Ganopeptly çatlatma iğnesi

mrvkrnz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
119
28
13
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bu ay çatlatma iğnesi oldum Ganopeptly vuruldum 25nde 5nci günüm sormak istediğim ovitrellede idar testinde pozitif çıkıyor sanırım ganopeptlyde çıkmıyor test yaptım negatif en doğru test ne zaman olmalı sizce ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum. Negatifi görünce biraz üzüldüm

Canım merhaba catlatma iğnesi 13 gün yalancı pozitif yada yalancı negatif cıkarabiliyor garanti olması adına catlatma iğnesinden 15 gün sonra kan tahlili vermeni tavsiye ederim

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bu ay çatlatma iğnesi oldum Ganopeptly vuruldum 25nde 5nci günüm sormak istediğim ovitrellede idar testinde pozitif çıkıyor sanırım ganopeptlyde çıkmıyor test yaptım negatif en doğru test ne zaman olmalı sizce ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum. Negatifi görünce biraz üzüldüm
10. Gün en erken

10 aylık evliyim 29 yaşındayım klomen kullanıp daha sonra iğne verdi doktor sol tarafımda 24mm yumurta olgunlaşmış. Pek umidim yok inşallah gebelik olur teşekkür ederim cevabınız için 🫶🏻🌹

10 aylık evliyim 29 yaşındayım klomen kullanıp daha sonra iğne verdi doktor sol tarafımda 24mm yumurta olgunlaşmış. Pek umidim yok inşallah gebelik olur teşekkür ederim cevabınız için 🫶🏻🌹
ben de aynı şekilde 25 yaşındayım pcos var önce 3 doz promester iğne ile adet gördüm sonra Klomene başladım ve dün Gonapeptyl vuruldum inşallah kalbimize göre versin Rabbim 🩷

sağ yumurtamda 20 mm olgunluga ulaştığı için dün gonapeptyl oldum 🩷
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ❤️ adetim 3 gün gecikti bugun 4 günüm sabah çok az kahverengi lekelenme geldi şu an hala gelen giden yok bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Merhabalar kızlar ben de 1 temmuzda kontrole gittim 19 mm gibiydi doktor 2 temmuzda vurulmam için çatlatma iğnesi reçete etti.
Ovitrelle bulamadığım için 2 temmuzda gonapeptyl alıp vurdum. Bilmiyordum karaborsalık birşey olduğunu. 😔Herkes genellikle ovitrelle vurulmuş sizce gonapeptyl işe yarar mı o kadar etkili mi acaba? Bir de doktorum 14 temmuzda kan ver sağlık ocağından dedi, yarın kan vereceğim. Varsa çıkar mı acaba? 2 buçuk yıldır deniyoruz. Bir sonuç alamadık. İlk defa bir doktorla düzen tutturabildik ve ilk defa çatlatma iğnesi oldum. Yardımlarınıza, fikirlerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var 🙏🙏🙏🙏🙏

Merhaba, size aşılama ya da başka bir şey yapılmadı değil mi? Bence hiç kafanıza takmayın ovitrelle bulamamış olmanızı, hiç çatlatma iğnesi kullanmamış olsanız bile yumurta belirli bir olgunluğa ulaştığında kendiliğinden çatlıyor zaten.
Gebelik varsa tabi ki çıkar kan tahlilinde. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :KK200: T thecatmother

Merhaba, size aşılama ya da başka bir şey yapılmadı değil mi? Bence hiç kafanıza takmayın ovitrelle bulamamış olmanızı, hiç çatlatma iğnesi kullanmamış olsanız bile yumurta belirli bir olgunluğa ulaştığında kendiliğinden çatlıyor zaten.
Gebelik varsa tabi ki çıkar kan tahlilinde. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :KK200: T thecatmother
Merhaba çok teşekkür ederim bilgi için 🙏 hiç aşılama vs yapılmadı, umarım gerek kalmaz🍀 tahlil sonucu bekliyorum sabah kan verdim henüz çıkmadı, rüyalarımda bile görüyorum inşallah hayatıma tezahür eder, umarım ki burada umut eden herkese müjdeler yağar🙏🍀 birbirimizin mutluluğuna seviniriz🤍

Merhaba çok teşekkür ederim bilgi için 🙏 hiç aşılama vs yapılmadı, umarım gerek kalmaz🍀 tahlil sonucu bekliyorum sabah kan verdim henüz çıkmadı, rüyalarımda bile görüyorum inşallah hayatıma tezahür eder, umarım ki burada umut eden herkese müjdeler yağar🙏🍀 birbirimizin mutluluğuna seviniriz🤍
Amin, hepimiz için inşallah 🙏🏻❤️ beklemek de en zoru değil mi 🙈

Eklentiler

• IMG_20250715_103239.webp
    IMG_20250715_103239.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 23
Dün tahlil vermiştim sabah baktım 0.5 diyor.🫣 Normalde hep 0 çıkar. Bata 5 gün var sizin yorumunuz nedir?
Kanı her zaman verdiğiniz yerde verdiyseniz bu sefer farklı bir değer çıkması dikkate değer, gebelik varsa 2 günde 2 katına çıkıyor diye biliyorum. Adet gecikmesi yaşarsanız inşallah en garanti o zaman verilen testte anlaşılıyor ama dayanamam derseniz perşembe ya da cuma bir daha kan verirsiniz.

Kanı her zaman verdiğiniz yerde verdiyseniz bu sefer farklı bir değer çıkması dikkate değer, gebelik varsa 2 günde 2 katına çıkıyor diye biliyorum. Adet gecikmesi yaşarsanız inşallah en garanti o zaman verilen testte anlaşılıyor ama dayanamam derseniz perşembe ya da cuma bir daha kan verirsiniz.
Evet aynı laboratuvardan çıktı sonuç, inşallah kayda değer bir değerdir ve yükselir. Pazartesi verdim kanı
Yarın Çarşamba acaba versem çok bir değişim olur mu bilmiyorum 2 gün geçmiş oluyor değil mi varsa illa ki artar 🙃🫠

Evet aynı laboratuvardan çıktı sonuç, inşallah kayda değer bir değerdir ve yükselir. Pazartesi verdim kanı
Yarın Çarşamba acaba versem çok bir değişim olur mu bilmiyorum 2 gün geçmiş oluyor değil mi varsa illa ki artar 🙃🫠
Varsa artar tabi ama 0.5’in iki katı 1 küsür olur herhalde ancak. Gebelik için 5 üstü değerler aranıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

sağ yumurtamda 20 mm olgunluga ulaştığı için dün gonapeptyl oldum 🩷
Bende sizinle aynin durumdayım. Benim de sağ 20 mm, ve 11 inde iğneyi vuruldum. Heyecanla bekliyorum. Yolculuğa çıkacağız yarın akşam gündüz kan versem mi diye düşünüyorum. siz verdiniz mi sonuç nasil?

Back
X