- Konu Sahibi Halikarnas
-
ben kıyafet konusunda çok kararsız kalıyom yaaa. yok onumu giysem bunumu giysem. darlık basıyo. o uydu bu uymadı. yarında çıkcam dışarı ne giycem şimdi:)
günlük diilde özel günlerde evvet bu cümleyi cok kurarim malum zayifda diilim giy cik yapmak icin yazilanlarda hic bana hitab etmiyo özellikle gömlek sanirim hayatimda hic giymedim zayifken xl gögüslerim yüzünden cünkü kücük beden alirdim gögüslerim kapanmazdi büyük beden alirdim alti bol dururdu simdide yine öyle bulamiyorum napalim sans isde :)
ah canım benim memiklerin başa bela desene
benim kıskardeşimde öle kıyafet beğeniyo hah oldu diyo ana memikler olmuyo..
bak ben spor yapıyom memeiklerim ice küçüldü
belki seninkileride güccültür ...:jeyyar:
:kedi:kücülmesini isteyen kim
bende esimde büyüklügünden memnunuzda:kedi:
:kedi:isde belli seyleri yapma imkanim olmuyo mesela gömlek giyememek kolbasti oynayamamak:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
canım benim de benzer sorunum var ki benim göğüslerim büyük de değil sanırım sırtım geniş gömleklerin göğüs kısmı kabusum oldu ama geçen gün kotona baktım vücut tipine göre gömlek diye bişi yapmışlar büyük göğüslüler için göğsü açılmayan gömlek yazıyor midi gömlekte denemedim ama aklında olsungünlük diilde özel günlerde evvet bu cümleyi cok kurarim malum zayifda diilim giy cik yapmak icin yazilanlarda hic bana hitab etmiyo özellikle gömlek sanirim hayatimda hic giymedim zayifken xl gögüslerim yüzünden cünkü kücük beden alirdim gögüslerim kapanmazdi büyük beden alirdim alti bol dururdu simdide yine öyle bulamiyorum napalim sans isde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?