Garantili Tüp Bebek

Demet Nur Neseli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
2
0
1
45
Merhaba arkadaşlar. Garantili Tüp Bebek diye bir uygulama varmış. Altunizade Eurofertil bize yakın olduğu için eşimle oraya gittik. Dr. Alev Hanımla görüştük. Sonra bize garantili tüp bebek için uygun olduğumuz bilgisi verildi. Eğer denemeler sonunda bebek sahibi olamazsanız paranız iade edilecek dediler. Bu şekilde garanti veren başka merkez var mı bildiğiniz? Ben doktorumu sevdim, finanstakilerde yardımcı oldu ama yine de seçenekleri bilmek istiyorum.

BEnde merak ettim detaylari vardır muhakkak

Uygunlugu neye dayanarak söylüyor mesela

Sebepsiz infertilite mi olması gerekiyor
Biraz aciklarmisiniz
Önemli bir konu çünkü

Merhaba arkadaşım, Biz tüp bebeğimizi Eurofertil 'de yaptırdık. Hakan bey ve ALev hanım la beraber tedavi olduk. İyi ki orada yaptırdık çünkü maddi manevi kafamızı en ok rahatlatan merkez oldu. Sadece tüp bebek tedavisi ile ilgilenmesi, oraya gittiğimde karnı burnunda insanlar görmeyecek olmam oraya daha rahat gitmemi sağladı. Allah DR.Hakan bey'den razı olsun, bize çok destek oldu. Garantili tüp bebek paket programını aldık. Programa kayıt oluyorsunuz, tüp bebek tedavisini birkaç kez deneyerek, dondurulmuş embrioları transfer ederek tedavi deneniyor, birde genetik test ekleniyor. Embrioların 24 saat izlenebilmesini sağlıyan özel bir cihazdan geçiriyorlar ve her şeye rağmen bebeğinizle evinize gidemezseniz ödediğiniz parayı geri ödüyorlar. Nİtekim iddalarında haklı çıktılar. İLk denememizde bebeğimizin müjdesini aldık. Ve oğlumuza Hakan bey'İn adını verdik. İiyi ki varlar. Tavsiye ederim, hakkınızda hayırlısı olsun.

Biz Doktor görüşmesine gittiğimizde anlattılar o merkezde, cazip geldi ve düşünüyoruz o paketi. Hayırlısı inşallah

Neyse konu beni acmamaya başladı reklam koyuyor gibi yeni üye ilk mesaj burası
Böyle bir şey olsa duyardık mutlaka, ben yıllardır buradayım, tüp bebek araştırması yapıyorum Egerki yeni bir uyguluma ise, bizim gibi çok sayıda denemesi olanlara süper bişey....Şimdiye kadar dünya para ödedik.. Özellikle İstanbulda oturanlar bilgilendirsinler bizi..söylediğin gibi diğer üyelerin üyelikleri yeni..reklammı diye insan düşünüyor yani...

Bana hıc samimi gercekcı gelmedi. Nasıl bır labaratuar emrıyolog vs var ki tum bunların maliyeti ortadayken boyle bır sözumona garantı ile insanları sömuruyorlar.
Sebepsız ınfertılıte dıye bırsey var bırının hemen oluyor baskasının 10 yıl sonra. Ben doktorun cok umıt verenını sevmıyorum . Gercekcı olmalı. Garantılı tup bebek gıbı bır terımın yerı olmamalı durust bır merkezde !!
Ben asla dogru bulmadım.

Bende hiçdoğru bulmadım ancak birtakım şartlara bağlı hasta kabul ediyor olabilirler veya 2-3 tüp bebek fiyatı alıp dolayısıyla da 3 denemeye kadar yapıyor olabilirler. Sadece sesli düşündüm

Bende syle bsi demek istiyrm arkadaslr bende medicalparkta tedavi grdm bahcelievlerde bz doktorun kendi muaynanesine gttk ama toplama ve transfer hastanede oldu ve doktor syle bsi dedi eger toplanan yumurta kalitesz ckar ve boşuna yol katetmis olursak para iadesi yapiyrm yani sadece toplama parasi ne kdrsa o sanirim

kzlar dogru yas araliklari var cesitli kampanyalari var uvreti ona gore oduyorsunuz.ornegin ben sunu secmistim bundaki sart 35 yas alti olmakti.ilk tup bebek denemsi negatif olursa 2 kere dondirulmus embriyo transfer ediyorlae ucretsiz.eger ilk tup denemsi tuadi dondurulmus yok ozman yeniden bir tup bebek hakki daha veriyorlar.ben haziran ayinda basladim ilk deneememe tuttu.dondurulmusum yoktu fakat 3 ay sonra kaybettim.2.hakkimi kullabiyoum suan ucretsiz oluyorum ilac parasi verdim birde 290 tl muayne parasi sadece

birde ramazan kampanyasi yapiyorlar.1.5 tl daha ucuz du gttigimde.4400 du 2000 ustune vererek bu paketi sectik yabi 6400 e iki kere denemis olcam raporum yok

istanbul altunizade eurofertil tup bebek merkezi
he sunuda soylim aman aman iyi bi merkez degil benim ilki tuttu ama 2.ucretsiz olmasa orayi tercih etnezdim.tahlil yapmadilarr arada e2 bakiliyorya.sorumsuzluklari da var.idare eder cok iyi bi merkez degil fiyatlari cazip.

hanimlar sizden ricam.bu konuda ayrıntılı bilgisi olan varsa lütfen paylasabilirmi bizimle))))))mesala benim kaliteli embiriyo oluşmuyor.ben ücretsiz olduğuna pek inanmıyorum.ama indirimi ne kadar merak ettim.....

hanimlar sizden ricam.bu konuda ayrıntılı bilgisi olan varsa lütfen paylasabilirmi bizimle))))))mesala benim kaliteli embiriyo oluşmuyor.ben ücretsiz olduğuna pek inanmıyorum.ama indirimi ne kadar merak ettim.....
arkadsim neyine inanmiyorsun.ben 2.tedavimi oluyorum iste.290 tl verdim sadcee niye yalan soyleyelim.eger ilk denemn olmuyorsa ikinci kez dondurulmus ucretsiz oda olmadi bir dondurulmjs hak daha var yani toplamda 3 kez.eger dondurulmus yoksa 2 taze tup bebek.hazir ayinda dedikleri buydu yarin opu olcam ben 290 muayne ucreti disinda ucret talep etmediler.cunku ilk denemede 2000 tl fazla verdim.eger 2.ye gerek.kalmasaydida 2000tlm yanmis olacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…