garip bir dert :)

arkadasım ben sana kendı yontemımı söylıyım hem pişigi engelleyıp hemde 1 beden incelmek ıcın
pentının korselı corabı var,corap kısmı cok ınce rahatsız etmıyor ve üst bacaktan baslayan korse kısmı sütyene kadar cıkıyor yanı ne alttan ne üstten kayma ıhtımalın yok,hava aldıran bır dokusu oldugu için terletmıyor ve bacak sürtünmesıne birebir inceltmesıde cabası.
bikez dene bıdaha vazgecemeyebılrısın kıme önerdıysem herkes cok memnun kaldı.günlük hayattada rahat kullanılıyor,çorabı kacsa bıle o kısmı kesıp korse kısmını kullanmaya devam edıyorum ben,belkı denemek ıstersın sende

Ben de kilolu dönemlerimde bu sorunu yaşamıştım.Bulunduğunuz şehirde YKM varsa Blackspade diye bir iç çamaşırı markasının aynı kısa dizüstü tayt gibi pamuklu iç çamaşırları var.Taytlara göre çok daha ince lastiği de belli olmuyor.Daha kalın penye korseleri de var,çok sıkı değil tabii.Bir de Ayyıldızın esnek korseleri var kısa . Ben bunları kullanmıstım.Klasik korseleri hiç sevmem, en rahat olan iç çamaşırı olandı,kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba hanımlar
biraz tuhaf gelebilir ancak bir çok bayanın yaşadığı bir sorun olabilir benim sıkıntım.
malum yaz geldi.havalar aşırı sıcak.böyle havalarda herkes elbiselerini eteklerini giymiş efil efil gezerken benim gibi kilosu fazla olanlar için elbise,etek vs giymek pekte mümkün değil:(
bacaklarımın birbirine sürtünmesinden tahmin edersiniz ki pişik oluyor.bu nedenle etek falan giyemiyorum.haftaya da bir yakınımızın düğünü var.elbise giymek durumundayım ancak bu tahmin edersiniz ki mümkün değil.hele de ince çorap acıyı katlamaktan başka bir işe yaramıyor.bu duruma çözüm bulabilen var mı acaba?yada ne yapabilirim?:(
bu arada kesin çözüm kilo vermek biliyorum ama işte :D
hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

Tayt giyin :) Ben öyle yapıyorum

dün nete girmeye pek vaktim olmadı.
tüm cevapları okudum.hepinize yardımlarınızdan dolayı çok tşk ediyorum.
iyi ki varsınız ;)

Back
X