garip bir dert :)

evet araştır pentinin olabilir benim dikkatimi bel lastiği olmaması çekmişti onun için bakmıştım ...böyle kalın muz çorapları var ya onun kalınlığında işini görür sanırım :23:

hem de nasıl işime yarar.çok tşk ederim
bel lastiği olursa sıkıntı verir çünkü hem iz de yapabilir
bahsettiğin çok ideal

Aynï dertten muzdarip biri olarak tek tavsiyem tayt giymen. Yanlız dikkat etmen gerek, naylon karışımı olursa yine rahatsız eder. Ben penye alıyorum ,çok rahat .

Tayt giyin kisa penye taytlar varya ...annem hep oyle yapar...kalin bacakli tanidiklarimda...teyzemde astari uzun sort biciminde diker giyer...

canım nerden alıyorsun peki taytı?
bel lastiği ince olan hatta olmayan bir seyler var mı?

İç çamaşırı satan mağazalardan alıyorum.fakat belinde lastik var ama öyle büzgülù falan değil.bedene tam oturuyor. Benim kullandığım iki marka var: erdem ve öts

Pişik kremi denediniz mi, o terle kolay kolay akmaz.

Birileri yine dalga geçtiğimi düşünmeden hemen açıklayayım:31:, ben pişik kremini yüzümde kullanıyorum. Hassas ve alerjik bir cildim olduğundan, çinko içerikli pişik kremler çok rahatlatıyor, domates gibi dolaşmaktan kurtuluyorum. Ayrıca güneş alerjim var, kollarım kızarıp kaşındığında da sürerim, hemen kaşıntıyı keser. Tek olumsuz yanı biraz kurutuyor sanki cildi.

En iyi çözüm alttan tayt giymek

Koltuk altına kullandığın antiperspirant deodoranı bacaklarının arasına sür; en azından birkaç saat idare edecektir. Gerekirse gün içinde tekrarlarsın.

korse biraz sıkabilir.

isterseniz düğünün başında korse giyin. yanınıza yedek olarak tayt alın. korse rahatsız ettiğinde tuvalette korseyi taytla değiştirirsiniz.

pişik kremi de bence ideal bir çözüm olabilir. ama elbiseye belki leke yapabilir.

Benim halam da oldukça kilolu. Eteklerinin altına kısa taytlar, tayta benzeyen korseler filan giyer. Derli toplu olsun diye giydiğini zannederdim ama meğer o da pişik olmamak için giyiyormuş. İşe yarıyormuş.

niye garip olsun arkadaşım aslında baya baya dert bu.çünkü aynı sorun bende de var.:52:inan ki iki tane eteğim var.en son giydiğim zamanı hatırlamıyorum bile.en iyisi pazarda satılan ince taytlar.kenarları dantelliler felan var onlar bayağı ince.hiç belli olmaz alttan.
şişkoluk fena dert bacım çekmeyen anlamaz oran buran pişer durur:52::52:

merhaba hanımlar
biraz tuhaf gelebilir ancak bir çok bayanın yaşadığı bir sorun olabilir benim sıkıntım.
malum yaz geldi.havalar aşırı sıcak.böyle havalarda herkes elbiselerini eteklerini giymiş efil efil gezerken benim gibi kilosu fazla olanlar için elbise,etek vs giymek pekte mümkün değil:(
bacaklarımın birbirine sürtünmesinden tahmin edersiniz ki pişik oluyor.bu nedenle etek falan giyemiyorum.haftaya da bir yakınımızın düğünü var.elbise giymek durumundayım ancak bu tahmin edersiniz ki mümkün değil.hele de ince çorap acıyı katlamaktan başka bir işe yaramıyor.bu duruma çözüm bulabilen var mı acaba?yada ne yapabilirim?:(
bu arada kesin çözüm kilo vermek biliyorum ama işte :D
hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhabalar,

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Pudralı-antiperspirant deodorantlar çok işe yarıyor. Bacaklar kuru kaldıkları için sürtünme olmuyor. Ben bu yöntemle bütün yaz rahat rahat etek giyiyorum.

valla bende taytçıyım kesinlikle tayttan yanayım.. hani şu şort tarzı sıkı taytlar.. ben hiç pişik olmadım şimdiye kadar:))9 tavsiye edrim....

Pişik için eczanede kremler var onları deneyebilirsiniz.Vazelin ve bepanten kullanabilirsiniz.

Devamlı olarak kuru tutmaya çalışın ve kısa ince penye taytlardan giymeye çalışın kremlerinizi sürdükten sonra.

Merhabalar,

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Pudralı-antiperspirant deodorantlar çok işe yarıyor. Bacaklar kuru kaldıkları için sürtünme olmuyor. Ben bu yöntemle bütün yaz rahat rahat etek giyiyorum.

Cok enterasanmış bu yöntem denemek lazım, ama kuru kaldıkları için daha fazla tahriş olmaz m sürtündükçe?

benimde bacaklarim kalin bende tayt giyerim yazin cokda rahat oluyor alistimda artik vazgecemiyorum bu nasil bir duygusal bag ise :D

Back
X