• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gardırobun önüne geçip bu cümleyi söyleyenlerdenseniz dikkat !

aynen..ayıla bayıla alıyorum.her alışveriş sonrası acaip mutlu bi şekilde eve dönüyorum.3 gün geçiyor giycek bişe bulamıyorum.okdr çok şeyim var ama bnm hep aynı şeyleri çıkarıp giyesim geliyor..bu huyumdan nsl kurtulurm bilemiyorum çok can sıkıcı

ben gerçektwen kararsız kalıyorum ve giyecek birşey bulamıyorum çünkü 2 3 parça bi kıyafetim var başkada yok. sırayla giy dur o kadar

:) valla annemden azar ıŞıtıyorum sÜreklı ''yınemı Çanta''yınemı ayakkabı''yınemı kıyafet''kızım gÜnah gÜnah bunlara verdıĞın paraya'' :)) tÜm bunlara raĞmen bende aynı dertten mÜzdarıbım kızlar delırıcem ya....

kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum ve aynen katılıyorum. o kadar kıyafetin içinde halen al, al, al.. ve birşeyim yok! nidası... nereye kadar bu tüketim??
ben de ne zamandır böyle bir konu açayım, fikir alayım, paylaşayım istiyordum.
yani bir başka göz gardrobuma girse, kombinler yapsa, (bir yere giderken şu kararsızlığımdan ve aynı şeyleri giymekten kurtaracak) fikir alışverişinde bulunsa..
nasıl yaparız bunu kızlar?? olur ya, bazen bizim beğenmediğimiz birşeyi biri bir kombinler bayılırsın, ya da başkasının üzerinde güzel durduğunu fark edersin ya..
walla ben kombin kabiliyetsizi olduuuum..
bence birbirimize yardım konusunda acilen birşeyler yapalım ve bu kadar yokluk ve kriz ortamında şu tüketime bir dur! diyelim rica edicem.
yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
sevgilera.s.

Senelerdeen beri bişeyim yok diye diye bir oda dolusu giysim oldu, bu seneye kadar hala aynı şeyi söylüyodum ama artık almayı bıraktım ben sonu yok. Üç kişinin kullanabileceği kadar büyük boydan boya gardrobum dolu, kışlık ceket-mantolarım ananemin dolabında, giysilerimin bi kısmı yerlerde artık sığmıyo bi yere, en son baktım ki çalışmıyorum da evdeyim, giyecek yer yok ben hala deli gibi giysi alıyorum bıraktım.. Uzunca bir süre de alışveriş yapmayı düşünmüyorum :umursamaz:

Aynen eşim alıyorsun alıyorsun hala birşeyim yok diyorsun diyor kaydirigubbakcemile3 Ama ne yapım yok işte aç dolabı diyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X