Bebek İkinci El Garantisi devam ediyor travel sistem kraft horn

resum1453

EMİR KAYRAMMM
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
563
0
46
İstanbul
Arabimizin garantisi devam.etmektedir hicbir hasari yoktur. İstanbul ici gelip inceleyebilirsiniz arabayi komple kapatan yagmurlugu da verilecektir Son fiyat 300 Tl

Ana kucagi + bebek arabasi + yagmurluk 300 tl kacirilmaz....garantisi devam ediyor İstanbuldakiler gelip inceleyin derim

Arabimizin garantisi devam.etmektedir hicbir hasari yoktur. İstanbul ici gelip inceleyebilirsiniz arabayi komple kapatan yagmurlugu da verilecektir Son fiyat 300 Tl

canım merhaba bana fotosunu bı atabılırmısın ben ıstanbul anadolu yakasındayım bırebır görüşmeyıd gelebılırım mail adresım
nuran_86_@hotmail.com

Bende bayrampaşadayım satılmadıysa fotoğraflarını görebilir miyim mailimi vereyim satılmadıysa

İsteyenlere fotigraflari mail atabilirim
Ana kucagi + bebek arabasi + yagmurluk= 300 tl garantisi devam ediyor

Adaşım gel anlaşalım ben alayım bu arabayı ne yalan söyleyeyim satıldı mı acaba diye senin başlığa bakıyorum hergün

cm ciz etti senin yazdigini okuyunca ;( Allah sana cok daha guzellerini nasip etsin İnsallah
benim ilanim sahibinden.comda da var aratirsan gorursun. Sabah bir bayan aradi fotograf gonderdim cok begeis oda 250 olur mu dedi
Bende olmaz deyince zaten temiz kullanilmis israr etmicem dedi babasina gosterip
Bi yakinlarina hediye edeceklermis simdi ondan haber bekliyorum Bakalim hayirlisi canin nasibinde varsa senin olur

Hadi ya gerçekten çok üzüldüm şimdi ben sana dün yazacaktım ama seni rahatsız ettiğimi düşünmeni istemedim ama bugün dayanamadım artık senin de dediğin gibi nasip ama olmazsa bana haber verir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…