GARİP Bİ DURUM

sacriface

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
255
161
53
mrb kızlar. çok kısa bı sorum var. bi flörtüm var ilk buluşmayı yaptık fakat ne o bana bı sey sordu sonrasında ne de acıldı ne de olumsuz bişey söyledi sadece ki bende sormadım. olumlu mu ya da olumsuz mu düşündü niyeti nedir bilmiyorum. ara ara konuşuyoruz ama merak ediyorum. sizce net ol bana demeli miyim. istemiyorsa beğenmediyse de söylesin değil mi ama?

İlk buluşma ne zaman oldu?

Belki de henüz kafasında net bir düşünce yoktur, netleşmek için konuşmaya devam ediyordur, daha ilk buluşmadan nasıl net bir sonuca varılabilir ki? Bir ilgi, beğeni olmasa konuşmaya devam etmez herhalde. Bu ilgi ve beğeninin boyutunu merak ediyorsanız, şu aşamada kendisi de bilmiyor olabilir.

Belki de henüz kafasında net bir düşünce yoktur, netleşmek için konuşmaya devam ediyordur, daha ilk buluşmadan nasıl net bir sonuca varılabilir ki? Bir ilgi, beğeni olmasa konuşmaya devam etmez herhalde. Bu ilgi ve beğeninin boyutunu merak ediyorsanız, şu aşamada kendisi de bilmiyor olabilir.
sadece nasıl buldun beni dedi iyiydi dedim o da aynen deyip gecti bılmıyorum anlamadım belkı de yavas yavas kesecek konuşmayı

Dememelisin. Akışa bırakıp ekmek su muamelesi yapmamalısın. Sorarsan çok hevesli görünürsün. Beğenen adam zaten görüşmek ister sürekli plan yapar.
Yapmıyorsa arayıp sormuyorsa cevap zaten bellidir. Olumsuzdur.
evet bende öyle düşünüyorum. sürekli plan yapamaz bulunduğum şehre baya uzakta yaşıyor.

Her hangi bir dönüş yoksa olumsuz düşünüyordur bence ve kararını yüzüne söylemeyede çekinmiştir ..

Bi sessiz kal bakalım ne yapacak.
Ararsa normal konuşursun
Neden aramıyorsun falan derse iş güç yoğunluk de ama soğuk da konuşma bence.
neden sesin çıkmıyor derse söyleyeyim diyordum ne düşündüğünü söylemedin diye

işte bende o durumu sevmiyorum beğendiysen söylersin ya da beğenmediysen kendine iyi bak falan bılmıyorum denır yani ben öyle yapıyorum şahsen netlikten yanayım şimdi ne düşüncede bilmediğim için soğuk konuşuyorum bı adım da benden bekliyor olabılır mı kendisi fedakarlık edip geldiği için.

işte bende o durumu sevmiyorum beğendiysen söylersin ya da beğenmediysen kendine iyi bak falan bılmıyorum denır yani ben öyle yapıyorum şahsen netlikten yanayım şimdi ne düşüncede bilmediğim için soğuk konuşuyorum bı adım da benden bekliyor olabılır mı kendisi fedakarlık edip geldiği için.
Başta yüz verince artık hep senden bekler bence erkek dediğin girişken ve sahiplenici olmalı net olmalı

Daha çok yeni her şey, beğenmese sizinle neden konuşsun ki? Beğenmiş demek ki konuşuyor, ama kafasında henüz net değildir bazı şeyler, birbirinizi zamanla tanıyacaksınız.

Back
X