Gardırobun önüne geçip bu cümleyi söyleyenlerdenseniz dikkat !

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul

Giyecek hiçbir şeyin yok mu ?

Gardırobun önüne geçip bu cümleyi söyleyenlerdenseniz dikkat !

- Beyaz, sade bir elbise. Her zaman her ortamda şık görünebilirsiniz.

- Şık bir beyaz gömleği hem klasik pantolonlarınızla hem de jeanlerinizle tamamlayabilirsiniz.

- Üzerinize en iyi oturan jean pantolonunuzu ve topuklu ayakkabılarınızı giyin. Pantolonunuzun üzerine giyeceğiniz sıradan bir bluz bile çok şık görünecektir.

- Şık kaliteli bir çanta iyi bir çözüm olabilir. Çünkü sıradan giyinseniz bile çantanızın kalitesi sizi gösterişli yapacaktır.

- Beyaz pantolonun üzerine canlı renklerde bir t-shirt giyebilirsiniz.

Güneş

Son düzenleme:
ben kıyafet konusunda çok kararsız kalıyom yaaa. yok onumu giysem bunumu giysem. darlık basıyo. o uydu bu uymadı. yarında çıkcam dışarı ne giycem şimdi:)

işte tam benlik ya
dolap kıyafet almıyor ama ben hala
hiçbirşey yok diyorum
bugünde son şıktaki gibi yaptım beyaz pantolon lacivert bol gömlek
beyazda topuklu ayakkaı

uff bu cümleyi ben de her seferinde kullananlardanım :mymeka: hele ki standart kilomun üstüne çıktıgımdan beri hiç bişey yakışmıyo sanki neyse öneriler için teşekkür..:)

ayyyyyy bende çok kullanırım bu cümleyi.ama gardırop tıka basa doludur.ama bu benim kararsızlığımdan oluyor galiba.birtürlü karar veremiyorum ne giyeceğimi ondan sonrada yaaaaaaa giyecek hiç birşeyim yok diye söylenip duruyorum

günlük diilde özel günlerde evvet bu cümleyi cok kurarim malum zayifda diilim giy cik yapmak icin yazilanlarda hic bana hitab etmiyo özellikle gömlek sanirim hayatimda hic giymedim zayifken xl gögüslerim yüzünden cünkü kücük beden alirdim gögüslerim kapanmazdi büyük beden alirdim alti bol dururdu simdide yine öyle bulamiyorum napalim sans isde :)

ah canım benim memiklerin başa bela desene
benim kıskardeşimde öle kıyafet beğeniyo hah oldu diyo ana memikler olmuyo..
bak ben spor yapıyom memeiklerim ice küçüldü
belki seninkileride güccültür ...:jeyyar:

:kedi:kücülmesini isteyen kim
bende esimde büyüklügünden memnunuzda:kedi:
:kedi:isde belli seyleri yapma imkanim olmuyo mesela gömlek giyememek kolbasti oynayamamak:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

:kedi:kücülmesini isteyen kim
bende esimde büyüklügünden memnunuzda:kedi:
:kedi:isde belli seyleri yapma imkanim olmuyo mesela gömlek giyememek kolbasti oynayamamak:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

alan memnun satan memnun desene..
sende begendiğin kıyafeti diktir güzelim teyzem ve kardeşim memekili oldundan her modeli diktiriyo
sorun kalmaz ozaman...
kolbastı oynarken yengemin memikleride büyük o tülbent bağlıyo sallanmıyo.:roflol:
memekilerinle mutluluklar..:jeyyar:turkbayragi

ben de sizdenim. ama dolabımda bazı temel şeyler eksik. ama her renk bodyim var. dolabın önünde ne giysem diye bazen dakikalarca dururum. benim yaptığım hata bir alt alırken üzerine de üstünü aynı zamanda alıp takım yapmamaktı. bazen evde var dediğim bir üst uymuyor. kilo almam yüzünden bazı kıyafetler olmuyor yada kötü duruyor.
verdiğin fikirler çok iyi sağol canım.

evt yaa bende cok kullanıom hala kendime beyaz bi jean alamadım gitti :sinifsinif:

Ben bu cümleyi çok sık kuruyırum.. Annem tabi deli oluyor duyunca.. kaydirigubbakcemile3

canım benim de benzer sorunum var ki benim göğüslerim büyük de değil sanırım sırtım geniş gömleklerin göğüs kısmı kabusum oldu ama geçen gün kotona baktım vücut tipine göre gömlek diye bişi yapmışlar büyük göğüslüler için göğsü açılmayan gömlek yazıyor midi gömlekte denemedim ama aklında olsun
aynı şekilde küçük göğüsler için de yapılmış gömlekler vardı

mutlaka herşeyimi birbirine uydururum.hatta bazen hiç ummadığım kıyafetlerimi bir araya getirince bile muhteşem kombinler ortaya çıkıyor.yalnız ayakkabı ve çanta çok önemli.nasıl olursa olsun mutlaka hoş olmalı.
mesela şu an giydiğim kıyafet şöyle,
dar bir kısa siyah pantalon,üzerine dışı siyaf içinde beyaz yarım body,kısa kollu ve kol kenarları da beyaz duran önü açık bi penye bluz.ayakkabım beyaz babet.mutlaka renk olmalı bende çantayı özellikle kırmızı seçtim ama siyaha dönük kırmızı.her gören hayran.hatta bişeyler alcaklarında yanlarında beni götürürler,ya da bana danışırlar.yakıştırmayı çok seviyorum.yapamadığım tek şey makyaj bi de saçıma şekil vermek.bu ikiş meziyet hiç yok bende

ne zaman biyere gitsem giyecek bişeyim yok diyorum kaç dakika gardolabın önünde dikiliyorum ne giysem diye ya çook kararsızım çook

kendime bir giysi alırken genelde "aa çok hoşşş her zaman giyebileceğim gibi bir şey" hihoyyytdiyorum.ama bir yere giderken giyinmek için gardırobun karşısına geçtiğimde ^"off ne giycem ya ben şimdi" diyorum.nedense her zaman giyebileceğim o giysiyi ben hiç bulamam:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…