Gardrop Tipi Buz Dolabı Kullananlar

meleyi

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
350
12
643
55
Diğer
Arkadaşlar gardurop tipinde buz dolabı almak istiyorum bu konudaki artıları ve eksileri yorumlarınızı bekliyorum.:uhm:

merhaba meleyi... bende 1.5 yıldır siemens gardırop tipi buzdolabı kullanıyorum... çok memnunum...eksi olarak gördüğüm bir tarafı yok bana göre...vereceğin kararda inş. sende benim kadar mennun kalırsın... :1hug: Imageshack - kameradanresimler2144

Bende kullaniyorum bu tip buzdolobi...Bayada menunum...Buzlugu baya bisiler aliyor ama buyuk seyler almiyor maalesef..hani tepsidir borcamdir hepsi girmiyor malum yaz bazen tatli falan koymak gerekiyor...Benimkinde suyuda disardan alabiliyorsun doldurabiliyorsun yani ki bence buyuk kolaylik oldu bana ikide bir kapisi acilmadan sise falan koymadan soguk suyun buzun hazir surekli...Normal kullanim yeride genis kalabaliklasiyoruz bizde gitgide...Yetisiyor yani bize bence kullanisli..Tavsiye ederim yani...

bende buzdolabımı değiştirmek istiyorum bir iki yere sordum bana çok kullanışlı olmadığını ve çok elektrik yaktığını söylediler acaba doğrumudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…