evet araştır pentinin olabilir benim dikkatimi bel lastiği olmaması çekmişti onun için bakmıştım ...böyle kalın muz çorapları var ya onun kalınlığında işini görür sanırımaa harika..pentide falan vardır belki
netten bir arastırayım
cok tşkler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet araştır pentinin olabilir benim dikkatimi bel lastiği olmaması çekmişti onun için bakmıştım ...böyle kalın muz çorapları var ya onun kalınlığında işini görür sanırımaa harika..pentide falan vardır belki
netten bir arastırayım
cok tşkler![]()
evet araştır pentinin olabilir benim dikkatimi bel lastiği olmaması çekmişti onun için bakmıştım ...böyle kalın muz çorapları var ya onun kalınlığında işini görür sanırım![]()
Aynï dertten muzdarip biri olarak tek tavsiyem tayt giymen. Yanlız dikkat etmen gerek, naylon karışımı olursa yine rahatsız eder. Ben penye alıyorum ,çok rahat .
Tayt giyin kisa penye taytlar varya ...annem hep oyle yapar...kalin bacakli tanidiklarimda...teyzemde astari uzun sort biciminde diker giyer...
canım nerden alıyorsun peki taytı?
bel lastiği ince olan hatta olmayan bir seyler var mı?
merhaba hanımlar
biraz tuhaf gelebilir ancak bir çok bayanın yaşadığı bir sorun olabilir benim sıkıntım.
malum yaz geldi.havalar aşırı sıcak.böyle havalarda herkes elbiselerini eteklerini giymiş efil efil gezerken benim gibi kilosu fazla olanlar için elbise,etek vs giymek pekte mümkün değil
bacaklarımın birbirine sürtünmesinden tahmin edersiniz ki pişik oluyor.bu nedenle etek falan giyemiyorum.haftaya da bir yakınımızın düğünü var.elbise giymek durumundayım ancak bu tahmin edersiniz ki mümkün değil.hele de ince çorap acıyı katlamaktan başka bir işe yaramıyor.bu duruma çözüm bulabilen var mı acaba?yada ne yapabilirim?
bu arada kesin çözüm kilo vermek biliyorum ama işte
hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhabalar,
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Pudralı-antiperspirant deodorantlar çok işe yarıyor. Bacaklar kuru kaldıkları için sürtünme olmuyor. Ben bu yöntemle bütün yaz rahat rahat etek giyiyorum.