömürler versin boncuğunuza :dua: bende yapıcam bu totemi inşallah hamile kalırsam denemekten zarar gelmez :KK66:

Yani çekinikte olsa bi gen varmış ama bu ortaya çıkmış bencede. Bizimde komşumuzun kedisi vardı hamileyken. Hep ağzını çok severdi kedinin ama aşırı derecede. Hep ağzına baktı çok tatlısın derdi yanından ayırmazdı. Bebeği doğdu aynı kedi gibiydi ağız kısmı ayrıktı. Ameliyat oldu. Çok korktular hattta kediye çok baktı aynı öyle oldu diye. Yani aşırı istekli bakınca bazen öyle şeyler olabiliyor gende olmasa bile Allah korusun. Tabi sizinki güzel bişeye vesile olmuş😍🤲🏻
kıyamam ya kötü olmuş gerçekten bebiş için.derler ya çok tüylü olunca bebek neye baktın hamileyken diye .. benim için hep demişler anneme meğer pkoluymuşum ondanmış tüyler :KK70: güzel düşünelim güzel olsun inşallah hepimizin:emir_bebek:

kıyamam ya kötü olmuş gerçekten bebiş için.derler ya çok tüylü olunca bebek neye baktın hamileyken diye .. benim için hep demişler anneme meğer pkoluymuşum ondanmış tüyler :KK70: güzel düşünelim güzel olsun inşallah hepimizin:emir_bebek:

Yaa maalesef. :/ Rabbim sağlık sıhhat versin inşaAllah isteyen herkesin tez vakitte kucağını doldursun en güzelinden 😍🙏🏻

Back
X